Brijaći aparat
Braun brijaći aparat 8417s
  • Braun brijaći aparat 3 u 1 Series 3 Design Edition: brije, podrezuje, konturira. Braun Series 8 donosi potpuno novo iskustvo brijanja: radi se o električnom brijaćem aparatu za muškarce koji pruža izuzetno moćno, ali i nježno brijanje.
  • Pomaže uhvatiti više dlačica: Braunova jedinstvena sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija pomaže da brijaći aparat lijepo klizi po koži.
  • Nova razina temeljitosti čak i na kompliciranijim područjima: glava prilagodljiva za 40° i fleksibilne oštrice automatski se prilagođavaju konturama za temeljitost i nježno brijanje na svakom dijelu lica.
  • Moćna baterija: litij-ionska baterija ovog brijaćeg aparata osigurava 1-satni rad uređaja. Također ima mogućnost 5-minutnog brzog punjenja za brzinsko brijanje.
  • Proizvedeno u Njemačkoj: ovaj električni brijaći aparat za muškarce 100% je vodootporan i može se koristiti s pjenom i gelom te čak i pod tušem.

Provjerite cijenu za Braun brijaći aparat 8417s na www.ekupi.hr!

Dobro došli na potpuno novu razinu brijanja

Uz Braun Series 8 više ne morate birati između temeljitosti brijanja i nježnosti prema koži.

Inovativna sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija pomaže uhvatiti više dlačica dok brijaći aparat nježno klizi po koži.  

Osmišljen tako da pruži naše najtemeljitije brijanje bez pristajanja na kompromise po pitanju ugodnosti za kožu, Braun Series 8 vaša je prvoklasna ulaznica za potpuno novu razinu brijanja. 

Obećanje tehnologije na kojoj počiva Series 8

  • Moćno, ali i nježno brijanje.
  • Intuitivna upotreba, do najsitnijeg detalja.
  • Proizvedeno u Njemačkoj, dizajnirano da traje do 7 godina.
Temeljito posvuda

Kompaktna pokretljiva glava s nagibom do 40° lijepo se i temeljito prilagođava konturama lica, pružajući nježno i temeljito brijanje do duljine od 0,05 mm – čak i na teško dostupnim mjestima..

Moćno, ali i nježno brijanje – čak i za gustu bradu

Braunova jedinstvena sonična tehnologija uz pomoć 10.000 mikrovibracija nježno hvata više dlačica.

Precizno brijanje i podrezivanje

Podrežite dulje dlačice preciznim trimerom. Prekidač za preciznost zaključava glavu brijaćeg aparata i olakšava hvatanje kompliciranijih dlačica – nudeći nenadmašnu preciznost i kontrolu.

Prilagođava se vašem tipu brade

Tehnologija AutoSense očitava značajke vaše brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći, osiguravajući dovoljno snage čak i za najgušće brade.

Osvježavajuće iskustvo

Series 8 je 100% vodootporan, pa ga možete koristiti s pjenom, gelom ili čak i pod tušem za nježno i osvježavajuće iskustvo brijanja.

Moćna, dugotrajna baterija

Moćna litij-ionska baterija pruža do 60 minuta brijanja, a ima i mogućnost 5-minutnog brzog punjenja za brzinsko brijanje.


Series 9 9477cc srebrni

Series 9 9467cc srebrni

Series 8 8417s srebrni

Zamjenska brijaća glava
što dobivateBraunovo najbolje brijanje. Bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.Braunovo najbolje brijanje. Bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.Moćno brijanje, nježno prema koži.Održava brijanje na najboljem nivou.
Broj brijaćih elemenata554
Napredni trimer za zahtjevnije dlačiceDADA
Broj pokreta elemenata za podrezivanje u minuti40.00040.00030.000
Prilagođavanje fleksibilne glave40° prilagođavanje konturama. 1040° prilagođavanje konturama. 1040° prilagođavanje konturama. 8
Jedinstvena sonična tehnologijaDADADA
Specijalizirani prekidač za preciznostDADA
Brijanje s punom baterijom60 minuta – s opcijom brzog 5-minutnog punjenja60 minuta – s opcijom brzog 5-minutnog punjenja60 minuta – s opcijom brzog 5-minutnog punjenja
Jedinstveni putni etui-punjač kao dio kompletaDA +50% dulje trajanje baterije za do 90 minuta brijanja
Jedinica SmartCare Center kao dio kompletaDA 5-u-1DA 5-u-1
Opis proizvoda:

Otkrijte potpuno novu razinu brijanja uz Braun Series 8, električni brijaći aparat za muškarce koji pruža izuzetno moćno, ali i nježno brijanje. Kod njega je na djelu Braunova jedinstvena sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija koje pomažu uhvatiti više dlačica dok brijaći aparat lijepo klizi po koži. Tu je i glava prilagodljiva za 40° te fleksibilne oštrice koje se prilagođavaju konturama lica osiguravajući temeljito brijanje čak i na zahtjevnijim područjima.

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat
1x patrona za čišćenje
1x četkica za čišćenje
1x kabel za punjenje
1x korisnički priručnik