Brijaći aparat
Braun brijaći aparat 9477cc
  • Braunov najbolji brijaći aparat: Series 9 Pro najučinkovitiji je brijaći aparat na svijetu,* a sada je postao još bolji zahvaljujući novoj brijaćoj glavi ProHead.
  • Učinkovit i nježan, bez obzira radi li se o 1, 3 ili 7-dnevnoj bradi: zahvaljujući našem jedinstvenom trimeru ProLift, ovaj električni brijaći aparat za muškarce s lakoćom podiže i podrezuje problematične dlačice.
  • Učinkovitiji** i nježan: inovativni trimer ProLift i Braunova jedinstvena sonična tehnologija pomažu da brijanje bude do 10% brže** te samim time i nježnije.
  • Obrijte se bilo kada i bilo gdje uz PowerCase, prvi putni etui-punjač za brijaće aparate na svijetu. Njegova ugrađena litij-ionska baterija osigurava 50% dulje trajanje baterije brijaćeg aparata za do 6 tjedana bežičnog brijanja bez dodatnog punjenja.
  • Proizveden u Njemačkoj i dizajniran da traje 7 godina: ovaj električni brijaći aparat za muškarce 100% je vodootporan i može se koristiti s pjenom i gelom te čak i pod tušem.

Provjerite cijenu za Braun brijaći aparat 9477cc na www.ekupi.hr!

*testirano u usporedbi s vodećim proizvodima u najvišem cjenovnom razredu

**u odnosu na dosadašnju liniju Braun Series 9

Braunovo najbolje brijanje upravo je postalo još bolje

Naš dosad najnapredniji brijaći aparat, novi Series 9 Pro, ima inovativnu glavu s 5 brijaćih elemenata kao i novi trimer ProLift dizajniran za nježno podrezivanje čak i zahtjevnijih dlačica – bez obzira radi li se o 1, 3 ili 7-dnevnoj bradi.

Braunova jedinstvena sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija pomaže nježno uhvatiti više dlačica.  

Najučinkovitiji brijaći aparat na svijetu.* Izuzetno nježan.

Sada sa značajno poboljšanim brijaćim performansama.

*testirano u usporedbi s vodećim proizvodima u najvišem cjenovnom razredu

Obećanje tehnologije na kojoj počiva Series 9 Pro

  • Podignite svoje brijanje na još višu razinu uz pomoć našeg dosad najboljeg brijaćeg aparata.
  • Superiorno brijanje i intuitivna upotreba, do najsitnijeg detalja.
  • Proizvedeno u Njemačkoj, dizajnirano da traje do 7 godina.
Temeljito, čak i kod guste brade

Jedinstveno dizajnirane Braunove mrežice režu dlačice na duljinu ispod 0,05 mm, a tehnologija AutoSense prilagođava rad motora gustoći vaše brade, osiguravajući dovoljno snage čak i za najgušće brade.

Učinkovitije* i nježno

Inovativni trimer ProLift i Braunova jedinstvena sonična tehnologija pomažu da brijanje bude 10% brže* a samim time i nježnije.

*u odnosu na dosadašnju liniju Braun Series 9

Osvježavajuće

Novi Series 9 Pro je 100% vodootporan, pa ga možete koristiti s pjenom, gelom ili čak i pod tušem za nježno i osvježavajuće iskustvo brijanja.

Precizno brijanje

Redizajnirani prekidač za preciznost zaključava glavu brijaćeg aparata i olakšava hvatanje kompliciranijih dlačica – nudeći nenadmašnu preciznost i kontrolu.

50% dulje trajanje baterije

Obrijte se bilo kada i bilo gdje uz prvi putni etui-punjač za brijaće aparate na svijetu. Njegova moćna ugrađena litij-ionska baterija napunit će vaš brijaći aparat za do 6 tjedana bežičnog brijanja bez naknadnog punjenja.

Za brijaći aparat kao nov

Jednim pritiskom na gumb jedinica 5-in-1 SmartCare Center pametno odabire odgovarajući program čišćenja, automatski puni i higijenski čisti te podmazuje i suši vaš brijaći aparat.


Series 9 9477cc srebrni

Series 9 9465cc plemeniti metal

Series 9 9417s srebrni

SmartCare Center: patrona sa sredstvom za čišćenje
Što dobivateBraunovo najbolje brijanje. Bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.Braunovo najbolje brijanje. Bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.Braunovo najbolje brijanje. Bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.Higijenski čisti vaš brijaći aparat
Broj brijaćih elemenata555
Napredni trimer za zahtijevnije dlačiceDADADA
Broj pokreta elemenata za podreivanje u minuti40.00040.00040.000
Prilagođavanje fleksibilne glave40° prilagođavanje konturama. 10 smjerova.40° prilagođavanje konturama. 10 smjerova.40° prilagođavanje konturama. 10 smjerova.
Jedinstvena sonična tehnologijaDADADA
Specijalizirani prekidač za preciznostDADADA
Brijanje s punom baterijom60 minuta — s opcijom brzog 5-minutnog punjenja60 minuta — s opcijom brzog 5-minutnog punjenja60 minuta — s opcijom brzog 5-minutnog punjenja
Jedinstveni putni etui-punjač kao dio kompletaDA +50% dulje trajanje baterije za do 90 minuta brijanja
Jedinica SmartCare CenterDA 5-u-1DA 5-u-1
Opis proizvoda:

Najučinkovitiji muški brijaći aparat na svijetu dolazi u novoj, još boljoj verziji. Novi Series 9 Pro učinkovit je i nježan, bez obzira brijete li 1, 3 ili 7-dnevnu bradu. Njegov jedinstveni trimer ProLift podiže i podrezuje duge i polegnute dlačice. S aparatom dobivate i punjač-etui PowerCase, prvi takve vrste na svijetu, koji osigurava do 6 tjedana bežičnog brijanja bez dodatnog punjenja. A tu je i jedinica 5-in-1 SmartCare Center koja održava aparat higijenski čistim i funkcionalnim kako bi svakog dana bio kao nov.

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat
1x PowerCase
1x 5-in-1 SmartCare Center
11x patrona za čišćenje
1x četkica za čišćenje
1x kabel za punjenje
1x korisnički priručnik