Epilator za žene
Braun epilator SES 9100 BS 3D FLEX
Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set, epilator s fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica, protuklizno hvatište i kontrola pritiska za lako uklanjanje dlačica, uključuje i FaceSpa s eksfolijacijskim četkicama i spužvicom za make-up
  • LAKOĆA KORIŠTENJA: Braun epilator SES 9100 BS 3D FLEX je prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica. 
  • GLATKA KOŽA: Tehnologija pinceta MicroGrip (40 pinceta) pruža glatku kožu tjednima, a ne danima. 
  • PRAKTIČNOST: Ergonomska drška s protukliznim hvatištem, savršena za epilaciju pod tušem.
  • UGODNOST: Može se koristiti pod vodom za ugodniju epilaciju, a tehnologija SensoSmart™ osigurava adekvatan pritisak.
  • SVESTRANOST: Uključuje i FaceSpa s četkicama za nježno i dubinsko čišćenje te spužvicom za make-up.

Provjerite cijenu na elipso.hr!

Uska, ergonomska drška

Potpuno nov oblik drške s protukliznim hvatištem posebno je praktičan pod tušem te omogućuje lakše, preciznije rukovanje, čineći epilator savršenim za ona teško dostupna područja.

BRAUN

Kvaliteta sa svrhom

Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu.

Zdrav izgled kože

Pružite svojoj koži njegu koju zaslužuje. Četkica FaceSpa nježno uklanja nečistoće s osjetljive kože lica, čak 6x bolje od ručnog čišćenja.

Mladenačka koža svježeg izgleda

Skinite sloj mrtvih stanica kože i zablistajte neodoljivim sjajem. Četkica za dubinsku eksfolijaciju 6x je učinkovitija od ručnog pilinga.

Glatki pazusi

Obucite svoj omiljeni top bez brige o tome kako vam izgledaju pazusi jer oni će biti meki i glatki. Za izuzetno osjetljiva područja preporučujemo brijaću glavu koju dobivate u ovom kompletu.

Za cijelo tijelo

Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lako možete epilirati dlačice na cijelom tijelu, čak i one na zahtjevnijim područjima. Tehnologija MicroGrip s 40% širom glavom uklanja više dlačica jednim potezom za učinkovitiju epilaciju.

Pincete MicroGrip

Svojim širokim, dugim i dubokim pincetama, Silk-épil 9 Flex precizno uklanja i najkraće dlačice, koje ni vosak ne može uhvatiti.

Senzor pritiska

Tehnologija SensoSmart™ vodi vas kroz epilaciju vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo.

Wet & Dry

Uređaj je 100 % vodootporan pa se možete epilirati u kadi ili pod tušem. Kada se provodi redovito i pod vodom, epilacija postaje gotovo bezbolna.

Brijanje i podrezivanje

Brijaća glava pretvara epilator u pravi pravcati brijaći aparat, dok glava s trimerom omogućuje podrezivanje dlačica.

Silk-épil 9-100 Flex

Silk-épil 9-300 Flex

Silk-épil 9-020 Flex

Silk-épil 9-995 Beauty Set
Funkcijeza epilaciju tijela, eksfolijaciju tijela, precizno brijanje, podrezivanje dlačicaza epilaciju tijela, eksfolijaciju tijela, precizno brijanje, podrezivanje dlačicaza epilaciju tijela, eksfolijaciju tijela, precizno brijanje, podrezivanje dlačicaza epilaciju tijela, eksfolijaciju tijela, precizno brijanje, podrezivanje dlačica
Bežična uporaba – brzo punjenje1 sat punjenja za 50 minuta rada1 sat punjenja za 50 minuta rada1 sat punjenja za 50 minuta rada1 sat punjenja za 50 minuta rada
Broj pinceta40404040
Dodatni uređajFaceSpaFaceSpaFaceSpa
Brijaća glava i glava s trimeromDADADADA
Fleksibilna epilacijska glavaDADADA
Iznimno široka rpilacijksa glavaDADADADA
Nastavci za tijeloČetkica za dubinsku eksfolijaciju tijelaJastučić za masažu tijelaJastučić za masažu tijelaNježna eksfolijacijska četkica, jastučić za masažu tijela
Wet&DryDADADADA
Svjetlo SmartlightDADADADA
Opis proizvoda:

Novi Braun epilator SES 9100 BS 3D FLEX prvi je epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom za lako uklanjanje dlačica. Uživajte u tjednima glatke kože, kao nakon salonskih tretmana, zahvaljujući tehnologiji MicroGrip i 40% široj glavi koja uklanja i dlačice duljine tek 0,5 mm. U ovom kompletu dolaze i dodatni nastavci za brijanje, podrezivanje, čišćenje kože i eksfolijaciju, kao i FaceSpa s četkicom za osjetljivu kožu i spužvicom za umasiravanje kreme u kožu.

Sadržaj pakiranja:

1x epilator
1x brijaća glava
1x glava s trimerom
1x četkica za eksfolijaciju tijela
1x Braun FaceSpa
1x nježna četkica FaceSpa
1x spužvica za njegu kože FaceSpa
1x klasična četkica FaceSpa
1x vrećica
1x četkica za čišćenje
1x punjač
1x AA baterija

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.