IPL uređaj za žene
Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL 5347
za lasersko uklanjanje dlačica, bijelo-srebrni
  • Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL 5347 je najsigurniji i najbrži: najučinkovitiji IPL na svijetu¹ za vidljivo manje dlačica u 4 tjedna²
  • Sigurni IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod oba spola: klinički potvrdio Skin Health Alliance
  • Pametno uklanjanje dlačica: senzor za kožu SensoAdapt neprekidno se automatski prilagođava nijansi vaše kože
  • Sa širokom glavom i dvije precizne glave za učinkovito tretiranje većih i manjih površina
  • Kompaktan dizajn: 15% manji i 25% laganiji; 400.000 bljesaka jamči vidljivo smanjenje broja dlačica

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL 5347 možete naručiti na ekupi.hr!

¹Učinkovitost bazirana na kombinaciji veličine prozorčića, brzine i energije. Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.
²Ako se koristi u skladu s preporukama. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Najsigurniji IPL tretmani zahvaljujući tehnologiji SensoAdapt³

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim dijelovima tijela, pa senzor SensoAdapt (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najsigurnije i najučinkovitije vidljivo uklanjanje dlačica.

³Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

Preporučuje udruženje Skin Health Alliance.

Međunarodna organizacija za zdravlje kože Skin Health Alliance, koja surađuje s dermatolozima i znanstvenicima, potvrdila je da je ovaj uređaj siguran za kožu.4

4JUL07 prema regionalnoj godišnjoj licenci za Skin Health Alliance, 2021

Učinkovito na svim dijelovima tijela

Precizno i temeljito uklanja dlačice sa svih dijelova tijela. Ovaj IPL uređaj dolazi s dvije precizne glave koje omogućuje lakše uklanjanje dlačica s manjih i osjetljivijih područja kao što su lice ili bikini-zona, dok je šira glava učinkovitija na većim površinama kao što su prsa ili bedra.

Sigurno i učinkovito

Vidljivo uklanjanje dlačica nikada nije bilo ovako sigurno i učinkovito. Ovaj IPL uređaj neprekidno očitava vašu nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet rada kako bi osigurao savršenu ravnotežu sigurnosti i učinkovitosti.

Bez dlačica za samo 4 tjedna

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL 5347 je klinički testiran za vidljivo smanjenje broja dlačica u samo 4 tjedna. Koristite ga jednom tjedno i za mjesec dana ćete primijetiti prve rezultate te vidljivo glatku kožu.

Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.

10 razina intenziteta

Ovaj IPL uređaj ima 10 razina intenziteta rada koje osiguravaju prikladan intenzitet svjetlosti za vašu nijansu kože. Na taj način dobivate optimalnu, profesionalnu efikasnost i sigurnost na salonskoj razini u udobnosti svog doma.

Smanjenje broja dlačica u tren oka

Silk·expert Pro 5 najbrži je IPL uređaj na tržištu, s do 125 bljesaka u minuti. Ti neprekidni, brzi bljeskovi omogućuju jednostavan i učinkovit tretman.

Neumorno smanjenje broja dlačica

IPL uređaj s do 400.000 bljesaka omogućuje do oko 22 godine uklanjanja dlačica s tijela i lica bez potrebe za zamjenom lampe.

Tri postavke nježnosti

Normalan, nježan ili iznimno nježan rad. Intenzitet se lako može smanjiti dok tretirate osjetljiva područja.


Silk·expert Pro 5 PL 5347

Silk·expert Pro 5 PL 5237

Silk·expert Pro 5 PL 5227

Silk·expert Pro 5 PL 5129
Glavna prednostNajsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPLNajsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPLNajsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPLNajsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPL
Vidljivo smanjenje broja dlačicaU samo 4 tjedna¹U samo 4 tjedna¹U samo 4 tjedna¹U samo 4 tjedna¹
Broj razina intenziteta pri normalnom načinu rada10101010
Prikladne nijanse kože1-51-51-51-5
Senzor SensoAdapt za očitanje nijanse kožeOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidno
Brzina tretmana potkoljenica5 minuta5 minuta5 minuta5 minuta
Broj bljesaka (radni vijek lampe)400.000400.000400.000400.000
Nježan način radaDADADADA
Precizna glava11
Široka glavaSuper premium toaletna torbica + brijač Venus SwirlPremium toaletna torbica + brijač Venus SmoothMini epilator za lice + premium toaletna torbica + brijač Venus SmoothMini epilator za lice + bež toaletna torbica + brijač Venus Smooth
Opis proizvoda:

Silk·expert Pro 5 najbolji je Braunov IPL uređaj. Ovaj sustav za uklanjanje dlačica kod žena i muškaraca klinički je odobrilo udruženje Skin Health Alliance proglasivši ga sigurnim za kožu. Dvaput je brži od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 5: u manje od 5 minuta možete završiti tretman obje noge u udobnosti vlastitog doma. Pritom senzor SensoAdapt automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža učinkovitosti i sigurnosti. Tri postavke za nježnost osiguravaju da tretman bude ugodan za kožu, dok 400.000 bljesaka jamči vidljivo uklanjanje dlačica.

Sadržaj pakiranja:

1x Silk·expert Pro 5 IPL
1x široka glava
2x precizna glava
1x brijač Venus
1x super premium toaletna torbica