IPL uređaj za žene
Braun IPL Silk·expert Pro 5 Design Edition
sustav za primjetno uklanjanje vidljivih dlačica, bijela putna torbica i do 5 godina jamstva povodom 100. rođendana marke
  • Braun IPL za sigurno, brzo i učinkovito lasersko uklanjanje dlačica kod žena: primjetno smanjenje broja dlačica do 6 mjeseci*.
  • Design Edition: ograničeno izdanje s ekskluzivnom bijelom putnom torbicom povodom Braunovog 100. rođendana.
  • IPL uređaj za sigurno uklanjanje dlačica, što je klinički i dermatološki potvrdilo udruženje Skin Health Alliance.
  • Pametno uklanjanje dlačica: senzor za kožu SensoAdapt neprekidno se automatski prilagođava nijansi vaše kože.
  • Stvoren da traje: IPL uređaj dizajniran u Njemačkoj. Dolazi s 5 godina jamstva.**
  • Brz: ovaj sustav za lasersko uklanjanje dlačica može učinkovito tretirati obje noge u 5 minuta.  

Braun IPL Silk·expert Pro 5 Design Edition s popustom možete naručiti na Bazzar.hr , ekupi.hr i Links.hr!

*Pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.
**Provjerite u kojim je zemljama dostupna ova promocija i registrirajte svoj uređaj na Braun.com ili skenirajte QR kôd s ambalaže.

Stoljeće dobrog dizajna

Već 100 godina dobar dizajn u središtu je filozofije na kojoj počiva svaki Braunov proizvod. Silk·expert Pro 5 Design Edition čisto je utjelovljenje Braunove srži: jednostavan, praktičan i stvoren da traje.

Ovaj proizvod dolazi s produljenim jamstvom.

Kvaliteta sa svrhom

Silk·expert Pro 5 Design Edition dolazi s 5-godišnjim jamstvom* u čast naših beskompromisnih standarda kvalitete.

*Provjerite u kojim je zemljama dostupna ova promocija i registrirajte svoj uređaj na Braun.com ili skenirajte QR kôd s ambalaže.

Dobar dizajn je jednostavan

Silk·expert Pro 5 opremljen je tehnologijom SensoAdapt koja uklanjanje dlačica kod žena čini izuzetno jednostavnim tako što očitava nijansu kože i automatski prilagođava rad uređaja za optimalnu efikasnost.

Dobar dizajn je praktičan

Mi vjerujemo da je dobar dizajn praktičan. Zato s uređajem Silk·expert Pro 5 dobivate nastavak s preciznom glavom za tretman manjih i osjetljivih područja.

Dobar dizajn stvoren je da traje

Braun IPL Silk·expert Pro 5 Design Edition uređaj s do 400.000 bljesaka omogućuje do oko 22 godine uklanjanja dlačica s tijela i lica bez potrebe za zamjenom lampe.

Tri nježna načina rada

Udruženje Skin Health Alliance potvrdilo je da su postavke za normalan, nježan ili iznimno nježan rad ovog uređaja sigurne za kožu. Intenzitet rada lako se može smanjiti dok tretirate osjetljiva područja.

Smanjenje broja dlačica u tren oka

Silk·expert Pro 5 najbrži je IPL uređaj na tržištu, s neprekidnim, brzim bljeskovima koji omogućuju jednostavan i učinkovit tretman.

Bez dlačica u 4 tjedna

Ovaj IPL uređaj temeljitije prodire u kožu, što vodi do bržih i dugotrajnijih rezultata. Klinički je testiran za trajno smanjenje dlačica u samo 4 tjedna.

Prilagođavanje nijansi kože

Jedina IPL tehnologija koja se automatski prilagođava nijansi vaše kože,* osiguravajući vrhunsku efikasnost i profesionalnu sigurnost, na razini salonskih tretmana, u udobnosti vašeg doma.

*Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.


Silk·expert Pro 5 Design Edition

Silk·expert PL5124

Silk·expert PL5117

Silk·expert PL5014
Do 5 godina jamstva*DA
TorbicaMekana torbica Design EditionToaletna torbicaToaletna torbicaToaletna torbica
FunkcionalnostiPrimjetno uklanjanje vidljivih dlačica, precizno uklanjanje dlačicaPrimjetno uklanjanje vidljivih dlačica, precizno uklanjanje dlačicaPrimjetno uklanjanje vidljivih dlačica, precizno uklanjanje dlačicaPrimjetno uklanjanje vidljivih dlačica, precizno uklanjanje dlačica
Primjetno smanjenje broja dlačicaU samo 4 tjedna*U samo 4 tjedna*U samo 4 tjedna*U samo 4 tjedna*
Broj razina intenziteta rada10101010
Prikladne nijanse kože1-51-51-51-5
Senzor SensoAdapt za nijansu kožeOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidno
Brzina tretmana potkoljenica5 minuta5 minuta5 minuta5 minuta
Broj bljesaka400.000400.000400.000400.000
Nježan način radaDADADADA
Opis proizvoda:

Povodom Braunovog 100. rođendana pripremili smo posebna izdanja nekih od svojih vodećih proizvoda, uključujući Braunov najbolji IPL uređaj: Braun IPL Silk·expert Pro 5 Design Edition. Taj laserski sustav za uklanjanje dlačica kod žena savršeno utjelovljuje Braunovu filozofiju: dobar dizajn najvažnija je komponenta svakog proizvoda. Njegov senzor SensoAdapt automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože. Tri postavke za nježan rad osiguravaju ugodnost za kožu, a 400.000 bljesaka jamči primjetno uklanjanje dlačica. Jednostavan. Praktičan. Stvoren da traje.

Sadržaj pakiranja:

1x IPL uređaj
1x bijela putna torbica Design Edition
1x punjač

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.