Brijaći aparat
Braun Series 8 8517s
Električni brijaći aparat s postoljem za punjenje - galvano srebrni
  • Braun Series 8 8517s – NOVA VRHUNSKA RAZINA BRIJANJA: Redizajniran kako bi u vaše brijanje uveo nenadmašnu temeljitost, preciznost i ugodnost za kožu.
  • PRIKLADAN I ZA NAJGUŠĆE BRADE: 4 sonična brijaća elementa pružaju temeljito i nježno brijanje, čak i kad su u pitanju guste brade.
  • NENADMAŠNA PRECIZNOST ČAK I NA ZAHTJEVNIM DLAČICAMA: ProTrimmer za maksimalnu učinkovitost podrezivanja čak i na zaliscima, brkovima i ispod nosa.
  • STVOREN DA TRAJE, IZ DANA U DAN, GODINAMA: S moćnom litij-ionskom baterijom koja traje 60 minuta. Prikladan i za suho i za mokro brijanje.
  • DO 5 GODINA JAMSTVA: 100% proizveden u Njemačkoj.

*u odnosu na Braun Series 3

Braun Series 8 8517s naruči na senzacionalno.hr i ekupi.hr.

Učinkovit čak i na gustoj bradi

10.000 soničnih vibracija i tehnologija AutoSense briju najgušće brade u manje poteza.

Temeljitost čak i na kompliciranim mjestima.

Ultra prilagodljiva brijaća glava pokretljiva za 40° s lakoćom temeljito brije i kompliciranija mjesta poput vrata i područja ispod brade.

Stvoren da traje, iz dana u dan, godinama

Brijaći aparati iz Series 8 su 100% proizvedeni u Njemačkoj i 100% vodootporni. Mogu se koristiti za suho i mokro brijanje, kao i s pjenom za brijanje.

Do 4 tjedna brijanja bez dodatnog punjenja

Snažna litij-ionska baterija pruža do 60 minuta brijanja.

Opis proizvoda:

Otkrijte potpuno novu razinu brijanja uz novu moćnu generaciju vodootpornih električnih brijaćih aparata s mrežicom Braun Series 8. Njegova 4 savršeno usklađena sonična brijaća elementa pružaju temeljito i nježno brijanje čak i kad su u pitanju najgušće brade. ProTrimmer savršeno podrezuje čak i najzahtjevnije dlačice — zaliske, brkove i ispod nosa. Nadalje, brijaća je glava pokretljiva za 40° što joj omogućuje prilagođavanje najrazličitijim konturama lica osiguravajući temeljito i ugodno brijanje čak i na zahtjevnijim područjima.

Uređaj je 100% proizveden u Njemačkoj i 100% vodootporan. Pokreće ga snažna litij-ionska baterija koja traje do 60-minuta. Možete ga koristiti i za mokro i za suho brijanje, a s njim dobivate i postolje za punjenje.

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat
1x postolje za punjenje
1x tekstilni putni etui
1x četkica za čišćenje

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.