Brijaći aparat
Braun Series 9 PRO+ 9577cc
Braun brijaći aparat 6u1, SmartCare Center i PowerCase - srebrni
  • Braun Series 9 PRO+ 9577cc – BRAUNOVO NAJBOLJE BRIJANJE POSTALO JE JOŠ BOLJE: Linija Series 9 PRO+ redefinira brijanje električnim brijaćim aparatom kako bi osigurala vrhunsku temeljitost, ugodnost za kožu i preciznost.
  • BEZ OBZIRA JE LI U PITANJU 1, 3 ILI 7-DNEVNA BRADA: 5 savršeno sinkroniziranih brijaćih elemenata pružaju vrhunsku učinkovotost i nježnost za kožu, čak i na najduljim i najzahtjevnijim dlačicama pri svakom potezu.
  • NENADMAŠNA PRECIZNOST ČAK I NA ZAHTJEVNIM DLAČICAMA: ProTrimmer, ojačan nehrđajućim kirurškim čelikom, pruža maksimalnu učinkovitost podrezivanja čak i na zaliscima, brkovima i ispod nosa.
  • 2 VRHUNSKA DODATKA: Jedinica 6in1 SmartCare Center brine o tome da brijaći aparat bude kao nov. Putni etui-punjač PowerCase omogućuje do 90 minuta brijanja bez dodatnog punjenja.
  • STVOREN DA TRAJE GODINAMA: Series 9 PRO+ je 100% proizveden u Njemačkoj i 100% vodootporan. Prikladan je i za suho i za mokro brijanje te ima moćnu litij-ionsku bateriju koja traje 60 minuta.

Braun Series 9 PRO+ 9577cc naruči na senzacionalno.hr i ekupi.hr.

Učinkovit čak i na gustoj bradi

10.000 soničnih vibracija i tehnologija AutoSense briju najgušće brade u manje poteza.

Temeljit čak i na kompliciranim mjestima

Ultra prilagodljiva brijaća glava pokretljiva za 40° s lakoćom temeljito brije i kompliciranija mjesta poput vrata i područja ispod brade.

Stvoren da traje, iz dana u dan, godinama

Brijaći aparati iz Series 9 PRO+ su 100% proizvedeni u Njemačkoj te dolaze s jedinicom 6-in-1 SmartCare Center kako bi brijaći aparat bio kao nov, svakog dana, jednim pritiskom na gumb.

Do 6 tjedana bežičnog brijanja bez dodatnog punjenja

Prijenosni putni etui-punjač PowerCase osigurava 50% dulje trajanje litij-ionske baterije za do 90 minuta bežičnog brijanja.

Opis proizvoda:

Brijaći aparat Series 9 PRO+ redefinira brijanje kako bi vam pružio vrhunsku temeljitost i ugodnost za kožu. S 5 savršeno usklađenih brijaćih elemenata, uključujući oštricu ProLift, Series 9 PRO+ pruža učinkovito i nježno brijanje pri svakom potezu bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.

Uživajte u nenadmašnoj preciznosti uz ProTrimmer, ojačan nehrđajućim kirurškim čelikom, koji savršeno podrezuje i najdulje dlačice, zaliske i brkove.

S brijaćim aparatom dobivate i dva vrhunska dodatka: jedinicu 6in1 SmartCare Center koja brine o tome da brijaći aparat svakog dana bude kao nov i putni etui-punjač PowerCase za do 90 minuta brijanja u pokretu.

Uređaj je 100% proizveden u Njemačkoj i 100% vodootporan. Možete ga koristiti i za mokro i za suho brijanje, a pokreće ga snažna litij-ionska baterija.

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat
1x jedinica 6in1 SmartCare Center
1x putni etui-punjač PowerCase
1x četkica za čišćenje

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.