Braun Series XT5100 trimer
Jedan alat za sve stilove

Braun Series XT5 ima inovativnu 4D oštricu koja traje do 6 mjeseci.*

Nježan je prema koži, jednostavan za rukovanje pa s lakoćom možete urediti dlačice kako god želite.

Lako, brzo i ugodno — zahvaljujući 4D oštrici

Inovativna 4D oštrica ima dvije središnje brijaće zone i dva bočna trimera. Češljić SkinGuard štiti kožu od oštrica za nježno brijanje, ne preblizu koži a opet temeljito tako da izgledate odlično.

4D oštrica stvorena je da traje i ostane oštra do 6 mjeseci.* Ima dvosmjerni češljić pa dlačice možete podrezivati i prema gore i prema dolje, što cijeli posao čini lakšim i bržim. 100% vodootporan, Braun Series XT5 možete koristiti za uređivanje dlačica u kojem god stilu želite, s pjenom ili gelom, nad umivaonikom ili pod tušem.

Provjerite cijenu Braun Series XT5100 trimera na www.sancta-domenica.hr!

Inovativna 4D oštrica

Series XT5 ima inovativni 4D oštricu, s 2 središnje brijaće zone i 2 bočna trimera, za nevjerojatno lako i jednostavno uređivanje dlačica.

Brzo do ujednačenog podrezivanja

Podrezujte dlačice prema gore i prema dolje uz pomoć praktičnog dvosmjernog češljića. Tako jednostavnim pokretima možete podrezati dlačice brzo i lako, i to na način koji vam najbolje odgovara.

Brzo, ali i precizno uređivanje dlačica

Uvedite preciznost u svoju rutinu uređivanja dlačica uz pomoć 4D oštrice i protuklizne, gumirane drške. Za precizno i kontrolirano oblikovanje, koje daje samopouzdanje čak i početnicima.

Lako, brzo i ugodno pri svakom potezu

Bez obzira koliko ste vješti u brijanju i podrezivanju, s ovim ćete uređajem uživati u ugodnom brijanju koje nije preblizu koži. To je moguće zahvaljujući u potpunosti aktiviranoj 4D oštrici sačinjenoj od četiri moćna elementa za podrezivanja koji rade 450 pokreta u sekundi.

Ugodno uređivanje dlačica na tijelu

Postavite SkinGuard za sigurno uređivanje osjetljivih područja poput prepona, prsa i pazuha. On će zaštititi vašu kožu i pružiti nježno iskustvo brijanja za što glađu kožu.Dodatne značajke

Kontrola na zahtjevnijim područjima

Brze i precizne rezultate osigurava pokretljiva fleksibilna glava koja se prilagođava konturama lica, što je posebno korisno na kompliciranijim područjima. Brijte se intuitivno: gore, dolje, natrag ili naprijed.

Oštrica traje do 6 mjeseci

Izdržljiva 4D oštrica stvorena je da traje dulje. Izrađena je od 100% nehrđajućeg čelika i neprekidno podrezuje dlačice do 6 mjeseci.*

*izračun utemeljen na 2 potpuna brijanja tjedno

Potpuno vodootporan

Series X možete koristiti s pjenom ili gelom, iznad umivaonika ili pod tušem. Očistiti ga možete pod tekućom vodom, lako i jednostavno, u skladu sa svojim standardima higijene.

Odaberite preferiranu duljinu

Podrežite dlačice na željenu duljinu uz pomoć češljića koji se lako postavljaju – dostupni su u duljinama od 1, 2, 3 i 5 mm za lice te 3 mm i 0 mm (SkinGuard) za tijelo.


Series XT5

MGK3260

BT3242

Zamjenska glava
Series XT5
OdržavanjeProduljite vijek svojeg Series XT5 novom oštricom svakih 6 mjeseci.
Tip proizvodaBrijaći aparat, trimer, aparat za dlačice na tijeluTrimerTrimer
Brijanje uz kožuNe preblizu kožiTemeljito brijanje uz kožu (brijačem Gillette Fusion)Temeljito brijanje uz kožu (brijačem Gillette Fusion)
Smjer podrezivanjaPrema gore i prema doljePrema gorePrema gore
Duljine podrezivanja5 različitih duljina13 različitih duljina39 različitih duljina
Trajanje baterije / trajanje punjenja45 minuta / 8 sati80 minuta / 8 sati80 minuta / 8 sati
Prilagođavanje konturamaGlava pokretljiva prema naprijed i prema natragFiksirana glavaFiksirana glava
Tehnologija AutoSense
Vitak dizajnDA
Zamjena oštriceDA – zamijeniti svakih 6 mjeseciX – fiksna oštrica, redovito je treba podmazivati radi održavanjaX – fiksna oštrica, redovito je treba podmazivati radi održavanja
Nastavci i dodaci4 češljića za bradu i 2 češljića za tijelo6 nastavaka i brijač Gillette Fusion5 ProGlide2 češljića i brijač Gillette Fusion5 ProGlide
Opis proizvoda:

Braun Series XT5 je trimer i brijaći aparat za dlačice na licu i tijelu: jedan uređaj za najrazličitije zadatke. Njegova inovativna 4D oštrica lako i ugodno brije, podrezuje i oblikuje dlačice, ostajući pritom nježna prema koži. Uređaj je 100% vodootporan, može se koristiti pod vodom i na suhom, a metalna oštrica mu traje do 6 mjeseci,* dok usko kućište s protukliznim hvatištem čine rukovanje nevjerojatno laganim.
*na temelju dva brijanja tjedno, stvarni rezultati mogu biti drukčiji

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat
4x češljić za lice (1 mm, 2 mm, 3 mm, 5 mm)
2x češljić za tijelo (0 mm SkinGuard, 3 mm)
1x punjač SmartPlug