IPL uređaj za žene
Braun Silk·expert Pro 5 PL5243
IPL uređaj
  • Braun Silk·expert Pro 5 PL5243 za do 12 mjeseci glatke kože kao nakon tretmana u salonu i to u udobnosti vašeg doma. Vidljivo manje dlačica u samo 3 tjedna.¹
  • Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro 2.0 s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima. 
  • Braunov najbrži IPL uređaj za manje propuštenih područja. Bljeska do 125 puta u minuti za jednostavan tretman i bolju pokrivenost kože.
  • 3 nježna načina rada koji smanjuju intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
  • Standardna, precizna i široka glava za tretman od glave do pete: od nogu, ruku, prsa i leđa do lica, pazuha i bikini-zone.

¹pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana, rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe

Braun Silk·expert Pro 5 PL5243 kupi na senzacionlano.hr i ekupi.

Do 12 mjeseci glatke kože, kao nakon tretmana u salonu, od glave do pete. Skin pro 2.0²

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor Skin pro 2.0 (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela.

²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

Kvaliteta sa svrhom

Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu.

Rezultati vidljivi do 12 mjeseci

Najbolji uređaj u svojoj klasi za vidljivo smanjenje dlačica u samo 3 tjedna, s rezultatima koji traju do 12 mjeseci. Koristite uređaj jednom tjedno i za mjesec dana ćete primijetiti prve rezultate te početi uživati u dugotrajno glatkoj koži.

Moćno i nježno

Senzor Skin pro 2.0 neprekidno očitava nijansu vaše kože 80x u sekundi i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži.

Precizno i temeljito od glave do pete

Ovaj IPL uređaj dolazi s preciznom glavom za manja, osjetljiva područja poput lica i bikini zone te sa standardnom glavom idealnom za pazuhe i širokom glavom prikladnom za veća područja poput prsa ili bedara.

Glatka koža i na osjetljivim područjima

Jednim pritiskom na gumb, 3 nježna načina rada prilagođavaju intenzitet svjetlosti za dugotrajno glatku kožu na osjetljivim područjima. Ta je opcija idealna i za osobe koje tek počinju koristiti IPL uređaj.

Manje propuštenih područja

Silk·expert Pro 5 najbrži je IPL uređaj na tržištu³ — s opcijom bljeskanja do svakih 0,5 sekunde. Kontinuirano, brzo bljeskanje osigurava da bude što manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

³Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

10 razina intenziteta

S 10 razina intenziteta, Silk·expert Pro 5 precizno prepoznaje čak i najmanje razlike u nijansi kože na cijelom tijelu, pružajući tako savršenu ravnotežu snage za dugotrajne rezultate u udobnosti vašeg doma.

Najdugotrajniji uređaj u svojoj klasi

Silk·expert Pro 5 izrađen je tako da pruži do oko 22 godine tretmana cijelog tijela2. Emitira snagu jačine do 6 j/cm²— što je najbrži put do trajno glatke kože.  

Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija je najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.

Opis proizvoda:

Silk·expert Pro 5 najbolji je Braunov IPL uređaj. To nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju koja osigurava do 12 mjeseci glatke kože u udobnosti vašeg doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 3 tjedna. Senzor Skin pro 2.0 automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. 3 nježna načina rada osiguravaju da tretman bude ugodan, a do 125 bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži. 

Sadržaj pakiranja:

1x Silk·expert Pro 5 sa standardnom glavom
1x dodatna široka glava
1x dodatna precizna glava
1x brijač Venus Extra Smooth
1x mekana torbica

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.