Epilator za žene
Braun Silk-épil 5 5-050
Za lako i dugotrajno uklanjanje dlačica, 5-050, bijeli/flamingo-rozi
Opis proizvoda

Braun Silk-épil 5 osigurava do mjesec dana glatke kože, bilo kada i bilo gdje. Ovaj Braunov epilator ima pincete MicroGrip koje mogu uhvatiti dlačice koje vosak ne hvata (čak i one duljine samo 0,5 mm). Iskusite manje boli zahvaljujući nastavku s masažnim kotačićima. I zaboravite na čekanje da dlačice izrastu na dostatnu duljinu da bih se moglo ukloniti drugim proizvodima za uklanjanje dlačica poput voska. Ovaj bežični epilator dizajniran je za praktičnost te eliminira potrebu za čišćenjem ili zakazivanjem termina u salonu. Savjet: za smanjenje boli, epilirajte se u kadi ili pod tušem u toploj vodi. Stvoreni da traju godinama: naši su epilatori proizvedeni u Njemačkoj.

Braun Silk-épil 5 SE5-050 naručite na:

Do mjesec dana glatke kože u bilo kojem trenutku, u udobnosti vašeg doma.

Ugodna epilacija: nastavak s masažnim kotačićima pomaže smanjiti osjećaj boli.

Precizno: uklanja dlačice koje vosak ne može uhvatiti. Pincete MicroGrip hvataju i dlačice duge samo 0,5 mm.

Epilacija, brijanje i podrezivanje: komplet sadrži trimer za bikini-zonu, brijaću glavu za žene i češljić za trimer za osjetljiva područja.

Epilirajte se onako kako vi želite i onda kad vi to želite: Braunovi epilatori hvataju dlačice koje vosak ne može uhvatiti, ne sadrže kemikalije i s njima ne treba čekati da dlačice narastu.

Mokra i suha epilacija: nježno uklonite dlačice u kadi ili pod tušem za manje boli a više ugodnosti.

Epilator za lako uklanjanje dlačica, mokra i suha epilacija, dugotrajno glatka koža, s brijaćom glavom, češljićem za trimer i nastavkom za početnice, 5-050, bijeli/flamingo-rozi

Sadržaj pakiranja:

Značajka SensoSmart
Nastavak za visokofrekventnu masažu
Brijaća glava + Češljić za trimer
Nastavak za početnice / Brijač Gillette Venus
Četkica za čišćenje
Torbica

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.