Epilator za žene
Braun Silk-épil 7 SE7-000
Za lako i dugotrajno uklanjanje dlačica, 7-000, bijeli/flamingo-rozi
Opis proizvoda

Braun Silk-épil 7 osigurava do mjesec dana glatke kože, bilo kada i bilo gdje, i to učinkovito. Svojom širokom glavom, ovaj bežični Braunov epilator za suhu i mokru upotrebu pokriva veća područja pri svakom potezu (u odnosu na Braun Silk-épil 5). Njegove pincete MicroGrip mogu uhvatiti čak i dlačice duljine samo 0,5 mm. Uživajte u koži glatkoj kao nakon salonskog tretmana, uz dodatnu ugodnost zahvaljujući masažnim kotačićima koji pomažu smanjiti osjećaj boli. I zaboravite na čekanje da dlačice izrastu na dostatnu duljinu da bih se moglo ukloniti drugim proizvodima za uklanjanje dlačica poput voska. Ovaj bežični epilator dizajniran je za praktičnost te eliminira potrebu za čišćenjem ili zakazivanjem termina u salonu. Savjet: za smanjenje boli, epilirajte se u kadi ili pod tušem u toploj vodi. Stvoreni da traju godinama: naši su epilatori proizvedeni u Njemačkoj.

Braun Silk-épil 7 SE7-000 naručite na:

senzacionalno.hr

Do mjesec dana glatke kože u bilo kojem trenutku, u udobnosti vašeg doma.

Stvoreni da traju: Braunovi epilatori proizvedeni su u Njemačkoj.

Ugodna epilacija: nastavak s masažnim kotačićima pomaže smanjiti osjećaj boli.

Nježno uklanjanje dlačica: mokra i suha epilacija. Epilirajte se u kadi ili pod tušem za manje boli a više ugodnosti.

Učinkovito: široka glava uklanja više dlačica (nego Braun Silk-épil 5) u jednom potezu. Epilator hvata i kratke dlačice (0,5 mm) koje vosak ne može ukloniti.

Epilirajte se onako kako vi želite i onda kad vi to želite: Braunovi epilatori hvataju dlačice koje vosak ne može uhvatiti, ne sadrže kemikalije i s njima ne treba čekati da dlačice narastu.

Epilator sa širokom glavom za lako uklanjanje dlačica, mokra i suha epilacija, dugotrajno glatka koža, 7-000, bijeli/flamingo-rozi

Sadržaj pakiranja:

Nastavak za visokofrekventnu masažu
Četkica za čišćenje

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.