Epilator za žene
Braun Silk-épil 9 SES9-341
epilator za lako i dugotrajno uklanjanje dlačica, 9-341, bijeli/srebrni
Opis proizvoda

Braun Silk-épil 9 osigurava do mjesec dana glatke kože, bilo kada i bilo gdje, i to učinkovito i ugodno. Svojom širokom glavom, ovaj bežični epilator za suhu i mokru upotrebu s lakoćom prati vaše konture. Njegovih 40 pinceta MicroGrip hvata čak i dlačice duljine samo 0,5 mm, osiguravajući tako dugotrajnu glatkoću kože. Uživajte u koži glatkoj kao nakon salonskog tretmana, uz vrhunsku kontrolu zahvaljujući preciznoj dršci koja udobno sjedi u ruci. I zaboravite na čekanje da dlačice izrastu na dostatnu duljinu da bih se moglo ukloniti drugim proizvodima za uklanjanje dlačica poput voska. Ovaj bežični epilator dizajniran je za praktičnost te eliminira potrebu za čišćenjem ili zakazivanjem termina u salonu. Savjet: za smanjenje boli, epilirajte se u kadi ili pod tušem u toploj vodi. Stvoreni da traju godinama: naši su epilatori proizvedeni u Njemačkoj.

Do mjesec dana glatke kože u bilo kojem trenutku, u udobnosti vašeg doma.

Više od epilatora: komplet sadrži mini epilator za lice, brijaću glavu za žene i češljić za trimer za osjetljiva područja.

Brzo i učinkovito: široka pokretljiva glava s lakoćom konture vašeg tijela za učinkovitu epilaciju. Epilator hvata i kratke dlačice (0,5 mm) koje vosak ne može ukloniti.

Vrhunska kontrola: precizna drška lijepo sjedi u ruci i omogućuje dobru kontrolu, čak i kad je mokra.

Ugodna epilacija: epilator ima nastavak s masažnim kotačićima koji pomažu smanjiti osjećaj boli.

Epilirajte se onako kako vi želite i onda kad vi to želite: Braunovi epilatori hvataju dlačice koje vosak ne može uhvatiti, ne sadrže kemikalije i s njima ne treba čekati da dlačice narastu.

Manje boli, a više ugodnosti: mokra i suha epilacija. Nježno uklonite dlačice u kadi ili pod tušem. Ugodna epilacija: epilator ima nastavak s masažnim kotačićima koji pomažu smanjiti osjećaj boli.

Epilator s pokretljivom glavom za lako uklanjanje dlačica, mokra i suha epilacija, dugotrajno glatka koža, s brijaćom glavom, češljićem za trimer i mini epilatorom za lice, bijeli/srebrni.

Sadržaj pakiranja:

Značajka SensoSmart
Nastavak za visokofrekventnu masažu
Nastavak za bolji kontakt s kožom
Brijaća glava + Trimer
Mini epilator za lice
Četkica za čišćenje
Torbica

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.