Epilator za žene
Braun Silk-épil 9 SES9-360 3D
epilator za lako uklanjanje dlačica, 9-360 3D, bijeli/rozi titanij
Opis proizvoda

Braun Silk-épil 9 SES9-360 3D, vrhunsko rješenje za dugotrajno uklanjanje dlačica. Uživajte u koži glatkoj kao nakon salonskog tretmana u udobnosti svog doma. Vaša će koža biti svilenkasto glatka zahvaljujući potpuno fleksibilnoj glavi koja s lakoćom uklanja dlačice čak i na zahtjevnim područjima poput koljena ili pazuha. Prilagođava se vašim konturama, čineći uklanjanje dlačica nevjerojatno lakim. Ovaj bežični epilator ima 40 pinceta MicroGrip koje hvataju i uklanjaju čak i najtanje dlačice (duljine samo 0,5 mm), pa se možete pozdraviti s čekanjem dlačica da narastu. Njegova široka glava pokriva velika područja pa s manje poteza dolazite do potpuno glatke kože. Kako biste smanjili osjećaj boli, preporučujemo vam da se epilirate pod tušem ili u kadi. Precizna drška ovog epilatora dobro sjedi u ruci čak i kad je mokra. Zaboravite na zakazivanje termina u salonu ili čišćenje nakon kućnih tretmana voskom i prepustite se uživanju u prekrasno glatkoj koži. Stvoreni da traju godinama: naši su epilatori proizvedeni u Njemačkoj.

Braun Silk-épil 9 SES9-360 3D možete naručiti na centar-tehnike.hr!

Do mjesec dana glatke kože u bilo kojem trenutku, u udobnosti vašeg doma.

Manje boli, a više ugodnosti: mokra i suha epilacija. Nježno uklonite dlačice u kadi ili pod tušem.

Više od epilatora: komplet sadrži mini epilator za lice, eksfolijacijsku četkicu, brijaću glavu za žene i češljić za trimer za osjetljiva područja.

Ugodna epilacija: precizna drška lijepo sjedi u ruci i omogućuje dobru kontrolu, a nastavak s masažnim kotačićima smanjuje osjećaj boli.

Epilirajte se onako kako vi želite i onda kad vi to želite: Braunovi epilatori hvataju dlačice koje vosak ne može uhvatiti, ne sadrže kemikalije i s njima ne treba čekati da dlačice narastu.

Prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom: nema propuštanja dlačica, čak ni na zahtjevnijim područjima. Epilator hvata i kratke dlačice (0,5 mm) koje vosak ne može ukloniti. 

Osmišljen za osjetljiva područja. Smart Touch omogućuje kontrolu brzine ovisno o primijenjenom pritisku: jednostavno prebacivanje između snažnog i nježnog načina rada.

Epilator s 360° fleksibilnom glavom za lako uklanjanje dlačica, mokra i suha epilacija, dugotrajno glatka koža, brijaća glava, češljić za trimer, eksfolijacijske četkice za lice i mini epilator za lice, 9-360 3D, bijeli/rozi titanij.

Sadržaj pakiranja:

Značajka SensoSmart
Nastavak za visokofrekventnu masažu
Nastavak za bolji kontakt s kožom 
Brijaća glava + Trimer 
Glava s četkicom (i adapter)
Nježna četkica
Zaštitni poklopac
Mini epilator za lice
Četkica za čišćenje
Torbica

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.