Epilator za žene
Braun Silk-épil 9 Flex SkinSpa SES9-580 3D
epilator za lako uklanjanje dlačica
Opis proizvoda

Predstavljamo Braun Silk-épil 9 Flex 9 3D SkinSpa, vašeg vrhunskog saveznika za ljepotu koji vašu kućnu rutinu njege kože i uklanjanja dlačica podiže na višu razinu. Svestrani komplet SkinSpa pomoći će vam da vaša koža bude glatka od glave do pete. Pružite si spa tretman u udobnosti svog doma, ugodite svojoj koži i uživajte u do mjesec dana glatke kože. Otkrijte prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom koja se prilagođava svakoj oblini, čak i na zahtjevnijim područjima. Uživajte u praktičnosti tehnologije Smart Touch koja vam omogućuje kontrolu brzine ovisno o primijenjenom pritisku i automatski se prebacuje sa snažnog na nježan način rada i obratno. Priuštite si kvalitetne, profesionalne rezultate kao nakon tretmana u salonu, i to u samo tri koraka u udobnosti vašeg doma, bez dogovaranja termina. Osvježite kožu kad god poželite – uvijek ćete je s ponosom pokazivati. Stvoreni da traju godinama: naši su epilatori proizvedeni u Njemačkoj.

Do mjesec dana glatke kože u bilo kojem trenutku, u udobnosti vašeg doma. Manje boli, a više ugodnosti: mokra i suha epilacija. Nježno uklonite dlačice u kadi ili pod tušem.

Blistavo glatka koža onako kako vi želite: bez dogovaranja termina, jednostavna rutina, tjedni glatke kože.

Osmišljen za osjetljiva područja. Smart Touch omogućuje kontrolu brzine ovisno o primijenjenom pritisku: jednostavno prebacivanje između snažnog i nježnog načina rada.

Prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom: nema propuštanja dlačica, čak ni na zahtjevnijim područjima. Epilator hvata i kratke dlačice (0,5 mm) koje vosak ne može ukloniti.

Podignite svoju njegu kože na višu razinu za glatkoću od glave do pete: u 3 jednostavna koraka do blistave kože. U kompletu dobivate eksfolijacijsku četkicu, masažni jastučić i brijaću glavu za žene te epilator FaceSpa s četkicama.

Epilator s 360° fleksibilnom glavom za lako uklanjanje dlačica, mokra i suha epilacija, dugotrajno glatka koža, komplet sve-u-jednom, s epilatorom za lice FaceSpa, 9-580 3D, bijeli/rozi titanij.

Sadržaj pakiranja:

Nastavak za visokofrekventnu masažu
Nastavak za bolji kontakt s kožom
Brijaća glava + Trimer
Glava s četkicom (i adapter)
Nježna četkica
Silikonski masažni jastučić
Zaštitni poklopac
Geisha Face – zamjenjiva četkica (normalna)
Geisha Face – zamjenjiva četkica (nježna)
Geisha Face – zamjenjiva četkica (eksfolijacijska)
Geisha Face – zamjenjiva spužvica
Geisha – glava četkice (i adapter)
Geisha Face (samo epilator)
Četkica za čišćenje
Torbica

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.