IPL za žene
Braun IPL Silk·expert Mini PL1014
IPL najnovije generacije, dugotrajni vidljivi rezultati
  • Brz, jednostavan i nježan IPL tretman za vidljivo manje dlačica u samo 3 mjeseca¹ u udobnosti vašeg doma.
  • Ovaj IPL uređaj za uklanjanje dlačica nježan je prema koži, što je i klinički testirano. Poseban senzor prilagođava intenzitet energije nijansi kože.
  • Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru SkinPro (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.
  • Kompaktan i praktičan, u mini formatu. Dolazi s putnom torbicom pa ga je lakše koristiti kad putujete ili ste u pokretu.
  • Vitko kućište: za udobno držanje, bolju kontrolu i lako rukovanje.

Provjeri cijenu za Braun Silk Expert IPL Mini 1014 nadm.hr!

¹pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe

Tehnologija SkinPro (SensoAdapt™)2

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor SkinPro (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela.

²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

Prilagođava tretman svim dijelovima tijela

Precizan i temeljit na svakom dijelu tijela. Tretirajte uža područja poput lica, pazuha ili bikini zone, kao i veće površine poput bedara.

Snažno, ali i nježno

Nježno ali moćno dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica u udobnosti vašeg doma. Ovaj IPL uređaj neprekidno očitava nijansu vaše kože i automatski prilagođava intenzitet bljeskanja kako bi osigurao optimalnu ravnotežu učinkovitosti i nježnosti.

Vidljivi rezultati za 3 mjeseca1

Klinički dokazano smanjuje broj vidljivih dlačica za samo 3 mjeseca1. Moć koju pruža IPL.

Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija je najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.

3 razine intenziteta

Ovaj IPL uređaj ima 3 razine intenziteta koje će se pobrinuti da intenzitet svjetlosti bude prikladan za vašu nijansu kože. To vam pruža savršenu ravnotežu za dugotrajne rezultate u udobnosti vašeg doma.  

Bljeska svakih 0,6 sekundi

Ovaj IPL uređaj neprekidno oslobađa bljeskove u brzom ritmu za lako klizanje po koži i manje propuštenih mjesta. Način rada zvan „klizanje“ preporučuje se za tretman većih površina poput nogu.

Pouzdana snaga eliminiranja dlačica

IPL uređaj s do 300.000 bljesaka osigurava oko 16 godina uklanjanja dlačica s tijela i lica, bez potrebe za zamjenom lampe.

Kompaktan i lagan dizajn

Vitko kućište osmišljeno je za lako rukovanje jer savršeno sjedi u ruci. Spremite uređaj u njegovu putnu torbicu i ponesite ga sa sobom kako biste ga mogli koristiti bilo kad i bilo gdje.


Silk·expert Mini PL1014

Silk·expert Pro 5 PL5347

Silk·expert Pro 5 PL5157

Silk·expert Pro 3 PL3133
Koža glatka do3 mjeseca6 mjeseci6 mjeseci3 mjeseca
Vidljivo manje dlačica u3 mjeseca4 tjedna4 tjedna3 mjeseca
Broj razina intenziteta pri normalnom načinu rada310103
Prikladne nijanse kože1-51-51-51-5
Senzor Skin pro (SensoAdapt™) za očitanje nijanse kožeOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidno
Brzina tretmana potkoljenica10 minuta5 minuta5 minuta7 minuta
Broj bljesaka u minuti300.000400.000400.000300.000
Nježan način radaDADADA
Precizna glava za bikini-zonu i lice211
Široka glava za bedra, prsa i leđa1
Dodatni elementi u kompletuPutna torbica + brijač Venus SmoothSuper premium torbica + brijač Venus SwirlMeka torbica + brijač Venus Extra Smooth SwirlToaletna torbica + brijač Venus Smooth
Opis proizvoda:

Silk·expert Mini je brz, jednostavan i nježan IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod žena. Za vidljivo manje dlačica u samo 3 mjeseca.¹ Zahvaljujući tehnologiji SkinPro (SensoAdapt™), automatski se i kontinuirano prilagođava nijansi vaše kože kako bi osigurao optimalnu ravnotežu između brzih rezultata i nježnosti prema koži, za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica u udobnosti vašeg doma. Nema kompliciranih postavki, lako se koristi. Kompaktan dizajn za lako rukovanje. Putna torbica čini ga praktičnim i kad ste u pokretu.

Sadržaj pakiranja:

1x Silk·expert Mini
1x ružičasta putna torbica
1x brijač Venus

space.sm12 at 12:49, 21/12/2022 -

Kako i piše, stvarno nježno. Velike preporukr i super poklon za pod bor. 😊

andjela.lisica at 20:12, 26/12/2022 -

Vrlo jednostavan za korištenje. Noge su savršeno glatke nakon samo nekoliko tretmana. Super dizajn. S obzirom na same dimenzije uređaja stane u svaku torbicu i manji neseser tako da ga vrlo lako ponesem bilo gdje, na put, kod prijateljice ili pak na odmor.

tanja.francetic1 at 14:57, 22/02/2023 -

Savršen.. Isplativ od kada ga koristim moje posjete salonima su prošlost sve odradim sama kod kuce i mogu ga upotrebljavati kada god poželim. Savršeno otklanja dlačice i što ga redovitije koristim one sporije rastu i vremenom su sve slabije. Sa dugotrajnim korištenjem uživam u savršeno glatko koži. Sve pohvale 👍

hodanic1986 at 8:04, 08/03/2023 -

Definitivno najbolji uređaj na tržištu po pristupačnim cijenama. Jednostavno me oduševio. IPL uređaj s do 300.000 bljesaka osigurava oko 16 godina uklanjanja dlačica s tijela i lica, bez potrebe za zamjenom lampe. Zvuči nevjerojatno, ali to je Braun. Prilagodljiv tijelu,a rezultat je fantastično dobar. Stalnim korištenjem se itekako vidi razlika i skoro jedva vidljiva nova dlačica. Super je što je mini i što stane u svaku torbicu bilo kamo da krenem. Pravi ženstveni uređaj koji jednostavno morate imati. Definitivno najbolji. Sve preporuke za brzo i efikasno,povoljno I trajno uklanjanje dlačica.

sanjica2 at 8:07, 08/03/2023 -

Bez ovog Braun proizvoda život bi mi bio puno teži,odličan ergonomski,efikasan,dugo izdrži bez punjenja. Jednom riječju fantastično

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.