IPL uređaj za žene
Braun Silk·expert IPL Pro 3 PL3121
za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće
  • Braun Silk Expert IPL Pro 3121 za vidljivo smanjenje broja dlačica u samo 3 mjeseca (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Brzo, precizno i nježno.
  • Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.
  • Bljeska do 100 puta u minuti za jednostavan tretman i manje propuštenih dlačica.
  • Nježan način rada smanjuje intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
  • Različite glave za tretman od glave do pete. Standardna glava za pazuhe i potkoljenice te precizna glava za lice i bikini-zonu.  

Provjerite cijenu naelipso.hr!

Dugotrajno vidljivo glatka koža zahvaljujući tehnologiji Skin pro (SensoAdapt™)²

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor Skin pro (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela.

²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

BRAUN

Kvaliteta sa svrhom

Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu.

Moćno i nježno

Senzor Skin pro (SensoAdapt™) neprekidno očitava nijansu vaše kože 80x u sekundi i automatski prilagođava razinu intenziteta bljeskanja kako bi osigurao savršenu ravnotežu brzih rezultata i nježnosti prema koži.  

Vaša je koža u dobrim rukama

Zahvaljujući tehnologiji Skin pro (SensoAdapt™) i ugrađenom UV filteru, možete uživati u ugodnim i gotovo bezbolnim IPL tretmanima u udobnosti svog doma. 

Vidljivo glatka koža

Precizan i temeljit, Silk·expert Pro 3 dolazi s preciznom glavom koja pomaže u tretmanu manjih i kompliciranijih područja.

Glatka koža i na osjetljivim područjima

Jednim pritiskom na gumb, nježan način rada prilagođava intenzitet svjetlosti za dugotrajno glatku kožu na osjetljivim područjima. Ta je opcija idealna i za osobe koje tek počinju koristiti IPL uređaj.

Manje propuštenih područja

Silk·expert Pro 3 jedan je od najbržih IPL uređaja na tržištu³ — s opcijom bljeskanja do svakih 0,6 sekundi. Kontinuirano, brzo bljeskanje osigurava da bude što manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

³Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

3 razine intenziteta

3 razine intenziteta pobrinut će se da intenzitet svjetlosti bude prikladan za vašu nijansu kože.

Stvoren da traje

Silk·expert Pro 3 dolazi s 300.000 bljesaka što omogućuje do oko 16 godina tretmana cijelog tijela4.

4Ovo nije jamstvo radnog vijeka uređaja.

Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.


Silk·expert Pro 3 PL3121

Silk·expert Pro 5 PL5347

Silk·expert Pro 5 PL5267

Silk·expert Pro 5 PL5159
Koža glatka do3 mjeseca6 mjeseci6 mjeseci6 mjeseci
Vidljivo manje dlačica u3 mjeseca4 tjedna4 tjedna4 tjedna
Broj razina intenziteta pri normalnom načinu rada3101010
Senzor Skin pro (SensoAdapt™) za očitanje nijanse kožeOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidno
Brzina tretmana potkoljenica9 minuta5 minuta5 minuta5 minuta
Broj bljesaka u minuti100125125125
Nježan način radaDADADADA
Precizna glava za bikini-zonu i liceDADADADA
Široka glava za bedra, prsa i leđaDADA
Dodatni elementi u kompletuTorbica s patentnim zatvaračem + brijač Venus SmoothToaletna torbica + brijač Venus Extra Smooth SwirlMekana torbica + brijač Venus Extra Smooth SwirlMini epilator za lice + mekana torbica + brijač Venus Extra Smooth
Opis proizvoda:

Silk·expert Pro 3 nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi Braunovu najnoviju IPL tehnologiju za do 3 mjeseca glatke kože u udobnosti doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 3 mjeseca (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Senzor Skin pro (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Nježan način rada osigurava da tretman bude ugodan, a do 100  bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži. 

Sadržaj pakiranja:

1x Silk-expert Pro 3 sa standardnom glavom
1x brijač Venus Smooth
1x dodatna precizna glava
1x torbica s patentnim zatvaračem

avrljic80 at 1:43, 23/12/2022 -

Braun Silk Expert IPL Pro 3121 idealan odabir za uklanjanje dlačica. Ono što je meni bilo bitno da nema iritacije kože, crvenila! Koža mi je nježna. Također mi je bilo bitno da je precizan i da ne “preskače” dlačice i tu se pokazao kao dobar izbor.

anamatek24 at 7:53, 25/12/2022 -

Odlican!!Nema vise preskocenih dlacica.Obozavam ga!!

rahela.crkvencic at 12:48, 13/03/2023 -

Pitate me zašto Braun epilator obožavam,
više no valjane razloge sad ću da vam dam: 😉Otkad ga imam dragi me više ne mijenja za mitsko biće,
prije odlaska sa mnom u krevet ne treba mu piće.
Susjedova mačka se ne srami kad vidi moju dlaku,
ne izlazim van samo po mraku.
Do izražaja mi dolazi kosa,
po plaži umjesto u ljetnim čizmama sada hodam bosa.
Snimanje filma “što je žena bez brkova” ne inspiriram,
konačno ne izgleda kao da vječito živjeti u Movembru biram.
Ukratko rečeno – u ova moderna vremena napokon ne izgledam kao špiljska žena. 😁

dorotea.tea2002 at 11:45, 26/12/2022 -

Obozavam ga! Skida dlacice dok kazes keks. Jako je njezan i ne iritira kozu. Uz sve je jako praktican!! Sve preporuke

anselmo2101 at 12:24, 26/12/2022 -

Braun Silk Expert IPL Pro 3121 sam probala od frendice. Istina je da se vidljivo smanjenje broja dlačica u samo 3 mjeseca, naravno ako pratite pravila i sve ovisi o boji i tipu dlake. Brzo, precizno i nježno.
Snažan za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru SensoAdapt tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože.
Bljeska do 100 puta u minuti. Jednostavan za upotrebu.
Ne radi isto na svakom djelu tijela i baš zato ni ne boli jer možeš smanjiti intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
Različite glave za tretman od glave do pete. Ima različite glave za različite djelove tijela. Voljela bi ga imati to svakako.

sandradjuloviic at 19:26, 10/03/2023 -

Braun Silk Expert IPL Pro 3121 idealan izbor za uklanjanje dlačica. Jako mi je bitno da nema iritacije kože, crvenila, nema “preskakanja “dlakica i nema čupkanja. Moja iskrena preporuka za dame.

nedeljkarenka at 23:41, 19/03/2023 -

Braun Silk expert IPL Pro 3 Pl3121 je uređaj za dugotrajno,vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće.Uživanje u ugodnom i gotovo bezbolnim IPL tretmanima.Kvalitetan je i sa svojom svrhom da vidljivo smanjuje broj dlačica u 3 mjeseca.Brzo,nježno precizno,vidljiva je glatka koža.Ima tri razine intenziteta,optimalnu snagu,različite glave,očitavanja neprekidno nijansu Vaše kože po tijelu,prilagođava intenzitet svakog bljeska!

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.