IPL uređaj za žene
Braun Silk Expert IPL Pro 3122
IPL tretman kod kuće, torbica, brijač Venus i 2 glave
Opis proizvoda

Braun Silk Expert IPL Pro 3122 nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi Braunovu najnoviju IPL tehnologiju. Uživajte u do godinu dana glatke kože u, s primjetnim rezultatima već za samo 4 tjedna (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Tehnologija SkinPro (SensoAdaptTM) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Nježan način rada osigurava da tretman bude ugodan, a do 100 bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži. 

Braun Silk Expert IPL Pro 3122 možete naručiti na sancta-domenica.hr!

1 godina glatke kože, s primjetnim rezultatima već za samo 4 tjedna (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe).

Optimalna snaga za svaki dio tijela. Zahvaljujući senzoru SkinPro (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.

Bljeska do 100 puta u minuti za jednostavan tretman i manje propuštenih dlačica

Nježan prema koži zahvaljujući nježnom načinu rada koji smanjuje intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja.

Dolazi s torbicom te s 2 glave uređaja (standardnom i preciznom) za tretman od glave do pete.

Braun IPL Silk·expert Pro 3, za uklanjanje dlačica kod kuće, alternativa za lasersko uklanjanje dlačica. S torbicom, brijačem Venus i 2 glave, poklon za žene, bijeli/srebrni, PL3122

Sadržaj pakiranja:

1x precizna glava
1x siva torbica s patentnim zatvaračem
1x brijač Venus Extra Smooth

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.