Nagradni natječaj
Ljubavna Braun priča

Nagradni natječaj “Ljubavna Braun priča”

Možeš li ispričati najkreativniju ljubavnu priču? Pažljivo prouči pravila, napiši nam zabavnu i najkreativniji među vama osvaja Braun uređaj na poklon!

Pravila nagradnog natječaja.

1

Upiši svoje ime i prezime,
e-mail adresu te broj telefona.

Napiši kreativnu ljubavnu priču od barem 5 rečenica u kojima moraš iskoristiti crvene riječi, a ostale riječi uklopi u priču kako god želiš. :slightly_smiling_face:

3

Prouči i prihvati
Pravila natječaja.

4
Pošalji.

Pobjednička priča

Anamaria / anamaria_bl37

Gola istina je da radim sve u zadnji čas pa tako pišem i ovu priču.Prije svega, trenutak tišine za sve nas koji smo ovo Valentinovo proveli sami. Vjerojatno još jedna godina u nizu za koju smo imali velika očekivanja, a kad ono iznenađenje: opet ništa! Horor, čisti horor.. Ali s godinama postaje bolje, bar tako kažu. Možda i oni lažu, al ajde, nada umire posljednja. E sad, s obzirom da nemam nijednu srceparajuću i romantičnu priču koja uključuje mene, ispričat ću vam jednu drugu koju znam, meni osobno jednu od lipših ljubavnih priča ♥️ Bili jednom davno jedna lijepa mlada cura i malo stariji zanosni momak. Našli su se na pravom mjestu, ali ne i u pravo vrijeme jer to nije bila jedna od onih ljubavi na prvi pogled. Dapače, trebalo je gledati nekoliko puta, ali je bio potreban samo jedan poseban trenutak u kojem su shvatili da nešto među njima ipak postoji. Koji je to točno trenutak bio zauvijek ostaje tajna jer to samo oni znaju. Na početku svog poznanstva i prijateljstva ponašali su se kao pas i mačka, doslovno se nisu podnosili. Ali – i pas i mačka se često zavole nakon što provedu dosta vremena zajedno. To je bila ljubav koja je u to vrijeme bila kao zabranjeno voće i kojoj se nitko nije nadao. Zašto? Zato što je njoj bilo 15, a njemu 21. No, ljubav ne pita za godine. Koliko god su pokušavali sakriti svoje osjećaje, te najljepše osjećaje koji se mogu dogoditi, ipak je ljubav presudila. I neka je – jer su bili stvoreni jedno za drugo. S vremenom su započeli tajnu vezu, skrivajući se od ostatka svijeta i živeći u strahu da će ih netko otkriti i razdvojiti. Sve dok jednog dana nije uslijedilo iznenađenje – jedno novo biće bilo je stvoreno kao plod te skrivene ljubavi. Njoj sad 18, a njemu 24. Tajna veza tajna više nije bila. Sad je došlo vrijeme kad je trebalo napraviti pravu stvar i krenuti u borbu protiv ostatka svijeta. Nije potrebno spominjati da na prvu nije postojalo neko veliko oduševljenje kad se saznalo za njih. No, s vremenom su svi uvidjeli da su idealni jedno za drugo te je polako, ali sigurno, ponovo uspostavljen mir u svijetu. Tako je završila njihova svakodnevna agonija, a njihova ljubav bila je okrunjena brakom i s 3 dječice 🥰 

S druge strane, moja agonija nije ljubavna, ali je zato dlakava – a to je realno još gore. A svoju agoniju ću najbolje izraziti kroz ovu pjesmicu: 

Ljudi moji, iako ovo neće ići glatko,
Pisati rime meni baš je slatko.
Vjerojatno svaka žena isti problem ima
Neposlušne dlačice pokora su nam svima!
Ja inače ljeti boju ne hvatam tako lako
Pa mi pitanje “Ideš li ti na more?” postavlja skoro svatko.
Momentalno mi se kosa na glavi digne
Kad takvo pitanje do mojih ušiju stigne.
A kad malo boje uhvatim dogodi se stvar još gora
Dođe dan kad se trebam depilirati, ma prava noćna mora!
I onda mi i to malo boje zajedno s voskom ode
Pa moja blida koža meni iznova oči bode.
Činjenica je da dlakavac nitko od nas ne želi biti
A od konstantnih depilacija mislim da smo svi već siti.
Istina je da žilet ima puno više mana
Al ipak dođe ko spas kad ti dlačice mašu sa svih strana.
Ako moram birati je li obrijana ili dlakava želim biti
Naravno da će ovo prvo moj glas dobiti.
Čupava ljubav između mojih dlačica i mene to nikako nije
Jer se ja njih želim riješiti što prije!
I zato vjerujem da bi došao kraj svim ovim mukama
Kad bi Braun IPL uređaj završio u mojim rukama.
Jedino ću s njim moći reći svim srcem svojim
Da nikada više dlačica neće biti na nogama mojim
S njima će u zaborav otići i pitanje “Ideš li na more”
A ni ja više od tog pitanja neću dobivati bore..

lidija.buba at 9:06, 02/02/2023 -

Najljepša ljubavna priča, nije između muškarca i žene nego brata i sestre , pošto nisam brata vidila 20godina došao je dan da se sastanemo , pošto smo razdvojeni po rođenju , nasla sam ga i rodila se prekrasna ljubav kakva se ne može ni zamisliti , konačno imam nekog svoga , .

neno_galic at 9:24, 02/02/2023 -

Moja ljubavna priča je prvenstveno što sam rođen na dan zaljubljenih 14.2. Te do dan danas ljubavi nemam,i svaki dan zaljubljenih ,rođendan,provodim sam 🤷🏻🤦‍♂️

marelica0 at 9:27, 02/02/2023 -

Jednom davno krenula sam kod prijatelja na kavu. Tamo sam ugledala NJEGA! To je bio naš prvi spoj a nismo ni znali 😂 Da sam znala, sigurno ne bih obukla poderane traperice iz kojih su virile  neposlušne dlačice! Očito mu to nije smetalo jer rodila se čupava ljubav koja traje već sedam godina! Taj događaj me naveo da kupim Braun IPL, jer nemam uvijek vremena za depilirati se a spoj sa dečkom naučio me da uvijek moram biti obrijana i glatka!Nikad više dlačica me neće iznenaditi iako ću uvijek ostao njegov mali dlakavac! Istinita priča! 😂

bmaricic57 at 9:48, 02/02/2023 -

Svi smo mislili kako smo mi žene najveci problem ,a onda sam upoznala njega,zove se Karlo ili ti ga  dlakavac . Pošto je bila sezona dok smo se upoznali imala sam što i vidjeti ,  Nikada više dlačica na muškom tijelu. Iako se uvijek trudi da bude sređen, Obrijan ,jednostavno njegovo tijelo je takvo i ne da mu da bude  glatko . Braun IPL dobro bi došao meni ,a tu i tamo pomogla bih i tebi . Neposlušne dlačice mislim da se kod svih kriju, depilirati se moramo jer nas dlake previše griju. Naša ljubav baš je takva skroz neobična i pomalo slatka ,uz vas sve ovo imati Ce smisla i bit Ce to bajka idilična ; zvana  Čupava ljubav ❤️

ipejicsalihbasic at 10:07, 02/02/2023 -

 Braun IPL bila je moja želja dugo vremena. Jedan Božić ne tako davno,moj muškarac me iznenadio romanitčnim izlaskom i poklonom bio je to IPL od Brauna.
Ja jesam dlakavac od žene,dlake su tamo gdje ne bi smjele biti. Oduvijek želim glatko tijelo i uvijek se brijem sa žiletom. Bila sam presretna sa IPL, napokon nikad više neće biti dlačica, ali nažalost u jednom trenutku mi je pao sa police i razbio se.
U šoku počela sam plakati,bilo mi je žao.
Moj suprug koji sve to gledao,mene razbijeni IPL samo je hladno rekao: volim tebe i svaku tvoju dlačicu.

vlasta.kresic at 10:56, 02/02/2023 -

Njih dvoje iznenada su se zaljubili i započeli novu vezu koja je predivna: ljubav, povjerenje, međusobno uvažavanje…najljepši osjećaji u jednoj vezi. Danas je pao dogovor da će zajedno provesti romantičanvikend u poznatom Wellness hotelu. Naravno, prvo što joj je palo napamet: ne želim čupavu ljubav, što znači da ne želim uz sebe dlakavca poput velikog mede….toplo se nadam da će biti obrijan i da mu iz nosa neće viriti neposlušne dlačice. Ona će biti primjer savršeno njegovane žene: glatka i nježna na dodir. Da bi to postigla, znala je da treba napraviti kvalitetnu depilaciju, ali da bi bilo korisnije da kupi Braun IPL jer na taj način ostvariti će se njena dugogodišnja želja: nikada više dlačica!
Konačno, došao je dugo očekivani Wellness vikend: ona je izgledala savršeno na bazenu u svom badiću i sa svojom glatkom kožom. Najljepši osjećaj joj je bio kada su prsti maserke klizile po njenom glatkom i nauljenom tijelu. Bila je ponosna na sebe, ali i na svog partnera jer je shvatila da je on njegovan muškarac.
Posebno romantičan trenutak bila je romantična večera u hotelu: on je izgledao savršeno u odijelu, a hodajući pored njega osjetio se predivan muški parfem. Ona je obukla svoju dugu crvenu haljinu s dubokim prorezom, gdje se naziralo njeno glatko tijelo. Bili su predivno usklađen par, za stolom uz svijeće i cvijeće, dobru hranu i vino stalno su se dodirivali, izmjenjivali nježne riječi, smijali….Jednostavno, te večeri nije se mogla sakriti romantika dvoje zaljubljenih ljudi. Mislim da je ovaj vikend početak jedne velike ljubavi koja će dugo, dugo trajati.

marijasimeunc at 11:10, 02/02/2023 -

Frizider pun pica, trenutak istine.. Neugodna tisina, nitko se nije nadao.. Obrijana, cupava ljubav… Prvi spoj, depilirati, obrijati.. Nikada vise dlacica, glatko iznanadenje, neposlusne dlacice i Barun ipl. Zauvijek ostaje tajna, nitko se nadao nije, dlakavac i velika ocekivanja❤️

martinasimicic79 at 11:24, 02/02/2023 -

Jednom davno strah od neposlušnih dlačica za prvi spoj,s nadimkom užasan dkakavac i neugodna poruka zauvijek ostaje tajna.Tako je završila čupava ljubav. S godinama postaje bolje,depiliranje uz Braun IPL ići će glatko i bit će to  poseban trenutak  za romantični zagrljaj. Obrijan i zanosan s velikim očekivanjima upoznat ću ženu koja će biti oduševljena -reći ću Nikad Više dlačica.

ivanapercevic at 11:25, 02/02/2023 -

Plaža, sunce, more i ja. Ugledala sam ga i znala da mi je on zabranjeno voće, ali nisam odoljela zaplesati s njim zavodljivi ples. Sav je bio neodoljiv, a onda čisti horor iz njegove raskopčane košulje. Izvirile su NEPOSLUŠNE DLAČICE koje je imao na prsima. Odmah sam shvatila kako mu je potreban BRAUN IPL. Pomislih da bi ovo mogla biti ČUPAVA LJUBAV i da bih voljela da je OBRIJAN na prsima. Nitko se nije nadao da će IPL učiniti čuda i da NIKADA VIŠE DLAČICA na njegovim prsima neće biti. Oduševljenje je postajalo sve veće kada sam vidjela da mu je poprsje GLATKO. Ne mora se više nikada DEPILIRATI i nitko ga više neće zvati DLAKAVAC. I tako je započela moja ljetna ljubav sa muškarcem mojih snova.

greennoa18 at 11:38, 02/02/2023 -

Trenutak tišine na prvom spoju prekinule su njene riječi: “Želiš li čuti golu istinu?”. “Želim.” odgovorio sam bez velikih očekivanja, ne znajući sprema li se neka neugodna poruka ili iznenađenje. Na moje oduševljenje, priznala mi je uspomenu koju nosi. Strah od žileta i neuspješnog uklanjanja dlačica njoj je čisti horor. Nisam previše mario za tu situaciju jer sam protiv stereotipa da žena mora biti obrijana i depilirati se, te u tom smislu biti sređena, dok muškarac koji je dlakavac kao veliki medo je sasvim normalna stvar. No, iako za sebe smatram da je najljepši osjećaj glatko tijelo, mislim da žene ne trebaju sakrivati neposlušne dlačice. Na svoju priču dodala je i ono čemu se nitko nije nadao, a to je da želi raditi na svojemu strahu. Iako bi naša čupava ljubav napravila mali korak prema miru u svijetu, odlučio sam upravo iz moje ljubavi prema njoj napraviti pravu stvar i kao prvi korak prelaska preko njezina straha, pokloniti joj Braun IPL uređaj. Nakon naleta hormona i nekoliko provala smijeha, te zavodljivog plesa pred kupaonskim ogledalom, uspješno je prebrodila svoj strah uz bezbolni Braun IPL uređaj što je za nju, ali i za mene bio poseban trenutak. Tako je završila romantika našeg prvog spoja, a njena mala tajna zauvijek ostaje tajna. Naša zauvijek ljubav ali nikada više dlačica. 🤍

ivanda91 at 12:23, 02/02/2023 -

Ovo ići će GLATKO, ako mogu u obliku ljubavna pisma dragoj odgovoriti,
možda ću Vam tako bolji dojam o ČUPAVOJ LJUBAVI stvoriti! ❤️
Najdraže moje, ljubavnu poruku ti pišem,
kako bih ti objasnio da za tebe dišem! ❤️
Početak nije bio filmski, već uz pomoć aplikacije,
Tinder klasika, na istu temu varijacije… ❤️
Listao sam tako i gledao, kad eto iskočiš Ti,
drugačija i posebnija, odmah sam vidio da si! ❤️
Odlučimo se polako i uživo upoznati,
nije bilo teško put srca prepoznati! ❤️
Od prvog trena sve je jasno bilo,
da ljubav dijelimo moje srce je snilo! ❤️
Šalimo se i zezamo, smijemo se često,
pred nama uvijek za prigristi mora biti nešto! ❤️
Sada dodatno uživamo jer nam je i bebica stigla,
divim ti se, iskreno, na svemu što si u životu postigla! ❤️
Volimo istraživati život, naš su cilj putovanja,
kad smo u nepoznatome, za nas nema boljeg stanja! ❤️
Bili smo na Alpama, penjali se na Mosor i Velebit,
korak po korak, kraj tebe želim ostarit! ❤️
Na nekoliko divnih vjenčanja zajedno smo bili,
nekoliko dragih ljudi na počinak smo ispratili… 💔
Iz dana u dan u nama se sve veća ljubav rađa,
dobro nam ide sve, nemamo ispraznih svađa! ❤️
U našoj budućnosti želim samo pozitivu,
jednom se živi i nemamo vremena za negativu! ❤️
Različita smo generacija,
horoskop i nacija… ❤️
Ali u jednome se itekako slažemo,
veliku nadu sami u sebe polažemo! ❤️
Da ostvarimo snove,
u hodu stvaramo nove! ❤️
Da na moru živimo, uživamo u suncu i zraku,
da eliminiramo stres i nervozu svaku! ❤️
Da jedemo samo zdravu spizu,
da lako prebrodimo svaku krizu! ❤️
“Pomalo” nek nam bude moto životni,
nek je zdravlja, nek smo sretni! ❤️
Je li baš ova ljubavna poruka nagrade vrijedna?
Mislim da apsolutno svaka je, sve do jedna! ❤️
Ali ipak želim da znaš kako nade ima u meni,
da ću BRAUN IPL pokloniti tebi, mojoj ženi! ❤️
Život je pun neposlušnih dlačica, mi ćemo ih pozitivom DEPILIRATI,
NIKADA VIŠE DLAČICA, s rukom u ruci pjesmu ljubavnu ćemo svirati! ❤️
Simbolično, baš zato bih volio kad bi Braun tebi mogao stići,
ako ga tvoj DLAKAVAC osvoji – slobodno od sreće ti viči! ❤️
OBRIJANA od negative naša ljubav zauvijek nek bude,
volim te, ljubavi, za tebe se moje rime sad trude! ❤️

mustapi.petra3 at 12:42, 02/02/2023 -

Ja i moj dečko smo se upoznali u mom dvoristu.Kada je došao po mog brata a ja sam mu otvorila vrata.Od tada smo mi nerazdvojno.

brzakata at 13:11, 02/02/2023 -

Neuzvračena ljubav

Uzalud ih se depilira, brije, miče…
Ponašaju se kao da ih se to nimalo ne tiče

Neposlušne su i uporne čudi
Taman da te pošteno izludi

Ne brine njih estetika ni moda
Najviše vole udove s kojima se hoda

Izjavljuju svoju ljubav čupavo i strasno
Moram nabaviti Braun IPL dok ne bude kasno

Kako bi koža glatka bila
Dlakavac mora dobiti krila

Dlačice moje, nikada više
Crno vam se piše

dragicagasi8 at 13:19, 02/02/2023 -

Ljubav je u zraku zahvaljujući Braunu nema više dlačica  biće glatka kožica dlakavac je pokojni sada ljubav zasvjetli . Braun ljubav obnovi i sve redom depilira a mog dragig obrija neposlušne dlačice sahrani

ivana.barisic at 13:22, 02/02/2023 -

Ljetno poslijepodne,odlučimo se na šetnju, ali..evo problema, neposlušne dlačice. I u žurbi da me suprug ne čeka, i da opet ja budem ona koja kasni, bit ću obrijana. Nažalost moje misli su odlutale na poznatu temu, ahh da imam Braun IPL moj život bi bio duži za sve ove minute u žurbi. Uglavnom zakasnila jesam, dlakavica jesam, suprug me zove Čupava ljubav…i tako meni ostaje ili nagradu dobiti ili se cijeli život britvicom depilirati i trpiti.

filipfila11 at 13:41, 02/02/2023 -

Priča nadahnuta istinitim događajima.
Jednom davno upoznali se jedan dlakavi muškarac i jedna lijepa žena. To je priča kako smo se moja draga i ja zaljubili. Prvi spoj nam je bio na plaži, a među mojim užasnim, prvim temama za razgovor, tema o tome što muškarac treba brijati ili depilirati na sebi, a što ne treba. Kada sam shvatio da sam sam sebe ” uvalio u čisti horor,pokušao sam to sakriti s provalom smijeha. Na moje iznenađenje i oduševljenje nije nastupio trenutak tišine, nego se moja draga glatko uključila u temu i izrazila kako se slaže sa mnom i kako ona preferira dlakavce, što je meni pomoglo tada, jer nisam bio obrijan tj. da kažem golu istinu, tada sam bio u fazi “velikog mede” tj. nisam do tada u životu nikada više dlačica imao. Nakon tog trenutka prestao sam se gristi i strah je “splasnuo”. Onda je i ona meni pričala kako želi Braun IPL za svoje neposlušne dlačice. Tako je tajnovito, uz malo čudne “romantike” započela naša čupava ljubav i to ostao poseban trenutak. Danas sa zanosom gledam na tu uspomenu koju nosim, koja u meni budi najljepše osjećaje i s godinama postaje sve bolja.

milan.podnar75 at 13:46, 02/02/2023 -

Kada bih zarastao u neposlušne dlačice, braun ipl bi rješio stvar i napravio od dlačica pravi dar mar.
Ne volim biti dlakavac, osim što moram depilirati glavu jer sam počeo gubiti kosu, rješavam se dlačica u ušima i u nosu.
Glatko riješim dlačice i crne i sijede, najbolje bi im bilo da totalno izbijede.
Kada sam obrijan osjećam se čišće i bolje i odmah sam dobre volje.
Čupava ljubav nije za mene, glatko je pojam koji volim također i kod žene!!

suzanas.sabo at 13:48, 02/02/2023 -

Čekajući mog princa imam velika očekivana-nalet hormona je tu!Pripremit ću frižider pun pića!Da se uredim i glatko ću se izdepilirati!Nikad više dlačica sa BRAUN IPL -neće više biti!Romatično ću se obući za poseban-prvi spoj!I trenutak tišine je tu-dolazi muškarac mojih snova sa velikim medom!Oduševi me je na prvu,u kući svira romantična muzika dok zavodljivo plešemo!I on je tako sa mnom zaluđen-nisam se tome nadala!Moj tajnoviti muškarac je na prsima-dlakavac,to je naša čupava ljubav!Tako je zavšila prva večer,od uzbuđenja mislim da neću moći spavati!Imam najljepše osjećaje koji zauvijek ostaju tajna na njega!Nakon ljubavne priče ja samo želim MIR U SVIJETU!🙏❤️

anitaurbanovic101 at 13:51, 02/02/2023 -

Rekao je “U subotu ne planiraj ništa, obuci se sportski,(joj znala sam ,bit će to čupava ljubav ako se ubrzo ne riješim dlaka) obavezno patike i čekaj da dodjem po tebe”
Ništa mi nije bilo jasno..taman sam obrijasna bila sa IPL Braun novim aparatom. Čime da dodje ,a ko zna jel i on obrijan..sve mi je to prolazilo mislima? Sigurno stiže Biciklom ?!
No dobro čekala sam i došao je. Pozajmio je auto od prijatelja ( kasnije nam je bio kum) i došao po mene. Na sva moja pitanja samo se zagonetno smješio.. Odvezli smo se na ” Dravu” Brižljivo je birao mjesto, prelijepu uvalu obasjanu suncem. Bila je rana jesen. Iz auta je izvadio stolić i dvije male ribarske stolice na rasklapanje, dekicu i korpu. U korpi je bila klopa, vino, dvije čaše i crvena ruža.⚘🍷🍷
Wauuu…osvojio je on mene i prije toga, a time me je kupio za sva vremena, a ja sam bila sretna nikada više dlačica..sve je prošlo glatko ,a ni on nije bio više dlakavac❤

martinasimicic79 at 13:55, 02/02/2023 -

Zavodljivi ples Nalet hormona a onda Čisti horor . Trenutak tišine Neugodna poruka rekla je imala sam Velika očekivanja . A ti imas Neposlusne dlačice. Ti si jedan veliki Dlakavac. Tako je zavrsila moja Čupava ljubav . Htio sam pravu stvar pa sam se odlucio za Braun IPL,jer s njim nema greske Obrijan i Nikada više dlačica .S godinama postaje bolje i sve ide glatko . Sad se možemo depilirati i ja i moja žena . A Dlakavac i Čupava ljubav je Uspomena koju nosim . ❤

mirela.lukic21 at 14:32, 02/02/2023 -

Poseban trenutak, strah od toga kako ga oduševiti moji zgodnim tjelom kada blago receno Neposlušne dlačice prikazuju me kao malo čudovište zvano dlakavac . zaljubljena dodoh na ideju kako depilirati i uništiti to malo čudovište zvano dlakavac . Napraviti pravu stvar u zadnji tren trkom uspijem kupiti Braun IPL ……i akcija kreće. Nitko se nije nadao glatko obrijana , Nikada više dlačica Čupava ljubav postala je Uspomena koju nosim ,a Prvi spoj traje vec 20godina zahvaljujući Braun IPL i sve je tako glatko ,baš kao u bajci …. Najljepši osjećaj koji koji ce jos dugo trajati…..zar ne Roky❤️🥂

bucocar.predrag at 14:59, 02/02/2023 -

Nakon stotine pokvarenih ljudi,ispraznih fraza,poraza,suza, teških trenutaka i NEPOSLUŠNIH DLAČICA…
Nakon stotine izdaja, noževa u leđa i ljudi koji u sebi nose čudovišta sa bezbroj GLATKO OBRIJANIH lica, ..dođe ONA
Obriše mi suze, previje rane, DEPILIRA mene DLAKAVCA i samim svojim prisustvom zakrpa ono slomljeno u meni.
Ona, moja ČUPAVA LJUBAV ,mi povrati vjeru u ljude i život.
Otjera oblake na mom horizontu, spasi me iz magle prokletstva zvane tuga, nađe mi kišobran za svaki dan pun suza i donese savršen BRAUN IPL.
I zbog nje,takve oprostim i onima koji su me povrijedili.
Svojom ljubavlju popravi sve zlo koje je netko učinio.
I ONA sama vrijedi za njih stotine. Ona sama nadjača sve ostale i NIKADA VIŠE DLAČICA .. .

malaljerka at 16:21, 02/02/2023 -

 Neuspješno uklanjanje dlačica

Poštovani,
Za vrijeme spoja sa svojim frajerom ponijela sam totalno krivi depilator(bio je marke philips), i naša depiliacija je uz svu našu bujnu maštu ispala jako loše, ali barem smo se odlično skupa na kraju nasmijali.

tinasovic at 16:45, 02/02/2023 -

Za izlazak u maloj crnoj haljinici prije nego što je obukla trebalo se glatko depilirati, dotjerana, našminkana, izlazim iz noćnog kluba sa dečkom koji mi se sviđa tjednima, a kojemu neposlušne dlačice kose strše na sve strane. Znala sam što će se dogoditi, past će prvi poljubac .Sramežljivo me moj dlakavac držalo za ruku, a ja sam ga pustila da me vodi. Pogledao me i glatko obrijan se nasmješio . To me malo ohrabrilo. Sjeli smo na stepenice u blizini, naslonila se na njegovo rame i slušala glazbu koja je dopirala iz kluba. Jesam li bila prestrašena? Malo je reći! Srce mi je divljalo, kao da želi pobjeći. Sjećam se da je večer bila predivna: ljeto, nebo puno zvijezda i dvije duše ispod njega i naša čupava ljubav. Prstom mi podigao glavu i zagledao se u moje oči. Uvijek ih je volio kao i svoj Braun IPL. Priznao mi je da se gubio gledajući u njih. Spustio je pogled na moje usne i lagano se primaknuo. U tom trenutku zaboravila sam na sve. Naše usne su se spojile i savršena večer postala je još bolja. Nisam razmišljala… samo sam uživala i te usne do danas se nisu razdvojile. Ukrotila sam neposlušne dlačice, nikada više dlačica i čupave ljubavi jer Braun ipl je naš najbolji prijatelj uz koji i danas glatko obrijana glava i moje depilirane noge uživaju uz svog ostarjelog dlakavca .

nedeljkarenka at 17:17, 02/02/2023 -

Uspomena koju nosim,zaljubljena,romantična ja,na prvome spoju,trebalo je sve iči po planu i GLATKO !Ali od tih u trbuhu naleta leptirića,ja sam se zaboravila DEPILIRATI,OBRIJATI svoje nožice.BRAUN IPL uređaj ostao je zaboravljen,negdje u ladici,čisti horor.Najljepši osjećaj,nalet hormona,nisam se nadala da ću imati NEPOSLUŠNE DLAČICE koje nisam otklonila,da ću ispod trapki,ostati DLAKAVAC.NIKADA VIŠE DLAČICA,nije bilo otada na mojoj koži,tako je završila moja priča,nitko se nije nadao,poseban trenutak,naša gola istina, ČUPAVA LJUBAV 🥰

ivana.anel18 at 19:52, 02/02/2023 -

Crvena boja ljubavi obasjala je život jedne mlade žene, nakon što se ona odlučila za Braun IPL tretman za uklanjanje dlačica. Njena crvena strast prema ljepoti učinila ju je još privlačnijom. Njena koža sjajila je poput crvenog rubina, a njene oči sjale su kao crveni dragulji. Njena ljubav prema sebi povećala se još više, kada je shvatila koliko crvene ljepote može proći kroz Braun IPL tretman. Sada, svaki dan nosi svoju crvenu nježnost u svijet, pokazujući svima koliko se ljubav može rađati u nama.

anelhbhb at 20:05, 02/02/2023 -

Neposlušne dlačice su bile glavna briga jedne žene, dok nije upoznala Braun IPL. Sada, njena koža sjaji kao da je obrijana svaki dan. Njena ljubav prema čupavoj koži nestala je, a njena glatka koža govori o njezinoj namjeri da se nikada više ne muči s neposlušnim dlačicama. Njena odluka da se depilira pomoću Braun IPL-a bila je znak njene ljubavi prema sebi. Sada, ona s ponosom nosi svoju glatku kožu, dok je njezin bivši dlakavac počeo diviti se njezinoj hrabrosti i samopouzdanju. Njihova čupava ljubav transformirala se u glatku, bezbrižnu i sretnu vezu.

antonela.c16 at 23:09, 02/02/2023 -

Bilo jednom jedno tajnovito biće, Dlakavac ga zvali i još jedna lijepa djeva, u ruci joj zlatni kofer mali.

Zaluđena je dugo djeva sa Dlakavcem bila a u svome je koferčiću jednu malu tajnu krila.

“O Dlakavče moj” -veli djeva, “zar ne bi bilo slatko kad bi tvoje tijelo zauvijek postalo glatko?”

Začuđeni Dlakavac oštar pogled vrati
“Ma zar djeva hoće dlake da mi skrati?..
Obrijana brada? Tijelo bez dlaka? Zar to ona želi?! Depilirati mene zar nju baš veseli?”

Stotinu mu misli kroz glavu brzo prošlo, izgleda da je vrijeme za promjene došlo.
Iz koferčića zlatnog eno nešto već se sjaji, Braun IPL uređaj u njemu se izgleda dugo taji.
Neposlušne dlačice od Brauna k’o da bježe a u grlu Dlakavca nešto se gadno steže.

“Bježi sada Dlakavče”- on ponavlja u sebi- “nikada više dlačica neće biti na tebi.”

Prije nego što se i snašao, djeva uređaj vadi, došao je kraj crnoj gustoj bradi.

Romatika kao da se pretvorila u strašnu horor priču jer na Dlakavčevu žalost dlačice nakon Brauna rijetko niču.

Priča o strašnim dlakama sada ovdje staje jer glatko tijelo Dlakavcu dobar izgled daje.
Pogledi u ogledalu na sve strane sežu, za dlake ga više osjećaji ne vežu.
Osmjeh je na licu jer dlaka više nema dok Djeva Braun uređaj natrag u svoj koferčić sprema.

Poljupci pršte dok zagrljeni stoje, čupava ljubav, dragi ljudi, e baš to je!

antonela.c16 at 23:13, 02/02/2023 -

Bilo jednom jedno tajnovito biće, Dlakavac ga zvali i još jedna lijepa djeva, u ruci joj zlatni kofer mali.

Zaluđena je dugo djeva sa Dlakavcem bila a u svome je koferčiću jednu malu tajnu krila.

“O Dlakavče moj” -veli djeva, “zar ne bi bilo slatko kad bi tvoje tijelo zauvijek postalo glatko?”

Začuđeni Dlakavac oštar pogled vrati
“Ma zar djeva hoće dlake da mi skrati?..
Obrijana brada? Tijelo bez dlaka? Zar to ona želi?! Depilirati mene zar nju baš veseli?”

Stotinu mu misli kroz glavu brzo prošlo, izgleda da je vrijeme za promjene došlo.
Iz koferčića zlatnog eno nešto već se sjaji, Braun IPL uređaj u njemu se izgleda dugo taji.
Neposlušne dlačice od Brauna k’o da bježe a u grlu Dlakavca nešto se gadno steže.

“Bježi sada Dlakavče”- on ponavlja u sebi- “nikada više dlačica neće bit’ na tebi.”

Prije nego što se i snašao, djeva uređaj vadi, došao je kraj crnoj gustoj bradi.

Romatika kao da se pretvorila u strašnu horor priču jer na Dlakavčevu žalost dlačice nakon Brauna rijetko niču.

Priča o strašnim dlakama sada ovdje staje jer glatko tijelo Dlakavcu dobar izgled daje.
Pogledi u ogledalu na sve strane sežu, za dlake ga više osjećaji ne vežu.
Osmjeh je na licu jer dlaka više nema dok Djeva Braun uređaj natrag u svoj koferčić sprema.

Poljupci pršte dok zagrljeni stoje, čupava ljubav, dragi ljudi, e baš to je!

sanjapaunovic68 at 23:17, 02/02/2023 -

Oduvijek sam bila velikih očekivanja pa tako i na prvom spoju.
Najljepše osjećaje probudio je u meni jedan veliki medo koji je zavodljivo plesao.
Bila je to čupava ljubav u posebnom trenutku,dok mi se smiješilo njegovo glatko obrijano lice .U plesnom je zanosu ostao raskopčane košulje,izmamljujući moje poglede na svoja prsa prekrivena neposlušnim dlačicama.
Ubrzo se zbog ljubavi moj mali dlakavac odlučio depilirati i to BRAUNOM IPL.
Tako je završila jedna priča,a ostala zauvijek uspomena koju nosim i nikada
više nije bilo dlačica.

manzonikristijan32 at 0:31, 03/02/2023 -

Ljubav crvena kao crveni med

roguljjelena78 at 8:31, 03/02/2023 -

Crveni buket mirisnih ruža dočekao me na stolu kao iznenađenje.Osjećaj neopisive sreće.Kuham kavu,iza mene tiho suprug se prišulja.Zagrli me ,počne nježno da ljubi.Bocka njegova izrasla brada.Zaustavim ga tada,odem po brijaći aparat,daj se obrij sada,da me ne bocka dok me nježno
ljubiš tvoja brada izrasla.

irena at 12:34, 03/02/2023 -

Ljubavna Braun priča je obiteljska sakrivena tajna. Moj otac je jedini muškarac u obitelji uz majku i nas tri kćeri. I nije dlakavac! Istinita priča. Njegov dio obitelji nema dlake! Ni po prsima, ni po nogama, licu, a ni ispod pazuha. Tako on odlazi subotom u kupaonicu i svečano nas obavještava da je na redu brijanje. To je poseban trenutak. Ima velika očekivanja, traži neposlušne dlačice; tanke kao pahuljice u male bebe i brije svoje glatko lice. Otac; naš veliki Medo bez dlaka ulazi i izlazi bezdlačan, obrijan, glatkog lica i lijep. To je provala smijeha! Otac lijep kao slika. Gladak kao njuška psa i mačke. Zato mu kosa na glavi brzo i gusto raste; prava čupava ljubav kosmatosti. Srećom, ja sam naslijedila tajnovita mjesta na tijelu bez dlaka. U pubertetu, kad su svim djevojkama i dečkima porasle dlačice i dlake, ja sam na silu depilirala golu kožu ispod pazuha, samo da bi mi dlake rasle. Nitko se nije nadao da bi s godinama postalo bolje; da će dlačice biti guste i duge. Braun IPL za depiliranje poslužit će mome mužu; da nikada više nepoželjnih dlačica ne bude. Jer ja, bezdlačna; tražila sam i imam muža dlakavca. Pravu šumu ima za brijanje. Suprotnosti se privlače; dlakav i bezdlačna najbolji su recept za romantičnu ljubav!

tespet96 at 14:19, 03/02/2023 -

Jednom davno živjela je ljubiteljica životinja. Pas, mačka i veliki plišani medo kojeg je čuvala od djetinjstva bili su joj sve na svijetu. Dobro, i jedna čudna biljka koja je opasno žvakala štetočine po stanu. Jedino što ipak nije odlučila gristi bile su neposlušne dlačice prethodno spomenutih dlakavaca. Nitko se nije nadao da će situacija izmaći kontroli i postati užasna. Ta ljubiteljica životinja, kojoj ne znamo ime pa ćemo ju zvati samo Ljubiteljica, vjerovala je da s godinama postaje bolje, ali umjesto toga – čisti horor. Neuspješno uklanjanje dlačica s namještaja rezultiralo je frižiderom punim pića u kojima je Ljubiteljica nastojala potražiti utjehu. Zbog straha da je niti jedan usisavač neće spasiti odlučila je napraviti pravu stvar i potražiti pomoć. Okrenula je nekoliko brojeva i napokon dogovorila suradnju s jednom agencijom za čišćenje i dezinfekciju stanova. Već sutradan začulo se zvono na vratima, Ljubiteljica je otvorila, kad s druge strane vrata uslijedi pravo iznenađenje. Muškarac, a na njemu nikada više dlačica. Trenutak tišine okupirao je Ljubiteljičine misli, a potom provala smijeha. Oprosti, rekla je ta besramna žena. Imaš tako lijep osmijeh, a tako si dlakavo biće. Pozvala sam te da mi očistiš stan od dlaka koje ispuštaju moji ljubimci, a ti si samo postao još jedan dlakavac u mom stanu. Ta neugodna poruka posramila je Uništavača dlačica pa je, ne prozborivši ni riječi, ušao u stan i započeo ono zbog čega je i pozvan. Po završetku posla Ljubiteljica nije mogla sakriti oduševljenje pa je Uništavača pozvala na piće i taman završen ručak. Unatoč sramoti koju je doživio, pristao je. Popili su nekoliko pića i razgovor je tekao poprilično glatko. Sati su prolazili, a Ljubiteljica je postala zaluđena tim zanosnim osmijehom kojeg je spazila još na ulaznim vratima, pa nije primijetila da je Uništavač poprilično tajnovit. Činilo joj se kao da je ovo njihov prvi spoj i da bi se vrlo brzo mogli zaljubiti. Nakon dovršene druge boce vina Ljubiteljicu je opalio nalet hormona pa je odlučila izvesti zavodljivi ples koji se vrlo brzo pretvorio u golu istinu od koje je imala velika očekivanja. Sva sreća, Uništavač je na pravim mjestima bio obrijan, a i Ljubiteljica se na vrijeme potrudila depilirati. Odlučila je dati cijelu sebe u taj poseban trenutak. Romantika je preplavila spavaću sobu i činilo se kako bi Uništavač mogao biti još jedna čupava ljubav u njezinu životu. Najljepši osjećaji preplavili su joj tijelo, a onda je sve završilo hladnim tušem. Znaš, ja sam zabranjeno voće, rekao joj je. Ljubav i romantika istog su trenutka pali u drugi plan. Ali, bio si tako nježan i romantičan da mi se učinilo da si zaljubljen u mene. Uništavač nije prozborio ni riječi. Smatrao je to svojom osvetom zbog sramote na ulaznim vratima. Obukao se, pokupio svoje stvari i otišao u nepoznato. Tako je završila još jedna naizgled sretna priča nakon koje Ljubiteljica nije mogla misliti, spavati ni raditi. Uništavač je postao još jedna uspomena koju nosi, a stanje s dlačicama u njezinom stanu zauvijek je ostalo tajna vanjskom svijetu. Odlučila se posvetiti ljubavima s početka priče i jedino što je željela bio je mir u svijetu. I jedan Braun IPL za jedine dlake koje nisu htjele same otpasti – one s njenog tijela.

marija.jeftic at 16:51, 03/02/2023 -

Prvi spoj nam je bio slučajnost iako kažu da slučajnosti ne postoje. Pozvala me prijateljica te večeri da izađemo i poslušala sam ju. Puno godina kasnije mi se ispričavala. Rekla je da me nikad ne bi pozvala da je znala kako će završiti. Kad si zaljubljen, ne razmišljaš puno no ja ipak jesam. Moj bivši mi je djelovao zanosno i mislila sam da činim pravu stvar kad sam sjela na bicikl i otišla u njegovo selo, u njegovu kuću tj. ušla u brak.Nitko se nije nadao da ću ja to učiniti onako mlada i svi moji iz gimnazije su se kladili da ću se posljednja udati a bila sam prva.Bili su to najljepši osjećaji no nisu bili obostrani. Lagao mi je. Znao je da ću imati dobru plaću i da će moći ljenčariti pokraj mene. Ok….a onda se jednoga dana moj dlakavac počeo depilirati. Mučile su ga neposlušne dlačice i trebao mu je Braun IPL i tako obrijan i sređen počeo je šarati, varati, zamarati a meni je bilo odmah sve to sumnjivo. Svoje glatko tijelo svake večeri je poklanjao drugoj. Bila je to baš čupava ljubav. Zapravo mnogo čupavija od dlačica. Tuckao je čak i pravi metak u šupi da čahuru ljubavnici pokloni i zamalo si oko izbio. Dogo je bio u bolnici. Tada sam mu poželjela da dabogda nikada više dlačica ne imao i stotinu lljubavnica imao samo da ga moje oči ne gledaju. Eno ga sada nema ni dlačice čak ni na glavi i sav je sladak, mislim dijabetičar. Uzeli su mu čak i vozačku dozvolu. Nek nema dlačica, nek ima ljubavnica al slabo će se bez vozačke navozati….Ljubavnica nikad vozila nije….a ja se vozam kad god hoću i kamo god hoću…

svilena9871 at 18:10, 03/02/2023 -

Bio je početak ljeta a ja sam bila dlakavac. Tako neposlušne dlačice nisam dugo imala da je to postala čupava ljubav. Ali… Upoznala sam jednog dečka, bila je to ljubav na prvi pogled koja traje i danas, 14 godina poslije. Išla sam se depilirati, nažalost nisam a ni još sada nemam braun ipl ali snašla sam se. Išlo je sve glatko, riješila sam se dlačica i bila obrijana cijelo ljeto dok nije došla zima pa smo ja i moja ljubav ponovno zajedno bili čupavi i imali nestašne dlačice.

diana.dadoss at 19:03, 03/02/2023 -

Ah, te neposlušne dlačice…! Čisti horor među nogama! Sliči mi na medu u zabranjenom voću… Tko još voli čupavu ljubav!? I to još na prvom spoju!? Hm, jedino ako je i on dlakavac kojemu je najvažniji frižider pun pića… Nastupio je trenutak tišine, prvi put uzimam u ruke Braun IPL…. Oduševljenje! Depiliranje savršeno, glatko, gola istina! Nikada više dlačica! Najljepši osjećaji… obrijana, zanosna i zaljubljena….!

pearsongoranka at 19:46, 03/02/2023 -

Moja prica cupava ljubav.
Upoznala sam moju danasnju ljubav na zeljeznickom kolodvoru u V. Britaniji, davne 1998g.
Ovako je sve pocelo glatko , sreli smo se tamo na mjestu gdje se nitko ne bi mozda sreo.
Sjedila sam na klupi i cekala vlak, dok u tom trentku mi je prisao jefan decko glatko obrijan bez dlacice u vidu kao da je bio obrijan Braun IPL brijac3m. U teskom skafanderu punom perja. Na prvi pogled cudno, ali ok. Sjedila sam sama a on mi je prisao i dok smo cekali vlak, poceli smo pricati. Kada je vlak dosao on je usao prvi u vagon a ja za njm, sjeo je a ja sjela nasuprot njega. Nismo imali puno za putovati, njegova stanica je bila prije moje. U tom malom vremenu u vlaku uspjeli smo pricati i uzeo je moj br. telefona. Jadni ne dlakavac je jos peomasio stanicu jer je morao naci olovku da b zapisao moj broj telefona. Ha. Koja ljubav , kao da nam je bilo sudjeno.
Mi smo se nasli nakon tjedan dana, jer sam dobila poziv od nikada vise dlacica.
Nasli smo se u kuglani u jdnom mjestu, gdje sam povela prijateljicu sa sobom jer me bilo strah ici sama. Tamobu toj dlakavoj kuglani je nasa ljubav zapocela, a da niso bili ni svijesni toga. Prijateljica nas je ostavila nakon nekog vremena same, vidjela je da je sve ok.
Odveo me je kuci i poljubio. Poslije toga smo se nasi skoro svaku vecer, a nismo ni daeko zivjeli jedan od drugog.
Nakon mjesec dana sam dobila pitanje” hoces se udati za mene”. Sta sam trebala napraviti u tom trenutku jesam. Rekla sam ” da”. Zbunjena, sigrna u neznam sta.
Dgodio se onda i evo , dvadeset i pet godina smo zajedno kao da je prvi dan.
Imam mog depiiranog dlakavca.

klap.i1988 at 22:22, 03/02/2023 -

Ja sam Dlakavac i ovo je moja priča, moja gola istina. Uvijek sam imao problema sa neposlušnim dlačicama. Uspomena koju nosim iz srednje škole je kada sam upoznao svoju ljubav.. Moju tada čupavu ljubav kako sam je zvao, iako joj to i nije bilo pretjerano drago, i nekako se uvijek htjela riješiti tih dlačica. Naša priča je više izgledala kao zvjerotica i zvijer. Jednog dana sam joj kupio na poklon Braun IPL da isproba, jer biti obrijan ili se stalno depilirati je trajalo jako kratko i nije rješavalo naš problem. Nakon par korištenja cijelo područje na kojem je primjenjen uredaj je bilo jako glatko i bili smo jako iznenađeni. Nikada više dlačica se nije pojavila nakon korištenja Braun IPL-a. Nitko se od nas dvoje nije nadao da ćemo biti toliko zadovoljni i živjeti sretno do kraja života. The End ❤️

natalipecak at 8:31, 04/02/2023 -

Neposlušne dlačice su srele jednog dana Dlakavca išli su na kavu,to je bila čupava ljubav na prvi pogled.Nepuslusne dlačice su odlucile se depilirsti s Braun IPL,nakon toga depiliranja joj je bilo sve glatko ko bebina guza.Dlakavac kad ju je vidio da je obrijana išo se odma depilirati kada su se vidli i kada je ona vidla da je dlakavac bio obrijan zagrlili su se i rekli si nikada vise dlačica.I tako su živjeli sretno i zaljubljeni do kraja života.

ines.curjak40 at 15:48, 04/02/2023 -

Nema se tu puno šta za pričati. Upoznala sam muža davno je to bilo. Ali on je mene upoznao nakon cca 6 mj. Jer je meni bilo toliko neugodno jer sam alergična na zilete. Znači koža mi je bila koma poslije žileta. Ocerupana koka je mila majka naspram mene. Ali ja imala riješenje. Mašinica. Skidala je odlično ali nikad do kraja. Tako da je naša ljubav čupava ljubav. I sad više nije u modi biti gladak. Važna je frizura . Moderna i postojana uvijek . Hvala mužu što me voli

faragomarina47 at 17:20, 04/02/2023 -

ČUPAVA LJUBAV može da počne
NEPOSLUŠNE DLAČICE tvoje
BRAUN IPL se jako boje
OBRIJAN bit ćeš od glave do pete
NIKADA VIŠE DLAČICA da po meni lete
Sada je sve tako GLATKO
DEPILIRATI se treba svatko
Sada više DLAKAVAC nisi,nego ljubav moja ti si 😘

fumiclaura10 at 23:07, 04/02/2023 -

Čisti horor,  Trenutak tišine
Ovaj muškarac kao da stiže iz divljine
Dlakavac pravi,  Provala smijeha

Braun IPL riješit će stvar
Depilirati šumu i sve će biti glatko
Neposlušne dlačice zaustaviti
Moj muškarac obrijan će se pojaviti

Nikada više dlačica biti neće
Ako sam te sreće.
Čupava ljubav će završiti
Mi ćemo se opet ljubiti

nivanjko54 at 0:07, 05/02/2023 -

Došao je dan kada neposlušne dlačice depilirati moram. U tome će mi pomoći braun ipl. To vam je prava čupava ljubav. Obrijana i zaljubljena u braun ipl mali. Nitko se nije nadao da nikada više dlačica biti neće. Mogla bih skakati od sreće. Zauvijek ostaje tajna od čega je glatko. Dlakavac vise biti neću.

nada.subic3 at 7:27, 05/02/2023 -

LJubav znači ti
.. ljubav smo mi…
I kad su loši dani i kad kiša pada…
Volim te…

nada.subic3 at 7:30, 05/02/2023 -

U ljubavi ništa nejde glatko…

Za ljubav se bori, brije čupa 😁😁

laura7maria at 15:05, 05/02/2023 -

Odavno sam zaljubljena u njegovu glatku, obrijanu glavu koju sam brije Braunovim IPL, najljepši osjećaj je kada oči nam se susretnu, a među nama nastane trenutak tišine i hormoni prorade, ali strah od odbijanja bude jači… Svoje noge depiliram i poželim da nikada više dlačica nemam jer neposlušne dlačice neprestano rastu, ali kad moja ljubav bradu pusti, a meni kosa na sve strane leti, iako ne volim bradu, taj dlakavac najljepši mi je, volim ga takvog kakav je, moja tajna čupava ljubav što lasi na glavi nema, al’ zato bradu ima, nadam se ne dugo, možda mi iznenađenje spremi i ljubav mi izjavi. ❤️❤️❤️

dubravkanadarevic at 20:10, 05/02/2023 -

 Najljepši osjećaji kad na spoj dođeš sa friško  obrijana ali su dlačice bile neposlušne i poćele su svrbiti. I odlućila sam da više neču biti tvoj  dlakavac i da ću kupiti   Braun IPL . I tako je sve poćelo.  Nikada više dlačica samo glatka koža na dodir. I mogla sam sa njim u romatićna kupanja noču. Plesanje do zore na pjena parijima. I što je mi najdraže ušuškana u njegovom zagrljaju. Jer on je bio taj sa kojim želim doćekati jutra. Do kraja života.

mmatesic.mirela at 22:24, 05/02/2023 -

Za vjenčanje sam zeljela buket crvenih ruza ,Budicin muz isao je u cvjecarnu po buket crvenih ruza u putu mu se pokvari auto nosio je buket crvenih ruza do kuma i kum mu posudi bicikli na biciklu je vozio buket za vjenčanje crvenih ruza ,brzo je dodao kuci obukao se za odlazak po mladu mene i na vjenčanje stigao je po mladenku predao mi buket crvenih ruza i danas nakon 31 god braka sjetim se vijencanja i buketa crvenih ruza

danielaprva at 11:22, 06/02/2023 -

Ja i moj muž smo se upoznali zbog  Neposlušne dlačice .  Obrijan/obrijana je došao na moj posao kupiti stvari za  depilirati, od tada
 Čupava ljubav se počela događati između nas!  Nikada više dlačica , a ljubav sve veća!

mateja.samarzija at 15:21, 06/02/2023 -

Moj obrijani, mirisni muškarac, a prije 12 godina dlakavac kojeg sam tek upoznala, danas je čupava ljubav mog života (samo što se kose tiče), moj veliki medo i samo ponekad romantičar, a često i najveći beauty kritičar. Moje neposlušne dlačice veselo je depilirao za vrijeme moje obje trudnoće jer kad je sve glatko, odmah je sve ljepše, a mi strastveniji no ikad. Sanjam Braun Ipl i nikad više dlačica biti neće. Od zavodljivog plesa u krilu nema veće sreće.

andrijananikolic73 at 21:39, 06/02/2023 -

Najljepši osjećaji ostale su zauvjek tajne,tajne koje su jedna velika uspomena koju nosim i čuvam duboko u srcu. Nisu to bilo kakve tajne to su tajne slatkih iznenađnja, ljubavi i romantike. Ovoj mojoj priči nije se nitko nadao, bilo je to jednom davno. Jedan vrlo lijep muškarac, sa već sjedom kosom gdje već izdaleka možeš uočiti niz ne poslušnih dlačica koje je moj Barun svim silama pokušao ukrotiti. I da se ne zaboravim predstaviti! Zovem se Ruža, Ruža Plejić, a on se zove Barun,Barun IPL… Došao je u moje malo selo iz Turske i zbog toga njegovo ime i prezime u većini žena izazivalo nalet humora. A ja? Ja sam bila oduševljena njegovom tajnovitosti i njegovim glatkim licem, uvijek sveže obrijan. Bio je to jedan visoki muškarac,vrlo dlakavih ruku, često bih ga iz čiste ljubavi nazvala dlakavac. Našu ljubav voljela sam sam zvati čupavom ljubavi, ništa nije išlo po PS-u… ponekad bi se svađali kao pas i mačka, a nekada kao zaljubljene biljke spavali bi pod zvjezdama. Barun je volio pedantne žene, uredni našminkane i svježe depilirane. Ja sam voljela njegov zavodljivi ples sa prvoga spoja,kada sam se i zaljubila u njega,moga Baruna. Kada bih svojim rukom držala njegovu ruku imala sam osjećaj da nikada više dlačica na jednom tijelu nisam vidjela, Barun je bio moj dlakavac, moj veliki medo.

hodanic1986 at 9:36, 07/02/2023 -

Najljepši osjećaji se bude kada se bliži Valentinovo. Veliki medo dobio je crvenu mašnu oko vrata i odijelo u obliku crnog fraka. Zabranjeno voće je uvijek bilo najslađe ali ostanimo pri istinskoj ljubavi to je ipak najvažnije. Zavodljivi ples na kojeg me vodi,čula sam kako govori da neću moći da odolim. Trenutak tišine i moje Neposlušne dlačice to su moje vrline. Nalet hormona i pms ma ovo Valentinovo će biti Čisti horor i urnebes. Provala smijeha je izbila tada kada sam u kupaonici dva sata brijala noge sama.Gola istina i Neugodna poruka je nastupila kada mi se u kupaonicu svekrva zaputila. Braun IPL mi se motao po glavi,kako bi odradio fantastično dobar posao,a ne da zaštopam odvode u zgradi.Frižider pun pića,a ja dlakava kao majmunima. Napraviti pravu stvar to je bio plan. Odjenuti haljinu kratku kako bi istaknula figuru vitku i slatku.Neuspješno uklanjanje dlačica i moja Velika očekivanja došla su do posjećenih nožica. Poseban trenutak je trebao biti i Mir u svijetu nastupiti. Prvi spoj je dočekati trebalo,ali brijanje me za*e*alo. Čupava ljubav je ponekad Lijepa ,a u ovom trenutku bi bilo dobro da je slijepa. Trebala sam izaći zanosna ,a ja izašla užasna. Romantična VEČERA za dvoje izašla je van kontrole. Zaluđena i Zaljubljena sam bila i očekivao je kako ću biti obrijana . Tako je završila naša ljubavna priča sve zbog mojih dlaka kojima je nebo granica. Jednom davno sam se toga sjetila,Uspomena koju nosim S godinama,definitivno postaje bolje raspoloženje kada znam da postoje IPL uređaji koji nose ženama veselje.Nitko se nije nadao da bi bilo dobro kada bi mi jedan IPL poklonio. Zauvijek ostaje tajna ,a moja ljubav je sada bajna.Nikada više dlačica u điru i iznenađanje se pojavilo na vidiku. Moj strah kada otvorim vrata, ljubav i romantika ,sve u svemu dobra taktika. Bio je na vratima ON. Oduševljenje tajnovito je bilo slatko,ma kako samo to radi glatko. Raditi dobre stvari, gristi usne od bjesa,pomalo spavati. Nije mogao misliti , zaljubiti se nije lako,pa nije htio izvisiti. Nije htio da se opet moram sakriti kako bi se mogla depilirati. Muškarac je pravi,a ja žena kojoj takav treba i fali. Žena koja je vjerna kao pas ,
umiljata mačka kada treba i biljka u isti ćas. Divno biće je on,umotao je u poklon IPL očekivani moj. Nisam više dlakavac onaj stari,glatke noge i tijelo imam u tome uživam.

lora.antolovic at 10:05, 07/02/2023 -

Jednom davno dok su zime bile snježnije, zaglavila sam sa autom u mecavi, izvukao me jedan muškarac, upoznali smo se i nisam mogla sakriti oduševljenje. Bio je tako lijep i zanosan. Kod kuće sam imala frižider pun pića pa sam ga pozvala. Sva promrzla i mokra presvukla sam se u haljinu, ne misleći da bi to mogao biti čisti horor. Neposlušne dlačice navirivale su se svuda, nisam ih dugo obrijala, užasan osjećaj, bilo me strah reakcije. Ubrzo je otišao, dogovorili smo prvi spoj. Odmah sam se depilirala. Nisam imala velika očekivanja. Plesali smo zavodljiv ples i bio je baš romantičan. Nastavili smo viđanja, a ja sam bila zaluđena njime. Bližilo se Valentinovo i dobila sam poklon. Veliki medo i kutija iznenađenja. U njoj je bio Braun IPL uređaj, nastao je trenutak tišine, bila je to neugodna poruka. Preplavio me užasan nalet hormona, a zatim provala smijeha. Zapravo je to najbolji poklon nakon neuspješnog uklanjanja dlačica, jer nisam imala nikad više dlačica, sve je bilo glatko, što sa drugim stvarima nikad nisam postigla, uvijek bi negdje provirila još koja. Bila sam pravi dlakavac i Braun IPL je postao moj najbolji prijatelj. Ali to sve zauvijek ostaje tajna, kao i to što je našu ljubav prozvao “Čupava ljubav”. Tako je završila moja dlakava priča.

lijic70 at 14:14, 07/02/2023 -

Znate i sami kako je važno da prvi put bude posebno i glatko. Međutim život piše basne i tako kao što obično biva nedepilirani dlakavac tj. ja, završi u škakljivoj situaciji sa obrijanim dlakavcem-čisti horor. Ta čupava ljubav je dobro završila, usprkos mojim neposlušnim dlačicama. Ispada da momak voli prirodni look,ali uz moj IPL Braun nikada više dlačice neće biti problem. Ta luda noć ostati će naša mala tajna.

mklem123 at 16:20, 07/02/2023 -

Velika očekivanja

I tako… Misliš da s godinama postaje bolje no… Mislim si nikada više dlačica nisam imala pa se službeno mogu proglasiti i dlakavcem ili da malo upakiramo ljepše prozivam se malim čupavim medom. U mislima Braun IPL, depilirano sve i potpuno glatko, kad ono u stvarnosti neposlušne dlačice koje postaju glatke britvicom ali samo kroz jedan dan. Dosadilo mi je više! Ulazim u trgovinu i tražim spas! Kad ono… Markantan, šarmantan, galantan, a bradat muškarac. U mojim očima to je bila čupava ljubav na prvi pogled. Valjda i on ima jednaku želju kao i ja. Nadam se da ne želi biti i on obrijan kada mu već tako dobro stoji nego da želi otplesati zavodljivi ples s ružom u zubima i… Ups… Trenutak tišine. Ponijelo me. Vraćamo se u realnost. O dosadašnjim propalim ljubavnim iskustvima bih i ja mogla napisati knjigu Gola istina. Samo će u njoj pisati podnaslov Velika očekivanja, a realnost je čisti horor. Na polici ispred njega se nalazi ono što tražim. Rješenje za moje probleme. Ali kako da sakrijem ovaj osmijeh koji mi je od uha do uha?! Pa pomislit će čovjek da nisam normalna! Ni sama sebi ne želim priznati da sam tajnovito zaljubljena u to predivno, bradato, nadam se ne zabranjeno voće. Zanosna dolazim do njega i trudim se napraviti pravu stvar, kad ono… Prvo što je moglo izaći iz mojih usta je baš bilo: Bok, ti radiš ovdje? Naravno da ne radi, gdje mi je pamet? Čujem samo: Da, izvoli? Naravno da se šali. Ne znam jesam li u tom trenutku pokazala više oduševljenje, strah ili sam izgledala kao žena koja ima nalet hormona. Dok sam ja gledala u njega kao da mi nisu sve na broju, čovjek je nastavio naravno svojim putem. Ja više ne znam ni gdje sam pošla ni gdje sam došla. Što sam ja uopće trebala? A da! Uzimam i odlazim na blagajnu.
Opet on. Čeka. Naravno da sam opet nešto glupo provalila pred njim. Bolje da i ne govorim što. Bio je to krajnje grozan vic. No na kraju je ispala provala smijeha. Valjda zbog moje spontanosti (čitaj smotanosti). Ostavljam na vama da odgonetnete što se dogodilo dalje. Eh, ta romantika!

kkijevcuk at 8:51, 08/02/2023 -

 Najljepši osjećaji  Nikada više dlačica. Najljepši osjećaji kada je čovjek u životu uredan tj.uredno obrijan,uredna frizura lijepo ošišana,ispod pazuha nema neurednih dlačica a sve to u pomoć pomaže vaš aparatić BRAUN.Čovjek se tada osjeća smijelo i sretno!😊🙃🥳

culjat.nena at 12:54, 08/02/2023 -

Čupava ljubav neće više biti čupava.Neposlušne dlačice riješiti će Braun IPL spravice.Depillirana,obriana,glatka,meka to me sada čeka.Nikad više dlačica,ako meni dođe ta fenomenalna spravica.Braun IPL je želja moja da mi koža bude meka,glatka,bolja.💞

s.ninaa17 at 13:56, 08/02/2023 -

Jednom davno postojali su muž i žena,
koji za depilirati se ponekad nisu imali vremena.😂
Tad je muž odlučio napraviti pravu stvar,
i ženi pokloniti BRAUN IPL na dar.🤞🏻🤣
Romantičan oduvijek je bio,
da ne voli neposlušne dlačice nikada nije krio.🙈
A bio je i on pravi dlakavac,
kao neki čupavi skakavac.🤣
Volio je kožu glatku,
i smislio ideju slatku.😍
Ženu će izvesti na poseban spoj da pokaže noge na kojima dlačica više nema,
jer njen muž najbolja iznenađenja sprema.🫶
Čupava ljubav više čupava nije,
a sve zbog IPL uređaja koji se iza ove romantične priče krije.🤪🤪🤪

slajki1 at 16:29, 08/02/2023 -

Najljepši osjećaj je bio kad je veliki medo izgubio neposlušne dlačice. Čupava ljubav tako je završila Braun IPL om. Dlakavac više nije bio dlakav već glatko obrijan. Iznenađenje postaje veće, jer ovo nije bio veliki medo već muškarac mojih snova. Tajnovito se opet zaljubih u njega i jedva čekam prvi spoj.

mlucic496 at 17:09, 08/02/2023 -

Ljubav je najljepši osjećaj. Davno je napisano – Kad ljubavi ne bih imao, bio bih ništa…” Oduvijek volim tšinu i gledati nebo i oblake kako plove i razmišljam kako je sve prolazno. Na nebu ponekad bude i Veliki Medo ….
Najljepši je taj trenutak tišine kad u miru razmišljaš o svemu što je bilo, što je sada I što će možda biti. Na ovom svijetu ništa novo. Od početka svijeta postoje muškarac i žena, ljubav i romantika, sreća i tuga. Doduše Adam Evu nije varao nego je ona njega navela na grijeh a on bio slabić I u njemu kao i u Evi tinjala želja da budu bogovi, besmrtni i sveznajući. I danas neki imaju takve težnje, neki su znanstvenici a neki su samo glupavi pa si umišljaju da im je dozvoljeno sve, dakle i “zabranjeno voće”.
Uspomena koju nosim započela je romantično I imala sam velika očekivanja od onoga koji mi se kleo da me voli. Imala sam najbolje i iskrene namjere no bila sam mlada, zaljubljena i zaluđena. Znanost kaže da se od zaljubljenosti zaista poludjeti može jer je aktiviran centar u mozgu koji se nalazi tik do centra za hranjenje, dakle važan je za preživljavanje I ja sam uistinu teško I jedva preživjela izdaju i laž. Nije to bila ljubav jer ljubavi nema ako obostrano nije. Da je bar poštovanja bilo…Bolna je to uspomena koju nosim no s godinama postaje bolje. Nekad sam bila sigurna da neću preživjeti a da m je sadašnja mudrost, ne bih patila nimalo nego bih kako je dr- Jampolsky preporučivao – zamišljala sebe u budućnosti kako oslobođena patnje nevoljenja I poniženja sretna koračam ispod nebeskog svoda i radujem se svemu što imam i što sam zavrijedila.
Bila je to “čupava” ljubav a sve što je odviše čupavo, treba ili ošišati ili odstraniti sasvim. On nije imao neposlušne dlačice i nije mu trebao Braun IPL.Nije se morao depilirati. Uvijek obrijan, lice mu glatko ali i hladno.
Znam da postoje muškarci ljubavi vrijedni no za mene više ne. Postoje oni ali meni se može natovrljiti samo neka bitanga pa odlučih ne voljeti više nijednog “Adama” nego dlakavce druge vrste. Puno dlakavaca od djetinjstva imam, stalno ih usvajamo no jedan dlakavac je bio poseban. Moj Mici, pametan, umiljat i ljepši od Mona Lise a fotogeničan, čudo jedno. Kad sam ostala sama, sasvim sama, on je bio uz mene. Ponekad bi se zagledao u nešto I ne bi dugo trepnuo a ja sam mu govorila da je on moj anđelak čuvar. Razbolio se teško, dugo sam ga liječila. Danima je veterinar dolazio ali moj dlakavac anđelak nije izdržao- Velika je to patnja bila i podsjetila me na moju nekada. I sada kad kosim travu na njegvom malenom grobu, obuzme me velika tuga. Veća nego kad me čovjek u ljubavi izdao a kažu da nema većega grijeha od toga….no zauvijek ostaje tajna zašto je moj bivši poslije moga odlaska prijatelje slao da me pitaju ima li ikakve šanse da mu se vratim. Nema. Radije bih milijun mačjih dlakavaca usvojila nego li bivšem dobar dan rekla. Uskoro će svadba našeg sina I bivši bi želio pričati sa mnom. Oprostila sam i čovjeku koji me bez razloga zamalo ubio ali bivšem nedlakavcu glatkom oprostiti ne mogu. Mislim da bih pogazila samu sebe kad bih to učinila jer takvi ljudi ne misle ni da su pogriješili a kamo li oprsot da zatraže. Dakle oprosta nema, neka mu Bog oprosti ako može a meni I sada evo u toploj sobi na kauču jedan mladi dlakavac. Bacio ga netko susjedu u dvorište no kod nas ima mnogo dobre hrane i uvijek topla soba…topla kao ljubav jer zaljubljenost je ponekad boljka kojoj nema lijeka kao što nije bilo za moga Micija :p

monikaseferovic831 at 21:06, 08/02/2023 -

Jednom davno, živjela je djevojka po imenu Monika koja je živjela u malom selu. Bila je poznata po svojoj ljepoti i dobrom srcu❤, ali se uvijek osjećala kao da joj nešto nedostaje u životu. Jednog dana, mladić po imenu Jack doselio se u selo i Monika je osjetila trenutnu povezanost s njim. Ubrzo su se sprijateljili i satima bi zajedno razgovarali i smijali se.❤

Kako je vrijeme prolazilo, Monika je shvatila da se zaljubila u Jacka❤. Bojala se reći mu, ali je na kraju skupila hrabrosti i priznala svoje osjećaje❤🫀. Na njezino iznenađenje, Jack je osjećao isto i počeli su izlaziti.

Proveli su čarobno vrijeme zajedno, putovali, istraživali i doživljavali nove stvari. Monika nije mogla vjerovati koliko je sretna i osjećala se kao da je konačno pronašla ono što joj je nedostajalo u životu.❤

Godine su prolazile i Jack je zaprosio Moniku na prekrasnom brežuljku pod zvijezdama. Pristala je i imali su vjenčanje iz bajke okruženi prijateljima i obitelji.❤⭐

Od tog dana nadalje, Monika i Jack živjeli su sretno do kraja života, nikad se ne odvajajući od drugoga. Nastavili su proživljavati životne uspone i padove, ali uvijek su se imali jedno drugom za okrenuti. Monika je znala da je pronašla svoju pravu ljubav❤ i svaki dan je bila zahvalna što je Jack prisutan u svom životu.❤

anadedovic228 at 21:33, 08/02/2023 -

Ajme dogodila mi se ljubav i leptirici u trbuhu… Ajme neeee  Neposlušne dlačice su tuuu, moram se brzo  depilirati da me moj odabranik ne otpila na prvom dejtu… Depiliram noge i psujem jer je to je moja muka a  Braun IPL uredjaj ja nemam, a ljubav ne smije biti  Čupava ljubav vec lipa i  glatko(a)… Nekako se sredim i  obrijana dolazim na plazu , sve je glatko … On se skida ja vidim svog muskarca savrsenog aaaa ” ljubavni tepih” na prsima je posebna prica , tako slatko ko mali  dlakavac on ponosno kraj mene seta aaaa ja ga gledam i mislim se boze daj mi dobitak na lotu  Braun IPL i  Nikada više dlačica 😂😂😂😂 eh ta ljubav

martina.munjiza33 at 22:40, 08/02/2023 -

Moja ljubavna prica se zove ,,Moja cupava ljubav”
Jednog dana ja i moj suprug dlakavac smo se malo mazili, njegove neposlusne dlakice na prsima su me toliko skakljale da sam ih ja odlucila obrijati. Nakon brijanja je to bilo tako glatko i mekano, ali to nije dugo trajalo.
Nakon par dana ja se odlucim da ga depiliram, ali to bas nije proslo veselo, zato sto je bilo jako bolno kao cisti horor.
Dosao je trenutak tisine i razmisljanja. I ja sam odlucila napraviti pravu stvar.
Dok je moj muz spavao, ja sam narucila braun IPL i rijesila problem sa nasim dlacicama, i sad se mozemo romanticno maziti. ❤️❤️

ivanay2709 at 6:39, 09/02/2023 -

“Ljubavna Braun ”
❤Ljubavi Sretno ti Valentinovo❤
💝Moje savršeno Valentinovo je uz mog voljenog muškarca to jest zaručnika iskren,dobar i vjeran,poštiva me i voli i razumije pruža mi pažnju i ljubav. Želja mi je uvijek bilo otići u Pariz grad ljubavi. I moj muškarac me prošle godine iznenadio za Valentinovo kupio karte i otišli za Pariz odveo me na romantično putovanje za dvoje. Došli na romantičnu večeru nisam ni slutila šta se dešava vidim cvijeće i svijeće i ugodna muzika i kad smo došli blizu Eiffelov Tornja prvo smo otplesali zavodljivi ples,izvadio je prsten i zaprosio me pred svima. Bio je to poseban trenutak,tako sam bila sretna i i uzbuđena plakala sam od sreće,naravno rekla sam “DA” ,to je nešta najljepše što sam doživila. Nitko se nije nadao od naše obitelji da bi se to moglo desiti,svi su sretni radi nas.Bio je tako romantičan i to me najviše oborilo sa nogu,bila sam sretna što sam pronašla ljubav svog života i učinio me najsretnijom ženom.💝 Moja čupava ljubav i njegove neposlušne dlačice želim depilirati l,da ne bude dlakavac,da bude obrijan glatko i da nema nikada više dlačica. Ovaj poklon Braun IPL za njega jako želim,da svog muškarca za Valentinovo razveselim!💝 Ovim poklonom želim iznenaditi svog muškarca i da mu zahvalim zato što mi je bio napravio najljepše iznenađenje u mom životu koje ću zauvijek pamtiti!💝 Romantičan/romantična

modri.ivana09 at 10:53, 09/02/2023 -

Moj dlakavac i ja zajedno smo “čupava ljubav”, ali bi nam bilo draže da je glatka. Neposlušne dlačice iskaču od svugdje, a obrijana tijela traju do prvog ježenja od hladnoće. Braun IPL idealno je rješenje za to! Nikada više dlačica, zamisli – ne moraš se više nikada depilirati!

bbi0604 at 14:51, 09/02/2023 -

1. dan
On zastaje na kiosku gdje Ona radi : Bok! Ne trebam ništa, samo da te pozdravim…😊
On odlazi.
Ona razmišlja: Šta je ovom liku?? 🤔 a kakav je tek dlakavac.. taj žileta kao da nikad nije vidio 🤪
2. dan
On opet pred kioskom : Žuri mi se, ali bar da ti mahnem! 😊
I nestaje kao da mu je neugodno.
Ona : Jel ovo skrivena kamera?! Trebala bi mu posuditi svoj Braun IPL 🤗
3. dan
On : Bok ! Kako si danas? Imam sutra iznenađenje za tebe! 🙂
Ona uz smijeh : Možda dođeš obrijan da te vidim kako ustvari izgledaš? ☺
4. dan
Ona : Gdje je danas dečko s slatkim osmijehom i neposlušnim dlačicama? 😔
5. dan
Ona : Ne čekam ..ali mu se ipak nadam!
Malo kasnije : Neće doći. Nestao je naglo kako se i pojavio.
Još kasnije : Doći će.
Puno kasnije : Neće doći. Doći će. Neće.
Auto staje pred kioskom, iz njega izlazi njezina čupava ljubav: Bio sam na putu i jako sam umoran, ali nisam te zaboravio. Nju je upravo obasjalo milijun zraka sunca. 🥰
6. dan
On dolazi do kioska, lice mu je glatko, svježe obrijano 🙂
On : Vidio sam da te neobrijano lice pomalo smeta. Smeta i meni, ne volim dlačice! I obećavam : nikad više dlačica!
Ona u sebi : čim dođem kući idem se depilirati! Sva sreća da me čeka moj Braun!

andream28g at 17:03, 09/02/2023 -

Moja ljubavna prica glasi ovako,,
Zajedno smo isli u skolu od 1 do 8 razreda osnovne skole,kasnije smo se tu i tamo druzili,i nikada nismo mislili da ce no zavrsiti skupa,no uvijek je on mome tati govorio ja cu bit vas zet..kada ono na kraju,nas dvoje smo krenuli izlaziti,ici na kavice,,nakon par mjeseci uslijedilo je pitanje hoces li biti samnom u vezi,naravno pristala sam,nakon nekog vremena kleknuo je i pitao hoces li se udati za mene,opet sam pristala,sada smo u braku i evo kroz koji dan nam stize pojacanje jedna mala bebica,curica…tako da kroz kratko vrijeme sve smo ostvarili sto smo htjeli,a on postao kako je rekao,zet,moj muz,a uskoro i tata ❤️

sania.vidovic at 21:46, 09/02/2023 -

ČUPAVA LJUBAV

JEDNOM DAVNO, živjela je u Republici NEPOSLUŠNIH DLAČICA jedna LIJEPA, ZANOSNA MAČKA. Dok je odrastala gajila je VELIKA OČEKIVANJA i ideale: RADITI za MIR U SVIJETU, NAPRAVITI PRAVU STVAR, uvjeriti svoju zemlju, svako BIĆE u njoj, svakog MUŠKARCA i ŽENU, da je lijepo biti OBRIJAN/OBRIJANA. Htjela je da ljudi postanu bolji, da prestanu željeti stalno ZABRANJENO VOĆE, biti UŽASNI, želiti biti zli i SAKRITI svoje zlo, htjela je da GOLA ISTINA zasja kao što FRIŽIDER PUN PIĆA govori za sebe.

NITKO SE NIJE NADAO da će upravo između nje i susjeda PSA, koji je bio u nju do svojih velikih ušiju ZALJUBLJEN, pod NALETOM HORMONA nastati TRENUTAK TIŠINE u kojem se njen dotadašnji frend pokazao ROMANTIČAN: ZALUĐEN micikom, izveo je ZAVODLJIV PLES – počeo je GRISTI BILJKE iz svoga vrta (prekrasno, šareno cvijeće) i bacati ga prema njoj. No, dočekala ga je s njene strane PROVALA SMIJEHA.

“ČISTI HOROR”, pomisli on kroz STRAH, misleći kako se radi o NEUGODNOJ PORUCI koju mu ona šalje. No, ovo se ipak pokazao kao POSEBAN TRENUTAK za njega, a kako se pokazalo dalje i za cijelu zemlju. Mačkin smijeh je bio pozitivan, od srca, i ona njega pozove na PRVI SPOJ. Ali… pod uvjetom da pas mora, kako ga ona zapecka: “RADITI kako bi pokazao da zna MISLITI, a ne samo SPAVATI.” Htjela je da on doprinese ostvarenju njenih ideala!

ZAUVIJEK OSTAJE TAJNA kako mu je to pošlo za rukom jer se dotad u zemlji događalo samo NEUSPJEŠNO UKLANJANJE DLAČICA, ali ovaj DLAKAVAC, VELIKI MEDO, otputovao je izvan oštrih granica svoje zemlje, a odmah van njezinih granica se susreo BRAUN IPL i poveo ga sa sobom da krene njegovom zemljom DEPILIRATI.

POSEBAN TRENUTAK je to bio za cijelu zemlju. Macino ODUŠEVLJENJE bilo je veliko. NAJLJEPŠI OSJEĆAJI su se pokazali uzajamni, LJUBAV je bila tu… A IZNENAĐENJE je proželo i čitav kraj… TAKO JE ZAVRŠILA era nebrijanja: NIKADA VIŠE DLAČICA u zemlji! Neće im sigurno baš sve životu ići GLATKO, ali S GODINAMA POSTAJE SVE BOLJE.
LJUBAV je sve!

sreckobarbara.ajlec at 23:32, 09/02/2023 -

Nasa ljubav je pocela od moje 9 godine a on je tada imao 16 godina toliko sam bila zaljubljena u njga da sam mu tada kao dijete obecala da kada narasten da cu se udati za njega i da cu mu roditi djecu tada je to bilo smijesno ali gle cuda sve je islo svojim tokom udala sam se za njega i danas imamo 4 prekrasne djecice i 16 gidina braka i dan danas sam zaljubljena kao i sa 9 godina  

blazenka040 at 8:12, 10/02/2023 -

 Braun IPL je san svake žene. Sa njim nema problema kod depiliranja i koža ostane glatka. Voljela bi dobiti to čudo IPL Braun koji sve hvale

ivona1105 at 23:39, 10/02/2023 -

Bilo je to ljeto 2021. Prvi spoj s njim, a vani +30°C. Dva sata do dejta, razmišljala sam sto obući…Trapke? Nikako! Kratke hlace? Može i bolje. I tako je pao odabir na haljinu. Ali ja sam žena dlakavac koja izbjegava haljine baš zbog neposlušnih dlačica koje prebrzo rastu. I pomislim – što sada!? :/ ajmo se depilirat na brzinu da moje noge budu glatke. Cijelo vrijeme kroz glavu mi se vrti “eh da imam Braun IPL uređaj ovoj ‘čupavoj ljubavi’ (sarkazam) došao bi napokon kraj. Nikada više dlačica nebi bilo”. Shvatim da imam još 10minuta i moram krenuti! Obrijana jesam, znači spremna sam. Odlučili smo prošetati kroz park. Da naponem, inače sam pehist. Šetajući, upiknula me pčela na nozi (tko li bi se tome nadao). On sav brižan, odlučio je pogledati da nije ostao žalac (tu sam se još više zaljubila) i iznenađenje – moja brtvica doprinjela je  neuspješnom uklanjanje dlačica na samom mjestu uboda, osjećaj s moje strane bio je užasan! Dalje neću ni pričati! Ali ću za kraj još samo dodati da je to bila prava ljubav koja i dalje traje, a kad se toga sjetim provala smijeha je tu!

elvira.kucan at 12:43, 11/02/2023 -

“Hej koka, kako možeš po cijele dane raditi kao pas?! Prolazi ti život, a ti kao biljka čučiš u stanu.. Znam te, oduvijek si imala velika očekivanja od vikenda, a gle se sad?! Ajde pakiraj se, budi lijepa i zanosna kao uvijek, vodim te na gala zabavu u Royal”, žestoko je vikala Miki s druge strane mobitela.

Kao veliki medo sam zateturala i odjurila u kupaonu. Strah me misliti kako će samo gristi od bijesa ako ju odbijem. Brzinski sam namontirala zurku i obukla dugačku, crvenu haljinu. Njom sam sakrila sve one neposlušne dlačice na nogama. Užasna sam, znam, ali nemam sad vremena depilirati se jer taxi ispred zgrade već nervozno trubi. 💃

Miki je cijelim putem brbljala kako je izgubila hrpu vremena na neuspješno uklanjanje dlačica i u naletu hormona kupila Braun IPL. Kaže kak joj je to najbolja odluka u životu. 🥇🎉 Nisam se baš mogla koncentrirati na njene dlačice, jer sam morala popraviti jutarnju šminku. 💄

Kad smo stigle, glazba je već treštala i svi stolovi su bili zauzeti. U očaju i ljutnji uhvati nas nekontrolirana provala smijeha, kad me netko s leđa uhvati za ruku i snažno povuče k sebi. Zbunjeno pogledam preko ramena, u glavi pripremajući nekakav kroše ljevicom, kad se ispred mene stvori on- najdivnije biće, savršeno prekrasan. 😍
U dvorani je zavladao trenutak tišine, a ja sam se zaledila. Jura je bio glavna faca, zabranjeno voće, prva i neprežaljena ljubav. Nije mogao sakriti oduševljenje što me vidi i privuče me još bliže k sebi. Tajnovito mi je šapnuo na uho kako izgledam kao prava mačka, bolje nego ikad, a njegovo savršeno obrijano i glatko lice dodirivalo je moje, sad već goruće obraze. Bend je po želji moje bestice Miki zasvirao I Belong To You, kada smo zaplesali zavodljivi ples. Paralizirana trncima, sebično sam uživala u svakom njegovom dodiru. Sve je bilo savršeno i taman kad sam si priznala da sam totalno zaljubljena, dogodi se čisti horor. U strastvenom plesnom zanosu on prođe rukom ispod haljine preko mojih nogu…

NEEEEEEEEEEEEEEE

Posebni trenutak pretvorio se u trenutak očaja, a najljepši osjećaji u osjećaje srama. Nikada više dlačica nije bilo na mojim nogama nakostriješeno kao večeras. 😭🤬

U pokušaju skrivanja gole istine otrgnula sam se iz njegovog snažnog zagrljaja i sumnuto počela bježati kroz gužvu. A on, on je bio brži… Privukao me je i šapnuo: “Ti si moj mali, slatki dlakavac i naša čupava ljubav, početak bez kraja, je ljubav koja nema tajni i koja s godinama postaje bolja” i strastveno me poljubio. Bio je to naš prvi spoj, naša uspomena koju nosim duboko u srcu i koje se kroz smijeh rado sjećamo, dok uz frižider pun pića i fine klope skladno i zaljubljeno koračamo ka starosti. ❤️👵👴❤️

anitamarjanovic365 at 13:55, 11/02/2023 -

Jedan dan kada sam bila sa mužem na moru i dječicom mučila me je moja čupava ljubav a premda sam sklona imitaciji na nogama poslužila sam se Braun IPL uređajem i onda je moja koža nakon nekog vremena postala glatka nisam se više morala depilirati i neposlušne dlačice su se smirile sada mogu uživati sa mojom dječicom i mužem nemoram više tragati za savršenom britvicom.

giomdjakovo at 22:42, 11/02/2023 -

Prije 56 godina smo se upoznali, ostarili zajedno, rodili dvoje prekrasne djece, imamo 4 unuka – i još smo zajedno, jer ostarili smo zajedno…

ana.gelo at 23:51, 11/02/2023 -

 Bila jedna zaluđena žena. Voljela je da joj niz nogu voda teče gltko jer je dlakavac biti lako, a ona to ne voli nikako. Uvijek je imala velika očekivanja, a na kraju dobijala sama razočarenja. Depilirati se nije lako, to dobro zna svatko, muku mučiš stalno da ukrotiš neposlušne dlačice bar malo. Veliki medo je romantičan poklon baš, ako to nisi ti sa svojim čupavim nogama da znaš. Obrijana noga traje kratko, dlačice izvire prije nego kažeš slatko. Jednom je presjekla i rekla glasno, “Idem na prvi spoj s Braun IPL uređajem i neka to svima bude jasno!”. Spoj je na slijepo bio, ljubav veliku izrodio. “Glatke noge bez puno muke imati ću ja. Mojoj Čupavoj ljubavi sada je kraj, nikada više dlačica kod mene neće biti znaj!” Od tada samo jedna ljubav vlada sretna žena i njen Braun IPL za sva vremena!

suzanas.sabo at 9:39, 12/02/2023 -

Braun -moja ljubavna priča
Čekajući mog princa imam VELIKA OČEKIVANJA-nalet hormona je tu!Strah je prisutan da neće doći i užasna pomisao da neće biti kako želim ali moram to vješto sakriti!Pripremit ću FRIŽIDER PUN PIĆA i grickalice!Da se uredim i GLATKO ću DEPILIRATI NEPOSLUŠNE DLAČICE!Shvatila sam da NEPOSLUŠNIH DLAČICA sa BRAUN IPL -neće više biti!Romatično ću se obući za poseban trenutak-PRVI SPOJ,u maloj haljini izgledat ću zanosno!Već mislim šta ću mu raditi,ljubit ga i malo gicnut!Ljubav je u zraku, trenutak tišine je tu-dolazi muškarac mojih snova sa VELIKIM MEDOM i ružom!Napravit ću pravu stvar i poljubiti ga!Moj tajnoviti muškarac me je oduševio na prvu.Došao je OBRIJAN,namirisan i sređen.Iznenađenje je tu-u kući svira romantična muzika a mi zavodljivo plešemo!I on je tako sa mnom zaluđen-nisam se tome nadala!Moj tajnoviti muškarac ima na prsima dlake -moj DLAKAVAC,to je naša priča -ČUPAVA LJUBAV! Gola istina je da ću biti njegova žena- tajnovita mačka!Tako je zavšila prva večer,od uzbuđenja mislim da neću moći spavati!Imam najljepše osjećaje koji zauvijek ostaju naša tajna!Par dana prolazi kad dobivam neugodnu poruku da on više neće doći,užasan je kao čisti horor!Ja i dalje mislim da je zabranjeno voće najslađe!Nakon nekog vremena lijepo se je sjetiti ljubavi i uspomena koju nosim,a i te lijepe biljke moje ruže!Tješit ću se da s godinama postaje bolje!Nakon ljubavne priče ja samo želim MIR U SVIJETU!🙏❤️

hana.tomich at 11:13, 12/02/2023 -

Jednom davno, u gradu punom neposlušnih dlačica, živjela je jedna žena po imenu Ana. Ana je bila zaluđena u svog princa po imenu Marka, koji je bio ponosan vlasnik čupave ljubavi. Mark se, međutim, želio riješiti svojih dlačica i odlučio je koristiti Braun IPL aparat za depiliranje.

Međutim, Mark se bojao da će biti bolno i neugodno, pa je svoj plan sakrio od Anine poglede. No, nitko se nije nadao što će se dogoditi nakon neuspješnog uklanjanja dlačica. Markov tijelo je bilo prekriveno izraslinama i ožiljcima, a njegova čupava ljubav se pretvorila u čisti horor.

Ana je bila šokirana kada je vidjela Markovu kožu, ali nije ga htjela ostaviti same. “Nemoj se brinuti, voljet ću te bez obzira na tvoje dlačice”, rekla je Ana. Njihov prvi spoj nakon ovoga događaja bio je pun provale smijeha i ljubavne topline.

Vrijeme je prolazilo, a Mark i Ana su ostali zaljubljeni jedno u drugo. Mark se nije želio obrijati više, jer je shvatio da je njegova čupava ljubav jedan od najljepših osjećaja koje može doživjeti. Ana je podržavala svog princa bez obzira na sve.

Zaljubljeni par se tada odlučio na romantičan spoj uz frižider pun pića. Mark se znao osjećati malo tajnovito, jer se još uvijek bojao svog velikog meda, ali Ana ga je ohrabrivala i rekla mu da ga voli baš takvog kakav jest.

I tako je završila ovaj jedinstveni i kreativni ljubavni spoj između muškarca i žene, u gradu punom neposlušnih dlačica. Mark i Ana su živjeli sretno do kraja svog života, a njihova ljubav je bila snažnija nego ikad. I, kao što su svi željeli, nitko se nije nadao tako sretnom završetku.

nikolina.stanicic1996 at 19:43, 12/02/2023 -

Jednom davno bilo je normalna čupava ljubav.
Nitko se nije nadao da će romantiku pokvariti neke neposlušne dlačice na prvom spoju.
Zauvijek ostaje (javna) tajna da se depilirati jednostavno mora.
Glatko tijelo i zavodljivi ples tajnovito biće odaje, a jedino uz BRAUN IPL nikada više dlačica.
Ma lako muškarcu, on može biti i dlakavac, a ona obrijana, e to šala nije.

ana.pusicvt at 23:52, 12/02/2023 -

Ovo nije priča koja počinje sa.. ” jednom davno.. ” jer uspomena koju nosim na prvu ljubav, dogodila se prije svega par godina. Poseban trenutak, velika očekivanja, romantika. Nitko se to nije nadao od jednog sasvim običnog dlakavca, koji je glatko uz Braun IPL učinio pravu stvar, neposlušne dlačice doveo u red i podario mi najljepši osjećaj. Obrijati i depilirati nije isto, zato je važno napraviti pravu stvar jer nikad više dlačice neće stajati na putu da ljubav začinimo zavodljivim plesom.

bvrki at 4:01, 13/02/2023 -

Uspomena koju nosim zauvijek ostaje tajna,
neugodna poruka,strah,iznenađenje i ljubav za koju sam mislila da je bajna!
Nitko se nije nadao da će moj DLAKAVAC meni napisati poruku ovu,
koju je stavio na frižider pun pića, možda želi ženu novu!
Trenutak tišine, nešto tajnovito jako i romantika je ugašena,
moraš DEPILIRATI NEPOSLUŠNE DLAČICE da bi naša ČUPAVA LJUBAV bila spašena!
Čuo sam da uz BRAUN IPL sve će ići GLATKO,
biti ćeš OBRIJANA skroz, i spavati ćemo slatko!
Nisam znala što raditi i misliti,
htjela sam samo dlačice od njega sakriti!
To je bio čisti horor ali gola istina,
u našoj ljubavi stvorila se pukotina!
Htjela sam se ponovno proživjeti naš prvi spoj,
i taj poseban trenutak kad je bio samo moj!
Da ne bi bila više tako užasna njemu i da ne bi postali kao pas i mačka,
a naša ljubav da bi bila dugačka,
morala sam napraviti pravu stvar,
da bi bila zanosna a on zaljubljen u mene i da budemo sretni par!
Nisam se više htjela zbog dlačica gristi,
kupiti ovaj najbolji depilator je bilo prvo na mojoj listi!
Neuspješno uklanjanje dlačica i velika očekivanja uvijek su me pratila,
dok napokon nisam shvatila!
Ovo je najbolji IPL koji postoji,
kakav samo Braun kroji!
Kupila sam to zabranjeno voće za mir u svijetu,
i jer moj veliki medo zna prepoznati pravu kvalitetu!
Ni moj nalet hormona nije mogao spriječiti oduševljenje trajnom depilacijom kod kuće,
uz BRAUN IPL sve se čini lako moguće!
Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način depilacije,
što znači da više nema nikakve oko depiliranja frustracije!
Izvela sam zatim zavodljivi ples jer sam se osjećala kao lijepa žena jako,
kasnije nas je zahvatila provala smijeha jer to ne može učiniti biće svako!
Moj muškarac je bio zaluđen kao nikada prije,
NIKADA VIŠE DLAČICA govori i samo se smije!
Najljepši osjećaji su se ponovno javili,
mi smo se ljubiti nastavili!
Romantičan je postao i s godinama postaje bolje,
zaljubiti smo se mogli samo uz BRAUN IPL i malo dobre volje!
Baš sam čudna biljka i zašto ga prije nisam kupila sebi sam rekla,
nego sam se drugim načinima depilacije opekla!
Tako je završila naša ljubavna Braun priča i tu je kraj,
jednom davno desila se ljubav koja još traje, znaj,
i tu nemaš reći kaj!

lada.devic789 at 9:06, 13/02/2023 -

Lidija je bila spremna na izlazak.
Njezine neposlusne dlacice su se najezile pri izlasku.Sa sobom je ponijela Braun Ipl.
Vozila se taksijem do Splinciceve ulice, I odlucila se na spoj naslijepo.
Imala je kljuceve, usla je u Stan I glatko se obrijala, jer ljubav je dosla poslije.Ovdje ce se odsad depolirati, odlucila je.
U dnevnom boravku , docekao je neznanac, crni dlakavac, uredan I Malo vise lijepi no sto je ocekivala. Ja Sam Ivan, rekao je. Drago mi je.

petric.diana at 13:08, 13/02/2023 -

Nukada više dlačica
nego unutar tvojih gačica.
Ali čupava ljubav popularna nije,
obrijana šumica treba ti što prije!
Braun IPL napravit će pravu stvar
Braun IPL ne eoživljava nikada kvar.
Glatka će biti tvoja mačkica,
nikada više neposlušnih dlačica.

dbizilj at 15:52, 13/02/2023 -

Dlakavac noću,glatki danju bez pjene i sirene ,kako?BRAUN treba svatko😊

dbizilj at 16:05, 13/02/2023 -

Neposlušne dlačice pokosi Braun IPL kao svemirac i ode čupava ljubav da nikada više ne grebu dragu ,hm a i ona se depilirati može kad već Braun to pruža da se može.

anamarija.pranjic at 16:06, 13/02/2023 -

Zaljubljenost je najljepši osjećaj na svijetu. Tako je osjećala i Ona, Hrabrica koju život nije mazio, ali mu se hrabro odupirala. Nije mnogo toga niti imala niti željela, samo Njega kojem bi djecu rodila i s kojim bi ostatak života provela u kućici okruženoj cvijećem, uz psića i uživala dok mu peče razne kolače i slastice koje je obožavala peći. U životu joj nije sve glatko išlo, kao niti njenim nogama koje su često bile dlakave zbog bolesti, na koju je utjecalo to da ne može ih depilirati svakodnevno kako je prije dijagnoze i htjela. Često se osjećala kao najveći dlakavac na planetu. Sanjala je kako dobiva na poklon Braun IPL uređaj od Njega, svoje srodne duše. Mašla je o tom uređaju jer je očekivala da će u budućnosti postojati komore u koje se uđe i nestanu sve dlake s tijela. Dobro sve osim lica, na njega je posebno obraćala pažnju i ponekad strahovala kako će se poneka uporna dlaka pojaviti u trenutku kada ne treba. Iako se prije nisu poznavali, dolazio joj je u snovima ili ga je samo sanjala jer ga je par puta vidjela u javnom prijevozu. Moglo bi se reći kako im se dogodila čupava ljubav jer trenutak upoznavanja se dogodio pri nevremenu, kišobram joj je izletio iz ruku. Ali kao da to nije bilo dosta, na taj kišoviti dan morao ju je zaliti i bezobrazni vozač koji je odlučio projuriti kroz lokvu. Sva ljutnja svijeta nestala je kada joj je kišobran dodao On. On iz njenih snova, a kada ga je raščupane kose pogledala svojim okicama punim ljubavi, te nimalo romantično vadila kosu iz usta da se zahvali – dogodila se ljubav. Poneku neposlušnu dlaku vratila je iza uha i shvatila kako je to – to! I ne, nije to bila ljubav iz holivudskih filmova gdje sve glatko prolazi. Velike su prepreke među njima bile ali poput onog glatkog i svilenog osjećaja koji svaka žena osjeća nakon depilacije i spa tretmana u svojoj kupanici tako je i ova ljubavna priča išla. Od onog osjećaja koji su godinama nosili u sebi, sreće i zanosa, do malo manje sreće i lijepih trenutaka. Ali bila je to ljubav koja je trajala desetljećima i pričala se čak i praunučadi, bila je romantičnija od bilo koje ispisane ljubavi u sonetima zato jer je bila – njihova.

modesti2208 at 23:42, 13/02/2023 -

Imam kraj sebe jednog pravog dlakavca već 30 godina “trpim” ja njega i on mene i sretna sam što naša čupava ljubav i dalje traje! Znam ja da njega živciraju neposlušne dlačice i da žarko za poklon želi Braun IPL, ali i ja bih ga! Živcira ga kad nije obrijan, o kako bih ja bila sretna da na nekim mjestima nikad više dlačice ne vidim, kakav je to divan osjećaj meke i glatke kože i kako bi bilo divno kada bi depiliranje bila prošlost. Volim ja njega i tako dlakavog, a voli i on mene zezati u stilu – duga zima jel, malo puštaš dlake na nogama da te griju 😅😅 ali sve je to dio romantike. U zimu podbadamo jedno drugo, a čim sunce malo zagrije oboje se žurno bacamo u depiliranje i maštamo kako bi nam obojma jedan Braun IPL olakšao muke.

crnkovicemily at 0:04, 14/02/2023 -

Prvi spoj..upoznala sam decka na fb ..sve je bilo super do jednog momenta kada me pozvao na ples…i tako je krenula priprema …krenula sam se depilirati kada su odjednom neposlušne dlačice pocele bjezati svaka na svoju stranu…brzo sam se uspanicila jer sam morala biti gotova u 20:00h..navukla sam neke najlonke lako bi ih prekrila i otišli smo na ples …zavodljivo sam plesala i odjednom su dlačice pocele izbijati jedna po jedna od straha i srama nisam znala što bih ..ali me decko brzo zagrlio poljubio i rekao dlakavac moj imamo nesto zajednicko nasmijali smo se jedno drugome i tako započeli našu priču ..

tinagaromatejmarin at 0:08, 14/02/2023 -

Prijava Najljepši osjećaji na dan zaljubljenih.. Braun IPL dobro bi mi dosao za imendan.. Nikada više dlačica sa najboljim aparatom.  Oduševljenje  depilirati da bude  glatko … Velika očekivanja od aparata za  Neposlušne dlačice..

marina.mackovic7 at 10:58, 14/02/2023 -

Jednom davno kao nećemo se vidjeti,
mora nekakve poslovne💼 stvari obaviti.
Reko dobro bit će to dan samo za 👍mene,
ali u času se sve 👎okrene.
Pidžama👚👖, grudnjak ne,
gaće🩲 za po doma već sve isprane,
čarape🧦 isto već iznošene.
Frizura ne ❌postoji,
na krivo mi rep stoji.
Mislim si što ću se uređivati,
sama sam doma i navečer ću se u red dovesti.
Filmovi📺, pizza🍕, coca-cola🥃 i čokolada🍫,
samo mi to na pamet😋 pada.
Uživam ja tako cijeli dan,
kad odjednom dođe u za situaciju u kojoj sam se tada nalazila neugodna poruka📱 “Ljube stigo sam, izađi van”.
Ajmeee meni🫣 što me snađe,
kad mu otvorim vrata zbrisat će glavom bez obzira da drugu pronađe.
Ma mislim si idem mu otvoriti,
ako mu se ovakva “u kućnom izdanju” neću svidjeti,
onda me ne treba ni ženiti.
Otvorim ja vrata🚪 onako u sramu🤭 i neugodnjaku🥴,
a on ništa, kao da me ovakvu vidi večer svaku🥰.
Zagrlim ga🤗 i poljubim👩‍❤️‍💋‍👨,
sva sreća pa barem četkicu🪥 za zube nakon obroka koristim,
pa s te strane nije bilo potrebe da se crvenim😳.
Ali da budem iskrena do kraja,
za vrijeme zagljaja,
skužim da ispod pazuha imam😩 more dlačica,
i tad mi je stvarno postalo komica.
Mislite da nije i on to skužio,
ali isti tren me umirio.
Kaže “Pa bar sam sad vidio👀 kako ustvari izgledaš”,
alaaa “zemljo otvori se” pomislila sam baš,
a on nastavi dalje i kaže “Znaš još više mi se sviđaš🤩”.
Mislila sam “aha, moš mislit”😦,
ali očito je bio iskren kad već 10+ godina uspjeva samnom živit🥰😍.
Samo sam rekla “Ah te neposlušne dlačice, kao da danima nisu vidjele britvice, moram nabaviti Braun IPL da se mogu kako treba depilirati, kako nikad više dlačica ispod ruke neće biti, uvijeke će mi tijelo onda biti glatko, neće mi više biti neugodno ovako.”
A moj muškarac došao lijep i uglađen,
kao dlakavac s moje strane do tad nikad nije bio viđen.
Eto ova priča gola je istina,
mogli bi “Čupava ljubav” biti nazvana.

rosemarie48 at 13:29, 14/02/2023 -

 Jednom davno  išla sam na Prvi spoj na bazen.. Bila sam nervozna i stalno sam imala  Provalu smijeha ,a nisam se niti depilirala.. Međutim moja buduća  ljubav ipak je nešto vidio u meni, on onakav obrijan,gladak i depiliran, vidio je nešte u meni onako čupavoj,neposlušnih dlačica,ukratko prava dlakavica. Uglavnom, za prvu godišnjicu smo si kupili BRAUN IPL, nikada više dlačica, iako me je još godinama zvao – moja čupava Ljubav 🙂

ljubica.ljube5 at 16:48, 14/02/2023 -

Neposlušne dlačice sada su već daleko uz Braun epilator potpuno sam bez dlaka. 🤣🤣Ovaj uređaj je fantastičan za sve dame koje hoćedu da kao i ja dlake zaborave. Bio mi je to veliki problem od kada Vas imam nemam više tih briga. I moram Vam iskreno i od srca reći Hvala Vam Braun što za mene i sve dame postojite. Vi ste moj dobitak na BINGU. ❤️❤️❤️

nikolinalatinovic948 at 19:26, 14/02/2023 -

Muškarac je super.Treba cijeniti zenu.Treba zeni dopustiti da ide kud zena hoce.Muskarac se treba slagati sa zenom

andreadorcic1 at 20:29, 14/02/2023 -

Naša ljubavna priča počela je glatko. No kada je završila ta početna zaljubljenosti započela je naša borba s neposlušnim dlačicama. Zvali smo jedan drugoga dlakavci jer tko će se depilirati svaki dan odkad smo počeli živiti zajedno.S običnim žiletom to je stvarno trajalo vječno. Međutim stiglo je božićno vrijeme i pokloni te smo se zajednički odlučili nagraditi Braun IPLom. Od tada nikad brže obrijani, a bome i nikad više dlačica. Tu se naše oduševljenje nije moglo sakriti. Vratila se romantika u vezu, nitko se nije nadao da će čupava ljubav NESTATI, a ona prava se vratiti.

landekamate at 22:17, 14/02/2023 -

“Designed to make a difference”, gledam na TV-u,
I nikad nisam vidio više dlačica na Braunovom IPL-u.
Zatim “Love on the brain” na Super Bowlu pjeva RIhanna,
Žena ima savršen nastup i k tome glatko je obrijana.
Prigušena svjetla, pokriveni dekom u dnevnoj,
Sa suprugom nazdravljam našoj ljubavi žednoj.
A između nas leži čupava ljubav na dasci,
Volimo te dlakavce oboje, to slatki su čupavci.
Čupaviji su od mene, da pokrenem temu mi mrsku,
Zato ću presaditi kosu, uskoro idem u Tursku.
Neće biti neposlušnih dlačica, hodat ću vani s elegancijom,
Morat ću se samo depilirati jer ovo gore je pod garancijom.
Nego, “love” je i u mojem i u supruginom “brainu”,
Ovakvi trenutci jednostavno nemaju cijenu.
Gasim svjetlo, romantično je zasada,
Ostat će romantično, brijem da da.

konjevic.damir at 23:15, 14/02/2023 -

S tobom je zivot muzika
s tobom je sreca navika uživanja ❤
s tobom je srce hrabrije
s tobom je dobro najbolje
S tobom su zvijezde sjajnije
s tobom je nebo uz mene
s tobom su pjesme ljubavne
s tobom je sve drugacije @ivanka konjević

cenbauerkatarina at 11:44, 15/02/2023 -

Vidjeh njega, moju čupavu ljubav. Do tog trenutka nevidjeh nikada više dlačica. I onda kako to biva obuzme me tuga, na koji način riješiti te neposlušne dlačice. No sine mi ideja da taj moj dlakavac postane obrijan. Ali od ideje do realizacije potreban je BRAUN IPL, na svu sreću sve je prošlo glatko jer uz njega depilirati je lako.

tifranich at 16:12, 15/02/2023 -

Uvijek sam bila obrijana i imala glatko tijelo,
A onda sam ostala trudna i obukla “dlakavo odijelo”.
Od stomaka se nisam mogla depilirati,
Eh da mi je je tada bilo Braun IPL imati.
Neposlušne dlačice bile su posvuda,
Trebalo je samo uložiti malo truda.
A s obzirom da mi je i muž dlakavac bio,
Nikada više dlačica u kući nije bilo.
Bila je to čupava ljubav.

ana.navracic at 23:35, 15/02/2023 -

Bilo je ljeto i svaki dan borba s neposlušnim dlaćicama.sanjala sam da imam braun IPL i da bezbrižno ležim na plaži… Tako jednog dana maštajući, zaspala sam na plaži.. probudio me glas : “treba li vas namazi?” Otvorila sam oči a stajao je on, princ na bijelom konju rekli bi neki…ne razmišljajući okrenula sam se i rekla:” ne treba hvala” imajući u glavi samo svoje hrapave noge… Otišao je , a ja sam ostala u mukama kakvu priliku sam propustila. Nakon nekoliko godina sreli smo se i smijali kako sam bila blesava , da sam ga otjerala zbog dlačica. Dan danas od milja me zove čupavica i istina je, obrijana sam rijetko jer to prava je muka 😂😂 naša je čupava ljubav i traje već godinama. Voljela bi da nikada više dlaka ne bude, da mi frendice ne sude kakva hodam po svijetu. S braunom mom dragom bilo bi ljepše , depilirati ću se kad ga osvoojim češće.. 😂😂😂

rtetkic at 14:10, 16/02/2023 -

o neobičnom upoznavanju:
kako se bližilo ljeto i ljepše vrijeme odlučila sam da je došlo vrijeme za pozdraviti neposlušne dlačice, prestati biti dlakavac, postati obrijana žena.
Zaputila sam se u najbližu trgovinu u kojoj sam mogla pronaći  Braun IPL i napokon reći: Nikad više dlačica.
Ondje sam upoznala njega, uslužnog prodavača, muškarca mojih snova, koji mi je pomogao pri kupnji uređaja. Moj novi muškarac ne voli depilirati se, on je moja Čupava ljubav, moj Veliki medo, koju sam upoznala zbog neuspješnog uklanjanja dlačica.
Zato žene, nikada se ne zna kada se može dogoditi ljubav iili romantika, treba se maknuti od velikih očekivanja i vjerovati u poseban trenutak, jedan susret kada je sve moguće.

ivant1988 at 16:53, 16/02/2023 -

Sve ili ništa rekao si, otkapčajući rasporak na zentai uniformi koju sam ti bio poklonio još prošlog Božića, sjećaš se.
Hehe dlakavac jedan.
Nastao je trenutak tišine. Nagli nalet hormona je odjednom stao kao burom utrnut.
Rekao si: “A gdje je moj Braun?, neposlušne dlačice – čupava ljubav, kao što su stari naši govorili nekoć…”
Uzdahnuo sam i ja nostalgično, prisjetih se svega.
Skoro sam bio zaboravio na pitanje kad si me podsjetio da voliš da je glatko. Kad si obrijan svježe i jutro kad miriše na zoru.
“Depilirati se mogu žene, ja se depilirati neću.” – servirao si zaključno.
Shvatio sam da nikada više dlačica nisi imao po cijelom tijelu, no nisam ti htio ništa govoriti tada.
Međutim, naletio sam nedavno, baš prije koji dan na Internetu na najnoviji Braun IPL, stroj koji je dostojan Tvog tijela.
Brijač života.
Krotitelj neposlušnih dlačica.
Zabranjeno voće.

“Šteta što nije XL”, – rekao si.

Znam da ćeš promijeniti mišljenje čim ga primiš u ruke, obećajem ti da ćeš biti glatko obrijan. 😉

adundek at 19:00, 17/02/2023 -

Ljubavna priča započela je prije 20 godina, a traje i danas. Boris, moja čupava ljubav. Zgodan, ali dlakavac s neposlušnim dlačicama. Nakon našeg susreta lice mi je uvijek bilo crveno. Da sebi uljepšam susrete kupila sam mu za rođendan brijač Braun. Dolazio je obrijan, uvijek svježeg i obrijanog lica i crvenom ružom za mene.

domagoj_18 at 19:26, 17/02/2023 -

Sjećam se kada sam prvi put vidio nju – lijepu, čupavu i pomalo neposlušnu. Znao sam da želim biti s njom i učiniti sve da zavoli mene. Ali nisam mogao podnijeti njezine dlačice – bile su posvuda, od njezinih nogu do ruku. Depilirati ih nije bilo dovoljno, tako da sam odlučio probati Braun IPL i konačno ukloniti dlakavca. Bio sam oduševljen kada sam vidio da je koža postala glatka poput svile – nikad više dlačica! Sada smo zajedno, obrijani i depilirani, sretni i zaljubljeni. Uživamo u svakom romantičnom trenutku, posebnom trenutku koji smo stvorili zajedno. S godinama postaje bolje – naša ljubav je još jača, iako su se moje strasti malo smanjile. Ali ne bih mijenjao ništa – sve zbog nje, moje tajnovite ljubavi.

jelena.dabro12 at 3:32, 18/02/2023 -

Svaka ljubavna priča na početku ide glatko. Oboje se trude, sređuju, obrijan i on, a i ona za svaki spoj. Onda se s vremenom krenu javljati neposlušne dlačice i polako učimo da je zapravo svaka ljubav čupava ljubav. Na neke neposlušne dlačice u ljubavi ne možemo utjecati, preostaje nam jedino uhvatiti se s njima u koštac s dlakavcem kojeg smo si odabrali da dijeli s nama životni put. Ali postoje i one koje možemo lako riješiti, a tajno oružje za njih je Braun IPL. Za čas će depilirati neposlušne dlačice na cijelom tijelu, a onda s vremenom i upornošću se dogodi nešto čemu se nitko nije nadao – nikada vise dlačica!

leonardooo55554 at 13:46, 18/02/2023 -

Prijava Braun IPL  Braun IPL  Nikada više dlačica

Nina je imala lijep život, s poslom koji je voljela, divnim prijateljima i obitelji koja ju je uvijek podržavala. Međutim, jedna stvar je narušavala njezino samopouzdanje – neposlušne dlačice. Jednog dana se probudila i uočila da ima nikad više dlačica koje su se pojavljivale na njenim nogama i pazuhu. Pokušala je sve moguće načine depilacije, od brijanja do depilacije voskom, ali ništa nije uspijevalo na duže vrijeme.

Jednog dana, dok je tražila novi način da se riješi dlačica, pronašla je Braun IPL. Iako je bila skeptična, odlučila je dati mu šansu. Kada je prvi put koristila Braun IPL, bila je zapanjena. Depilacija više nije bila bolna i dlačice su nestajale nakon samo nekoliko tretmana.

Ubrzo nakon toga, Nina je upoznala Ivana. Bili su savršeni jedno za drugo, osim jedne male stvari – Ivanov dlakavac. Dlakavac je bio divan pas, ali Nina nije mogla podnijeti mnoštvo dlačica koje je ostavljao po cijelom stanu. Sjetila se Braun IPL-a i odlučila ga isprobati i na dlakavcu.

Nakon samo nekoliko tretmana, dlakavac je bio glatko obrijan, a Nina i Ivan su uživali u svojoj čupavoj ljubavi. Uz Braun IPL, više nikada nisu morali brinuti o dlačicama, što je bilo posebno važno na njihovom prvom spoju.

Sada, godinama kasnije, Nina i Ivan i dalje koriste Braun IPL i uvijek se prisjećaju posebnog trenutka kada su otkrili taj magični uređaj. Depilacija više nije bila problem, a njihova ljubav i dalje cvjeta. Braun IPL je promijenio njihove živote na najbolji mogući način, a Nina zna da će ga koristiti zauvijek, jer s godinama postaje još bolji.

maletic.monika23 at 20:31, 18/02/2023 -

Moj veliki medo voli zabranjeno voće ali ne i neposlušne dlačice😁. Užasna pomisao da sam kao dlakavac koji se mora depilirati krećem u avanturu nikad više dlačica na mom glatkom tijelu uz Braun ipl. Tako je završila naša čupava ljubav koja ima sretan kraj brijanje by, by🤗🥂

zdravkatubic at 21:12, 18/02/2023 -

Bilo je to davno i sasvim slučajno, upoznah ga u njegovom domu. On dlakavac s velikom bradom , i pregršt neposlušnih dlačica . Bila je to pomalo čupava ljubav. Ali ta ljubav ostavlja tragove na mojoj koži , crvenilo ,osip . Onda sam predložila Braun IPL, jer s njim je sve glatko , brada obrijana i meka kao dječija guza 🙂 nikad više dlačica nije bilo i sve je uredno depilirano .

mirjanav1 at 9:59, 19/02/2023 -

Upoznali smo se na projekcijama Ratova zvijezda. On je bio lijep kao mladi Anekin, a ja dlakava kao Chewbaca. No nije mu bilo vazno, nije bilo u njemu Darth Vadera. Nisu mu smetale moje neposlusne dlacice, iako je on uvijek bio obrijan ilica glatkog poput bonace. Bojala sam se depilirat da me ne boli, ali onda sam otkrila Braun IPL i rijesila sve u tren oka. I tako je nasa cupava ljubav prerasla u obicnu ljubav. Nikad vise dlacica, osim ako ne kupimo dlakavog kucnog ljubimca.

tanja.francetic1 at 5:22, 22/02/2023 -

On je muževni dlakavac, a moje tijelo glatko kao u sirene Naša je ljubav cupava i škaklljiva🤣 Meni to smeta i zato neka se moj dragi depilira i, obrije jer kada me ljubi mene moje osjetljivo i nježno lice pece. Za našu ljubav samo Braun IPL pravi je spas i glasam za njega na sav glas. On našu ljubav spašava i neposlušnih dlacica nas rješava. Da bi naš ljubav bila savršena i kompatibilna nikad više dlacica ne zelim vidim i svojeg neurednog dlakavac da se stidim🤣Eto takva je zasada ljubav naša kao u prici Ljepotica i zvijer. BRAUN HELP🤣

ilmatutmic at 12:02, 22/02/2023 -

Jednom davno, postojao je par koji je bio zaljubljen do ušiju. Međutim, postojao je jedan problem – neposlušne dlačice koje su ometale njihovu romantičnu privlačnost. Znajući da je depilacija jedina opcija, odlučili su kupiti Braun IPL uređaj i početi s procesom uklanjanja dlaka. Čupava ljubav pretvorila se u glatko iskustvo i obrijana koža činila je svaki dodir boljim od prethodnog.

Kad su napokon uspjeli da depiliraju sve dlačice, odlučili su nikada više ne tolerirati dlake. Uživali su u svakom trenutku šutnje, bili u potpunom miru i iskrenosti, bez straha od užasa neposlušnih dlačica. Njihova ljubav bila je zabranjeno voće koje su morali skrivati, ali nikada nisu izgubili nadu u velika očekivanja.

Jednog dana, u posebnom trenutku, žena se probudila u krevetu sa svojim muškarcem. Dok su se gledali u oči, znali su da su jedno za drugo. Muškarac je iznenadio ženu otvaranjem frižidera koji je bio pun pića, dok su njihove mačke spavale uz njihove noge. Osjećaj sreće bio je najbolji osjećaj koji su ikada imali, kao da su zajedno prešli sve prepreke.

Ljubav i romantika bili su kao biljka koju su morali svakodnevno zalijevati, skrivati se od svijeta i čuvati poput velikog medvjeda. Ipak, njihova ljubav bila je jaka i nikada nisu željeli ništa manje. Kada su se prisjetili svojeg prvog spoja, shvatili su da se njihova čupava ljubav pretvorila u najgladnije i najdublje osjećanje.

Danas, dok sjede zajedno na kauču, gledajući u zvjezdano nebo, uživaju u jednom od najvažnijih trenutaka u njihovom životu. Njihova ljubav bila je poput depiliranog dlakavca – glatka, meka i bez ikakvih prepreka. I, kao što je riječ mir ovladala njihovim srcima, znali su da su zajedno pronašli pravu sreću.

tarikltvj95 at 12:18, 22/02/2023 -

Bila je to čupava ljubav puna neposlušnih dlačica. Kad su se prvi put upoznali, ona je bila obrijana, a on je bio dlakavac. Međutim, nakon nekoliko mjeseci veze, ona je odlučila depilirati sve dlačice uz pomoć Braun IPL-a. Nikada više dlačica nije se pojavilo, a njezina koža bila je glatka poput svile. On ju je gledao s divljenjem i poželio depilirati se i sam. Tako je i učinio, a njihova ljubav postala je još glađa i strastvenija. Kada su spavali zagrljeni, osjećaj njihove glatke kože bio je najbolji osjećaj na svijetu. Iako su imali velika očekivanja jedno od drugog, nikada nisu iznevjerili ljubav koju su dijelili. U tom posebnom trenutku, shvatili su da je ljubav poput depilacije – može biti bolna, ali kada je gotovo, osjećaj je neopisiv. No svakako je najbolja opcija izbječi bol uz uspješne rezultate, a za to tu Braun IPL.

andrea.krejci6 at 15:41, 22/02/2023 -

Nema tako davno, zaljubila sam se u jednog dlakavca. Vidjela sam ga u našoj trgovini, među redovima higijenskih preparata i svidio mi na prvi pogled. Nekoliko dana kasnije, ponovno sam ga vidjela u među istim redovima. Vidjela sam da nešto uporno traži i da je pomalo nervozan. Prišla sam i pitala treba li pomoć. Spustio je pogled, kao da mu je neugodno, i rekao da ne. “Ma hajde, ne srami se”, ponovih.
Podigao je pogled i rekao “Nikada više dlačica po leđima u životu nisam imao nego sad! Dlačice su mi neposlušne i više mi ništa u životu ne ide glatko, pa tako ni leđa, očito.”
Zastala sam na sekundu pa ga upitala je li probao depilirati leđa. Rekao je da je, ali da se previše ne kuži u to. Pomislila sam u sebi da će ovo biti vrlo čupava ljubavna priča. Ponudila sam da proba moj Braun IPL. Reko, sigurno će mu pomoći! Drugi dan sam mu ga donijela na posudbu, a već treći dan je bio sretan među nekim novim redovima trgovine. Pozvao me na večeru – reko divno, samo jedan obrijan dlakavac, ja i naš braun.

anamarija.jurasic1 at 18:30, 24/02/2023 -

Ljubavna Braun priča

Čupavoj ljubavi je kraj!
Odlučio se depilirati dlakavac taj.
Kaže: “Neposlušne dlačice nikad više!”
I dok to izgovara u kupaonicu briše.
Traži, jer zna da sakrila ga ona.
Jednom mu je rekla:
“Braun IPL nova comfort zona!”
Obrijan glatko sada uzdiše:
“Zbogom, dlačice nikad više!”

ivona.sovina97 at 19:09, 24/02/2023 -

Iskoristila sam baš sve rijeći pa evo priče…😁

Jednom davno, bila je noć i nisam mogla spavati pa sam počela misliti o muškarcu svojih snova. Željela sam da bude romantičan i zanosan. U selu sam bila prava mačka i svi su imali velika očekivanja. Tada sam imala dečka koji je bio zaluđen samnom, ali je bio veliki dlakavac,(🦧) nikad nije bio glatko obrijan. Vođenje ljubavi bio je čisti horor. Neposlušne dlačice izvirivale su sa svih strana. Propala romantika. Bio je dlakav kao pas, kao veliki medo ili neko mitološko biće. Dogovorili smo tretman u salonu ali sve je to bilo neuspješno uklanjanje dlačica. ❌️U naletu hormona odlučila sam napravili pravu stvar. Kad mu je stigla neugodna poruka,otkrila se gola istina i završila naša čupava ljubav. Njegova reakcija zauvijek ostaje tajna. Nitko se nije nadao tome, ali ja sam sebi rekla “hvala Bogu nikada više dlačica” 🙏🏻. Jedan dan u moju prodavaonicu ušao je lijep muškarac finog mirisa. Djelovao je tajnovito, kao da je neko zabranjeno voće. Pogledao je u frižider pun pića i rekao: Butelju vina i dvije čaše za nas dvoje. Ostala sam stajati kao biljka, nisam više mogla raditi. Nisam pomislila da ću se zaljubiti.😍 Dogodio se poseban trenutak i pozvao me na prvi spoj. Izveo je zavodljivi ples i skinuo majicu.🕺 Počela sam se gristi i obuzeo me strah.😬🙉 🤦‍♀️Ali na moje iznenađenje, koža mu je bila mekaja i tjelo glatko. Nisam mogla sakriti oduševljenje i morala sam ga pitati kako je to moguće.🤔 Nastao je trenutak tišine, pa mi je rekao: ” Zar nisi čula za Braun IPL? S njim je sve moguće . Tko još pored toga vodi borbu s dlačicama, nemoraš se satima depilirati” . S godinama postaje sve bolje i bolje. Znala sam da mu želim biti žena i da je ispunio sva moja očekivanja. Između nas su se stvorili najlijepši osjećaji i velika ljibav.👫 Dlačice su postale samo užasna uspomena koju nosim i kad se sjetim dlakavca nastane samo provala smijeha. I tako žene moje sve možemo imati glatke i uredne muškarce i ne pristajemo na manje. Za mir u svijetu, ili barem braku koristite Braun.

branka.kulas1 at 7:42, 25/02/2023 -

Prijava SUSRET Sjećam se večeri te ljetne, sjedio je na motoru uz rivu. Pravi čupavi dlakavac, a brada glatko obrijana, a on zgodan,sve na njemu blistalo je,ne znam da li ljeto ili sparna večer ili njegov šarm sasvim su me očarale, a tek kad je progovorila: Može li jedna vožnja na motoru? potpuno me zbunilo. Imaš li možda zemljopisnu kartu? Izgleda da sam se izgubio u tvojim očima…progovorio je dubokim glasom… Znam put…rekla sami i ja pristadoh na jednu vožnju i izlazak lako…kad smo stigli na liticu iznad mora…prostrujalo mi je kroz glavu da se nisam uspjela depilirati jer mi se pokvario moj Braun IPL i neposlušne dlačice su vijorile po mom tijelu…bez obzira na dlačice uzeo me u svoj zagrljaj i nekim magičnim dodirom, približio zvijezdama što su sjajile iznad nas…pamtim njegovu bijelu majicu prepune tragova mojih poljubaca, moje tijelo koje se uvija oko njega i znam da tada sam imala samo jednu želju da nikada više dlačica neće biti na mom tijelu… i danas se ponekad sjetim te ljetne avanture bila je to prava slatka čupava ljubav… 💞

mislav.maletic2901 at 12:51, 25/02/2023 -

Prekrasna priča je jednom davno uspomena koju nosim iz Grčke, nitko se nije nadao da ću ja dobiti psa Maksa , poseban trenutak da sam ja dobio tenisice od brata i šogorice za svoj rodendan, zabranjeno voće mi je ananas.

sarajukic83 at 15:34, 25/02/2023 -

U jednom malom selu na kraju svijeta, kružila je priča o misterioznom žezlu moći. Za njega se pričalo da onoga tko ga ima može učiniti najljepšom osobom na svijetu. Mlada seljanka po imenu Yvette bila je zaljubljena u princa, ali nesigurna u svoju ljepotu odlučila je krenuti u potragu za žezlom. Stoga se Yvette uputila u pustolovinu. Jašući tako kilometrima pustinjom i penjući se preko najviših vrhova planine došla je do pećine u kojoj se nalazilo žezlo. Brišući prašinu sa žezla, počela su se nazirati stara mitska slova koja je uspjela razaznati. Na žezlu je pisalo Braun IPL. Uzevši u ruke Braunovo čarobno žezlo, pećinu su preplavili bljeskovi svjetlosti. Nekoliko trenutaka nakon, Yvette je došla sebi i shvatila da nema više niti jedne neposlušne dlačice na svom tijelu. Nikada prije nije bila ovako obrijana i nije mogla vjerovati da više nikada neće imati dlačica i da se više neće morati depilirati. Sve je bilo tako glatko, njene noge, njene ruke, čak i njeni pazusi. Puna samopouzdanja i glatkog tijela, sada je bila spremna osvojiti princa. Nedugo nakon održavao se kraljevski bal. Tu noć kada je došla na bal princ je odmah pao. Naime, pročulo se za Yvettin pohod te je princ želio upoznati najglađu ženu u kraljevstvu. Dok su zavodljivo plesali, prošao je rukom po njenoj nozi i shvatio da u životu nije osjetio nešto tako glatko. Posramio se i pitao Yvette kako može biti zaljubljena u dlakavca kao što je on. Nastupio je trenutak tišine nakon kojeg mu se Yvette nasmiješila i rekla: “Bit će ovo naša čupava ljubav”. Nitko se nije nadao da će se seljanka i princ spojiti, ali oni su dokazali suprotno. Izrekli su sudbonosno da, nakon kojeg je vladao mir u svijetu. Yvette je ostala najglađa žena u kraljevstvu sve do njezine smrti, a Braun IPL je zauvijek ostao tajna

anamaria_bl37 at 22:55, 26/02/2023 -

Gola istina je da radim sve u zadnji čas pa tako pišem i ovu priču.
Prije svega, trenutak tišine za sve nas koji smo ovo Valentinovo proveli sami. Vjerojatno još jedna godina u nizu za koju smo imali velika očekivanja, a kad ono iznenađenje: opet ništa! Horor, čisti horor.. Ali s godinama postaje bolje, bar tako kažu. Možda i oni lažu, al ajde, nada umire posljednja. E sad, s obzirom da nemam nijednu srceparajuću i romantičnu priču koja uključuje mene, ispričat ću vam jednu drugu koju znam, meni osobno jednu od lipših ljubavnih priča ♥️

Bili jednom davno jedna lijepa mlada cura i malo stariji zanosni momak. Našli su se na pravom mjestu, ali ne i u pravo vrijeme jer to nije bila jedna od onih ljubavi na prvi pogled. Dapače, trebalo je gledati nekoliko puta, ali je bio potreban samo jedan poseban trenutak u kojem su shvatili da nešto među njima ipak postoji. Koji je to točno trenutak bio zauvijek ostaje tajna jer to samo oni znaju. Na početku svog poznanstva i prijateljstva ponašali su se kao pas i mačka, doslovno se nisu podnosili. Ali – i pas i mačka se često zavole nakon što provedu dosta vremena zajedno. To je bila ljubav koja je u to vrijeme bila kao zabranjeno voće i kojoj se nitko nije nadao. Zašto? Zato što je njoj bilo 15, a njemu 21. No, ljubav ne pita za godine. Koliko god su pokušavali sakriti svoje osjećaje, te najljepše osjećaje koji se mogu dogoditi, ipak je ljubav presudila. I neka je – jer su bili stvoreni jedno za drugo. S vremenom su započeli tajnu vezu, skrivajući se od ostatka svijeta i živeći u strahu da će ih netko otkriti i razdvojiti. Sve dok jednog dana nije uslijedilo iznenađenje – jedno novo biće bilo je stvoreno kao plod te skrivene ljubavi. Njoj sad 18, a njemu 24. Tajna veza tajna više nije bila. Sad je došlo vrijeme kad je trebalo napraviti pravu stvar i krenuti u borbu protiv ostatka svijeta. Nije potrebno spominjati da na prvu nije postojalo neko veliko oduševljenje kad se saznalo za njih. No, s vremenom su svi uvidjeli da su idealni jedno za drugo te je polako, ali sigurno, ponovo uspostavljen mir u svijetu. Tako je završila njihova svakodnevna agonija, a njihova ljubav bila je okrunjena brakom i s 3 dječice 🥰

S druge strane, moja agonija nije ljubavna, ali je zato dlakava – a to je realno još gore. A svoju agoniju ću najbolje izraziti kroz ovu pjesmicu:

Ljudi moji, iako ovo neće ići glatko,
Pisati rime meni baš je slatko.
Vjerojatno svaka žena isti problem ima
Neposlušne dlačice pokora su nam svima!
Ja inače ljeti boju ne hvatam tako lako
Pa mi pitanje “Ideš li ti na more?” postavlja skoro svatko.
Momentalno mi se kosa na glavi digne
Kad takvo pitanje do mojih ušiju stigne.
A kad malo boje uhvatim dogodi se stvar još gora
Dođe dan kad se trebam depilirati, ma prava noćna mora!
I onda mi i to malo boje zajedno s voskom ode
Pa moja blida koža meni iznova oči bode.
Činjenica je da dlakavac nitko od nas ne želi biti
A od konstantnih depilacija mislim da smo svi već siti.
Istina je da žilet ima puno više mana
Al ipak dođe ko spas kad ti dlačice mašu sa svih strana.
Ako moram birati je li obrijana ili dlakava želim biti
Naravno da će ovo prvo moj glas dobiti.
Čupava ljubav između mojih dlačica i mene to nikako nije
Jer se ja njih želim riješiti što prije!
I zato vjerujem da bi došao kraj svim ovim mukama
Kad bi Braun IPL uređaj završio u mojim rukama.
Jedino ću s njim moći reći svim srcem svojim
Da nikada više dlačica neće biti na nogama mojim
S njima će u zaborav otići i pitanje “Ideš li na more”
A ni ja više od tog pitanja neću dobivati bore.. 

keti.cavkoska at 23:55, 26/02/2023 -

Nikada više dlačica iritiralo me nije, zbog njih mi srce sve jače bije!
Za mene su one čisti horor, stoga mi od njih hitno treba odmor.

Njihova čupava ljubav već predugo traje, kao udav samo me dave.
Ukrotiti nekako ih moram da mi život više ne bude noćna mora.

Opasne su igračice te neposlušne dlačice kad sve od reda zapinju za moje hlačice…
Depilirati ću ih lako, pa će mi tijelo biti lijepo, obrijana glatko, no samo nakratko.

Smisliti ću neki bolji plan, jer ne želim biti dlakavac.
Ipak negativac nisam ja, samo ću napraviti pravu stvar i riješiti se tih napadačica.

Sve me strah, na oči mi već pada mrak, uviđam da taj zadatak možda ipak nije tako lak kako sam mislila pa mi skače tlak.
Žarko želim biti zanosna kao paun. Znaaam, meni treba Braun IPL!

icokesic at 17:41, 27/02/2023 -

Pjesma Njoj

Ironijo moja, živote moj,
Najljepši osjećaj, kad je Braun IPL tvoj.
Nježna i glatka, tvoja koža diše,
Bit ćemo ponovno opet jedno biće.

Kao veliki medo, dlakavac više nisi,
Zavodljivim plesom, samo moja ti si.
Neposlušne dlačice van više ne vire,
Lakša je kaže, za sve tri kile!

Tako je završila ova čupava ljubav,
Rodila se ova nova, ma baš sam tupav!

vsamardija at 23:59, 27/02/2023 -

Neposlušne dlačice iz mene sada vire,
Dajte IPL Braun da smiri moje nemire.
Dlakavac mi kažu da sam kao mitsko biće,
Čuli nisu za proizvod koji meni stići će.
Depilirati se želim, oduševljenje svoje ne krijem,
Da ostvarim snove, ne mogu da sakrijem.
Najljepši osjećaj je obrijanim biti,
Nikada više dlačica, nemam za čim žaliti.
Tako je završila ova čupava ljubav,
Ma dajte IPL Braun, da Vas ne potežem za rukav. 😄

Natječaj je završio.