Mini trimer za tijelo
Braun BS1000
Praktični električni trimer za muškarce i žene
  • BRZO I JEDNOSTAVNO: malen i prijenosan, za učinkovito uklanjanje dlačica s tijela
  • NJEŽAN I KOMPAKTAN: osmišljen za učinkovito i nježno podrezivanje dlačica kod oba spola
  • MOKRA I SUHA UPOTREBA: 100% vodootporan, pa ga možete koristiti kako želite
  • PRECIZAN: njemačka tehnologija za učinkovito podrezivanje i oblikovanje dlačica na tijelu
  • MULTIFUNKCIONALAN: za podrezivanje i oblikovanje dlačica na različitim dijelovima tijela

Mini trimer za tijelo Braun BS1000, električni trimer za dlačice na tijelu, za žene i muškarce; precizno, brzo i jednostavno uklanja dlačice s bikini-zone, pazuha i prsa; za mokru i suhu upotrebu, s češljićem, savršen i kad ste u pokretu; bijele boje

Mini trimer za tijelo Braun BS1000 možete naručiti na Stirline.hr i Sancta-domenica.hr!

Kompaktan dizajn

Kombinacija kompaktnog oblika i pametnog dizajna ovog mini trimera za tijelo omogućuje praktičnu upotrebu kad god vam zatreba brzinsko dotjerivanje.

Korištenje na cijelom tijelu

Mini trimer za tijelo Braun BS1000 dizajniran je tako da bude svestran: njegov kompaktan oblik prikladan je za različite dijelove tijela. Na taj način osigurava uklanjanje i podrezivanje dlačica uz pouzdanu kontrolu i preciznost, bilo kada i bilo gdje.

Precizno podrezivanje

Uredite dlačice na tijelu uz pomoć praktičnog češljića za podrezivanje. Njemačka tehnologija podrezivanja učinkovita je i na izazovnim područjima poput bikini-zone.

Mokra i suha upotreba

100% vodootporan. Koristite ovaj trimer za podrezivanje dlačica „na suho“ ili pod vodom – kako god vam se više sviđa.

Nježan prema koži

Pouzdano i brzo podrezivanje dlačica, zahvaljujući ergonomskom dizajnu koji osigurava nježno klizanje i veću ugodnost za kožu.

Nevjerojatno malen, nevjerojatno koristan

Minijaturna veličina za maksimalnu praktičnost. Samo ga ubacite u ruksak ili neseser i bit će vam pri ruci kad god ga zatrebate.  

Dizajniran u Njemačkoj

S više od 50 godina njemačke stručnosti u uklanjanju dlačica, ovaj je trimer dizajniran za učinkovito i nježno uklanjanje dlačica na tijelu.


Brijaći aparat za žene
Braun LS 5100

3-u-1 trimer
Braun Silk-épil FG 1100

Mini trimer za tijelo
BS1000
Dio tijela za koji se preporučujeNoge, bikini-zona, pazusiLice, bikini-zona, pazusiPrsa, bikini-zona, pazusi
Metoda uklanjanja dlačicaPodrezivanje i brijanjePodrezivanje i brijanjePodrezivanje i oblikovanje
PrijenosnostDADA
NastavciNastavak s trimeromIznimno precizna glava, češljići za podrezivanjeČešljić za podrezivanje
Napajanje2x AA baterijaAA baterijaAA baterija
Putni etuiDA
Wet&DryDA
Opis proizvoda:

Posebno osmišljen mini električni trimer za tijelo, za muškarce i žene: brzo, jednostavno i nježno pruža vrhunske rezultate čak i na osjetljivim područjima. Precizno podrezuje dlačice, dajući vam preciznu kontrolu nad duljinom dlačica. Brzo i nježno podrezivanje dlačica na tijelu: bilo kada i bilo gdje.

Sadržaj pakiranja:

1x mini trimer
1x češljić za podrezivanje
1x četkica za čišćenje
1x AA baterija

petrlicantonija13 at 23:46, 20/12/2022 -

Za mene rutlavu i ovo je spas. Ovaj trimer je najbolji koji sam imala. Divnog je dizajna i lako se nosi na putovanja. Uređaj uklanja dlačice brzo i bez boli. Nema dosadnog crvenila ni iritacije. Koža je mekana i njegovana, dlačice su uklonjene u potpunosti. Jednostavan za korištenje i jako lagan, dobro prijanja u ruci. Uistinu divan trimer.

uciteljicanatasa85 at 10:59, 24/12/2022 -

Ovaj Braun mini električni trimer je idealan za mene i moju osjetljivu kožu. S britvicama sam znala imati crvenu, iziritiranu kožu s prištićima. Najviše bi se iritacija pokazala na tanjoj koži, npr. preponama. Mjesecima koristim ovaj trimer na preporuku prijateljice i ne bih ga mijenjala za ništa. Super je i što može ići i pod vodu. Zbog svojih dimenzija, ali radi i na baterije je praktičan, lako se čisti s četkicom koju dobijete uz njega. Preporučujem ga od srca svima jer više nema iziritirane kože! Bilo kuda, Braun trimer ide sa mnom svuda. 😊

anselmo2101 at 12:18, 26/12/2022 -

Odličan. Vrlo mal a jako učinkovit. Lako se prilagođava tijelu tako da nema da negdje zapne. Ima fora više oštrica i precizno podrezivanje. Vodootporan je i jako lijep. Nemam ništa za reć osim pohvala i zahvala za nas dlakavce. Gdje Braun prođe tu dlaka ne raste

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.