Post Image

Kako koristiti IPL za najbolje rezultate i trajno glatku kožu? Toliko je pitanja i informacija, a mi ti donosimo jednostavan vodič od 5 koraka koji će ti pomoći da se zauvijek pozdraviš s dlačicama!

Korak 1: Ukloni sve vidljive dlačice na području koje želiš tretirati

Jednostavno i brzo ukloni sve dlačice britvicom i osuši kožu. Pobrini se da nema zaostalih dlačica i spremna si za korak 2.

Iskoristi najbolje popuste na Braun IPL uređaje na:

Korak 2: Odaberi nastavak za dio kože koji želiš tretirati

Ovisno o veličini područja koji želiš tretirati, odaberi nastavak za manje ili veće površine. Uključi svoj Braun i započni.

Korak 3: Stavi IPL u puni kontakt s kožom

Zahvaljujući SensoAdapt tehnologiji, Braun IPL se automatski prilagođava nijansi tvoje kože kako bi imala optimalnu ravnotežu učinkovitosti i sigurnosti. Tretman je vrlo ugodan za kožu i profesionalno i vidljivo uklanjanja dlačice.

Korak 4: Klizanje ili precizniji rad

Za veće dijelove tijela koristi način klizanja: drži pritisnutu tipku za tretman i klizi duž kože. Za manje površine pritisni i otpusti tipku za tretman. Za osjetljiva područja ili ako prvi put koristiš Braun IPL, izaberi koristiti nježni ili ekstra nježni način rada.

Korak 5: Pametna tehnologija na tvom pametnom telefonu

Kako koristiti IPL za najbolje rezultate? Instaliraj Braun besplatnu aplikaciju i nemoj preskočiti niti jedan tretman! Aplikacija poput dnevnika bilježi odrađene tretmane i podsjeća ta kada trebaš napraviti sljedeći. U prvoj fazi tretiraj dlačice jednom tjedno tijekom 4 do 12 tjedana. Nakon toga tretmane prilagodi svojim potrebama.

Recenzije su zatvorene.