Post Image

Vrijeme je darivanja i pravi je trenutak da razmisliš koji su najbolji božićni pokloni za nju. Pokloni joj nešto što će rado koristiti i što će joj izmamiti osmijeh na lice. Za tebe imamo izbor od 3 najbolja Braun epilatora koji žene obožavaju zbog savršenog dizajna i praktičnosti. Želiš li ju ove godine oduševiti, pokloni joj najbolji božićni poklon – Braun epilator!

Epilator Braun Silk-épil 5 Design Edition
Braun Silk-épil 5 Design Edition uklanja dlačice iz korijena

Braun Silk-épil 5 Design Edition savršen epilator za početnice

Epilator Silk-épil 5 Design Edition dolazi s nastavkom za početnice i osigurava joj nježnije iskustvo epilacije. Ako tek počinje koristiti epilator, onda je Braun Silk-épil 5 Design Edition savršen izbor za nju!

Sada ga možeš ga naručiti uz 30% popusta na ovom linku!

Ovaj epilator je izuzetno praktičan jer s njim dobiva i brijaću glavu koja ga pretvara u pravi brijaći aparat, a glava s trimerom omogućuje učinkovito podrezivanje dlačica. Silk-épil 5 Design Edition u potpunosti je vodootporan i može ga koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što ugodnija.

Njegova prednost je što uklanja dlačice iz korijena, ostavlja svilenkasto glatku kožu, a dlačice su dugotrajno uklonjene. Hvata više dlačica jednim potezom i dolazi s masažnim nastavkom za ugodniju i nježniju epilaciju uz 2 brzine: sporija za nježnu epilaciju za početnice i brža za izuzetno učinkovito uklanjanje dlačica.

Braun Silk-épil 5 Design Edition pruža dugotrajno uklanjanje dlačica, a povodom 100. rođendana Brauna uz njega dobivaš i bijelu putnu torbica i do 5 godina garancije!

Epilator Braun Silk-épil 9 Design Edition
Braun Silk-épil 9 Design Edition u potpunosti je vodootporan

Braun Silk-épil 9 Design Edition za tjedne i tjedne glatke kože

Braun Silk-épil 9 Design Edition ima širu glavu za bržu epilaciju i ultra brze rezultate. Ako želi temeljitu i učinkovitu epilaciju pri svakom potezu, bit će oduševljena! Dolazi s posebno osmišljenim nastavkom za eksfolijaciju kako bi njena kože bila glatka i bez dlačica, čista i blistava.

Sada ga možeš ga naručiti uz 30% popusta na ovom linku!

Silk-épil 9 Design Edition u potpunosti je vodootporan pa ga može koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što ugodnija. Uklanja dlačice iz korijena, a koža ostaje izuzetno glatka na dodir. Koji god dio tijela želi epilirati, koža će joj biti svilenkasto glatka, a dlačice dugotrajno uklonjene.

Braun Silk-épil 9 Design Edition epilator pretvara se u pravi brijaći aparat, dok glava s trimerom omogućuje podrezivanje dlačica. Uz njega dolazi masažni nastavak koji osigurava ugodniju i nježniju epilaciju.

Silk-épil 9 Design Edition pomaže otkriti i ukloniti čak i najtanje, najsitnije dlačice za tjedne i tjedne glatke kože. Pruža dugotrajno uklanjanje dlačica, a povodom 100. rođendana Brauna uz njega dobivaš i bijelu putnu torbica i do 5 godina garancije!

Epilator Braun Silk-épil 9 Flex Design Edition
Braun Silk-épil 9 Flex Design Edition uklanja najsitnije dlačice

Braun Silk-épil 9 Flex Design Edition prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom

Braun Silk-épil 9 Flex Design Edition svojom potpuno fleksibilnom glavom čini epilaciju izuzetno jednostavnom. Pred njom su tjedni i tjedni glatke kože kao nakon salonskog tretmana. Kako bi epilacija bila ugodnija, ugrađena tehnologija SensoSmart upozorit će ju crvenim svjetlom kad previše pritišće kožu bez obzira na to koji dio tijela epilira.

Sada ga možeš ga naručiti uz 30% popusta na ovom linku!

Kombinacijom dvaju tehnologija Smartlight i Micro-Grip, ovaj epilator otkriva i uklanja najtanje i najsitnije dlačice koje vosku ostaju nedostižne. Braun Silk-épil 9 Flex Design Edition ima brijaću glavu koja pretvara epilator u pravi brijaći aparat, a glava s trimerom omogućuje podrezivanje dlačica. Pruža dugotrajno uklanjanje dlačica, a povodom 100. rođendana Brauna uz njega dobivaš i bijelu putnu torbica i do 5 godina garancije!

Recenzije su zatvorene.