Post Image

Najčešća pitanja o IPL-u i odgovori koji će zauvijek riješiti tvoje nedoumice! Izaberi Braun IPL ako želiš vidljivo smanjenje dlačica i predivno glatku kožu!

1. Mogu li koristiti IPL ako imam crvene dlačice?

IPL nije prikladan za svakoga. Najučinkovitiji je na svijetlim do srednjim tonovima kože s dlačicama u rasponu od prirodne plave do tamno smeđe ili crne. Uređaj nije učinkovit na jako svijetlim, crvenim, sijedim ili bijelim dlačicama gdje manja količina melanina ne bi apsorbirala svjetlosnu energiju.

2. Zašto IPL nije prikladan za tamnije tonove kože?

Budući da tamna koža sadrži više melanina, mogla bi apsorbirati više od sigurne, preporučene količine svjetlosne energije koja može uzrokovati nelagodu.

Iskoristi najbolje popuste na Braun IPL uređaje na:

3. Trebam li se kloniti sunca prije korištenja IPL-a?

Ako ti je ton kože postao tamniji zbog umjetnog ili prirodnog tamnjenja, a tvoja koža nema nikakve iritacije, možeš koristiti Braun IPL koji će automatski prilagoditi razinu energije i reći ti ako koža postala pretamna za tretman.

4. Je li IPL prikladan za intimna područja?

IPL je siguran za korištenje na preponama na bikini liniji, ali nije prikladan za područje genitalija gdje koža može imati tamniju boju i gdje je veća gustoća dlačica. Koža bi mogla apsorbirati više svjetlosne energije i to bi moglo uzrokovati nelagodu.

5. Koliko će vremena trebati da se vide rezultati?

Tipični ciklus rasta dlačica je od 18 do 24 mjeseca, ovisno o području tijela (ispod pazuha, potkoljenice i na bikini zoni može trajati najviše vremena). Jedino su dlačice u fazi rasta osjetljive na IPL tretman pa je važno napraviti više tretmana kako bi se postigla glatka koža. Iz tog razloga preporučujemo početnu fazu od 4 do 12 tjednih tretmana za postizanje optimalnih rezultata. Ako dlačice više ne rastu, ne moraš dovršiti punih 12 tjedana. Možeš prijeći na fazu održavanja.

6. Najčešća pitanja o Braun IPL-u : kako se brinuti za kožu nakon IPL-a?

Preporučujemo ti izbjegavanje solarija i bilo kakve aktivnost ili proizvoda za kožu koji mogu iritirati kožu 24 sata nakon tretmana. To uključuje korištenje hidromasažne kade ili saune, nošenje uske odjeće, korištenje krema za izbjeljivanje, parfemskih proizvoda ili proizvoda za piling.

7. Trebam li se kloniti sunca nakon IPL-a?

Nakon tretmana preporučujemo ti korištenje kreme za sunčanje sa SPF 15 kad god bi tretirana područja mogla biti izložena suncu.

8. Trebam li nositi naočale?

Nema potrebe za nošenjem zaštitnih naočala kada koristiš Braun IPL. Senzori za kontakt s kožom osiguravaju da se uređaj može aktivirati samo kada je u kontaktu s kožom, a svjetlo vidljivo tijekom tretmana je savršeno sigurno.

Recenzije su zatvorene.