Post Image

Pokloni za Valentinovo trebaju biti korisni, praktični i nešto što ona baš jako želi. Kako bismo ti pomogli da ovo Valentinovo izabereš nešto posebno, donosimo ti 5 najboljih poklona koje bi ona izabrala!

Braun IPL za besprijekorno glatku kožu

Pokloni joj do 6 mjeseci glatke kože kao nakon tretmana u salonu i to iz udobnosti doma! Braun lako i bezbolno uklanja vidljive dlačice već nakon četiri tjedna upotrebe i to na cijelom tijelu. S obzirom na to da su cijene uklanjanja dlačica po salonima sve veće i veće, na ovaj način će uštedjeti i planirati tretmane kako njoj najbolje odgovara. Osim što je super lagan za upotrebu, Braun IPL bljeska do 125 puta u minuti za jednostavan tretman i bolju pokrivenost kože. Manje propuštenih mjesta, više glatke kože. Savršena priprema za dugo i glatko ljeto. Naruči ga na Senzacionalno.hr na vrijeme za Valentinovo! A uz kupnju IPL-a serije 5 na poklon stiže i Bio-Oil losion.

Mini IPL za žene u pokretu

Prilagođen tretman na svim dijelovima tijela uz kompaktan i praktičan IPL u mini formatu. Osim što je nježan prema koži nudi vidljivo manje dlačica u samo 3 mjeseca! Nema kompliciranih postavki i lako se koristi. Žene obožavaju njegov kompaktan dizajn i lakoću rukovanja. Dolazi s putnom torbicom pa ga će joj lakše biti koristiti ga kada putujete ili je u pokretu.. Savršen mini pomagač za maksimalne rezultate. Naruči ga na www.ekupi.hr po posebnoj cijeni!

Pokloni za Valentinovo za svaki budžet

Braun mini epilator za lice još je jedan od Braunovih malih i praktičnih uređaja koje žene uvijek žele imati sa sobom. Uklonit će one neželjene dlačice na licu i praktičan je za korištenje bilo gdje. Praktičan za svaku torbicu i svaku priliku kada ona želi zablistati!

Precizni mini trimer za obrve nešto je o čemu sanja svaka žena kojoj uređivanje obrva zadaje muke. Podrezuje, oblikuje i uređuje obrve, a savršena veličina osigurava da se uređaj možete lako nositi sa sobom. Brzo, jednostavno i učinkovito rješenje za savršen pogled ispod obrva!

Želiš li joj pokloniti nešto što možete oboje koristiti mini trimer za tijelo za žene i muškarce je pun pogodak! Malen i prijenosan učinkovito će ukloniti dlačica s cijelog tijela. Savršen je za učinkovito i nježno podrezivanje dlačica, 100% vodootporan i pruža vrhunske rezultate čak i na osjetljivim područjima. Idealan poklon za nju&njega!

Recenzije su zatvorene.