Post Image

Braun IPL je najbolji izbor ako se želiš što prije riješiti dlačica. Pitaš se zašto? Osim jedinstvene tehnologije koja je sigurna za tvoju kožu i učinkovitog uklanjanja dlačica, razloga je još mnogo.

Vidljivo uklanja dlačice

Dok druge metode samo privremeno uklanjaju dlačice s tijela, Braun Silk-expert Pro rješava problem u korijenu: nakon početnog brijanja uspava folikule dlake i prekida ciklus ponovnog rasta dlačica. Rezultat je vidljivo uklanjanje dlačica i glatka koža.

Iskoristi najbolje popuste na Braun IPL uređaje na:

Braun IPL je siguran i prilagođen tvojoj koži

Braun Silk-expert Pro jedini je IPL sa SensoAdapt™ tehnologijom koja automatski prilagođava rad IPL-a nijansi tvoje kože. Idealna količina svjetlosti isporučuje se sa svakim bljeskom za sigurnu i učinkovitu upotrebu. Međunarodna organizacija za zdravlje kože Skin Health Alliance potvrdila je da je Braun IPL siguran za tvoju kožu.

Učinkovito IPL rješenje kod kuće

Braun Silk-expert Pro inspiriran je najnovijom profesionalnom IPL tehnologijom koja se koristi u salonima i dermatološkim klinikama. Braun je prilagodio tehnologiju za sigurnu i učinkovitu upotrebu kod kuće. Uz 10 razina intenziteta rada koje osiguravaju prikladan intenzitet svjetlosti za tvoju nijansu kože, dobit ćeš profesionalni tretman iz udobnosti svog doma.

Super brzi tretmani

Uz Braun Silk-expert Pro možeš tretirati obje noge za manje od 5 minuta. Pritisni i drži tipku za tretman kako bi aktivirala više bljeskova za veća područja. Za precizne tretmane na manjim i osjetljivim područjima, pritisni pa otpusti tipku.

Dobro uložen novac

U usporedbi s troškovima salonskih metoda uklanjanja dlačica, bit će ti puno jeftinije da nabaviš svoj IPL. Osim što ćeš se riješiti dlačica sa svih dijelova tijela, uštedjet ćeš na tretmanima u salonu i moći ćeš svaki tretman odraditi iz svog doma.

Recenzije su zatvorene.