IPL uređaj za žene
SilkExpert IPL Pro 3233
Braun Silk·expert Pro 3 PL3233, najnovija generacija IPL uređaja za žene i muškarce, sustav za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće, s brijačem Venus, torbicom s patentnim zatvaračem, širokom glavom i preciznom glavom
  • Braun IPL Pro 3233 za vidljivo smanjenje broja dlačica u samo 3 mjeseca (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Brzo, precizno i nježno.ilator savršen za početnice, s posebnom postavkom brzine za nježno uklanjanje dlačica.
  • Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.
  • Bljeska do 100 puta u minuti za jednostavan tretman i manje propuštenih dlačica.
  • Nježan način rada smanjuje intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
  • Različite glave za tretman od glave do pete. Standardna glava za pazuhe i potkoljenice, široka glava za bedra, prsa i leđa, te precizna glava za lice i bikini-zonu.

Provjerite cijenu na elipso.hr!

Dugotrajno vidljivo glatka koža zahvaljujući tehnologiji Skin pro (SensoAdapt™)²

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor Skin pro (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela.

²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

BRAUN

Kvaliteta sa svrhom

Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu.

Moćno i nježno

Senzor Skin pro (SensoAdapt™) neprekidno očitava nijansu vaše kože 80x u sekundi i automatski prilagođava razinu intenziteta bljeskanja kako bi osigurao savršenu ravnotežu brzih rezultata i nježnosti prema koži.  

Vaša je koža u dobrim rukama

Zahvaljujući tehnologiji Skin pro (SensoAdapt™) i ugrađenom UV filteru, možete uživati u ugodnim i gotovo bezbolnim IPL tretmanima u udobnosti svog doma. 

Vidljivo glatka koža od glave do pete

Precizan i temeljit na svakom dijelu tijela, Silk·expert Pro 3 dolazi s preciznom glavom koja pomaže u tretmanu manjih i kompliciranijih područja te s širokom glavom za bedra, prsa i leđa.

Glatka koža i na osjetljivim područjima

Jednim pritiskom na gumb, nježan način rada prilagođava intenzitet svjetlosti za dugotrajno glatku kožu na osjetljivim područjima. Ta je opcija idealna i za osobe koje tek počinju koristiti IPL uređaj.

Manje propuštenih područja

Silk·expert Pro 3 jedan je od najbržih IPL uređaja na tržištu³ — s opcijom bljeskanja do svakih 0,6 sekundi. Kontinuirano, brzo bljeskanje osigurava da bude što manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

³Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

3 razine intenziteta

3 razine intenziteta pobrinut će se da intenzitet svjetlosti bude prikladan za vašu nijansu kože.

Stvoren da traje

Silk·expert Pro 3 dolazi s 300.000 bljesaka što omogućuje do oko 16 godina tretmana cijelog tijela4.

4Ovo nije jamstvo radnog vijeka uređaja.

Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.

Silk·expert Pro 3 PL3233
Silk·expert Pro 5 PL5257

Silk·expert Pro 5 PL5243

Silk·expert Pro 5 PL5054
Koža glatka do3 mjeseca6 mjeseci6 mjeseci6 mjeseci
Vidljivo manje dlačica u3 mjeseca4 tjedna4 tjedna4 tjedna
Broj razina intenziteta pri normalnom načinu rada3101010
Senzor Skin pro (SensoAdapt™) za očitanje nijanse kožeOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidno
Brzina tretmana potkoljenica9 minuta5 minuta5 minuta5 minuta
Broj bljesaka u minuti100125125125
Nježan način radaDADADADA
Precizna glava za bikini-zonu i liceDADADA
Široka glava za bedra, prsa i leđaDADADA
Dodatni elementi u kompletuTorbica s patentnim zatvaračem + brijač Venus Extra SmoothMekana torbica + brijač Venus Extra SmoothMekana torbica + brijač Venus Extra SmoothMekana torbica + brijač Venus Extra Smooth
Opis proizvoda:

Braun IPL Pro 3233 nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi Braunovu najnoviju IPL tehnologiju za do 3 mjeseca glatke kože u udobnosti doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 3 mjeseca (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Senzor Skin pro (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Nježan način rada osigurava da tretman bude ugodan, a do 100  bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži. 

Sadržaj pakiranja:

1x Silk-expert Pro 3 sa standardnom glavom
1x brijač Venus Extra Smooth
1x dodatna precizna glava
1x dodatna široka glava
1x torbica s patentnim zatvaračem

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.