IPL uređaj za žene
Silk·expert Pro 5 PL5387
IPL uređaj za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće
  • Braun IPL Pro 5387 za do 12 mjeseci glatke kože kao nakon tretmana u salonu i to u udobnosti vašeg doma. Vidljivo manje dlačica u samo 3 tjedna. (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.)
  • Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.  
  • Braunov najbrži IPL uređaj za manje propuštenih područja. Bljeska do 125 puta u minuti za jednostavan tretman i bolju pokrivenost kože.
  • Braun Silk Expert IPL Pro 5387 ima 2 nježna načina rada koji smanjuju intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
  • Standardna precizna i široka glava za tretman od glave do pete: od nogu, ruku, prsa i leđa do lica, pazuha i bikini-zone.

Provjerite cijenu za Braun IPL Pro 5387 na ekupi.hr, elipso.hr i Senzacionalno.hr!

Skin pro 2.0 (SensoAdapt™)²

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela.

2Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu.

Rezultati vidljivi do 12 mjeseci1

Najbolji uređaj u svojoj klasi za vidljivo smanjenje dlačica u samo 3 tjedna, s rezultatima koji traju do 12 mjeseci1. Koristite uređaj jednom tjedno i za mjesec dana ćete primijetiti prve rezultate te početi uživati u dugotrajno glatkoj koži.

Moćno i nježno

Zahvaljujući tehnologiji Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) i ugrađenom UV filteru, možete uživati u ugodnim i gotovo bezbolnim IPL tretmanima u udobnosti svog doma.

Precizno i temeljito

SilkExpert IPL Pro 5387 dolazi s dvije precizne glave za manja, osjetljiva područja poput lica i bikini zone te sa standardnom glavom idealnom za pazuhe i širokom glavom prikladnom za veća područja poput prsa ili bedara.

Glatka koža i na osjetljivim područjima

Jednim pritiskom na gumb, 2 nježna načina rada prilagođavaju intenzitet svjetlosti za dugotrajno glatku kožu na osjetljivim područjima. Ta je opcija idealna i za osobe koje tek počinju koristiti IPL uređaj.

Manje propuštenih područja

Silk·expert Pro 5 najbrži je IPL uređaj na tržištu³ — s opcijom bljeskanja do svakih 0,5 sekundi. Kontinuirano, brzo bljeskanje osigurava da bude što manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

³Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

10 razina intenziteta

S 10 razina intenziteta, Silk·expert Pro 5 precizno prepoznaje čak i najmanje razlike u nijansi kože na cijelom tijelu, pružajući tako savršenu ravnotežu snage za dugotrajne rezultate u udobnosti doma.

Stvoren da traje

Silk·expert Pro 5 dolazi s do 400.000 bljesaka što omogućuje do oko 22 godine tretmana cijelog tijela2. Emitira snagu jačine do 6 j/cm²— što je najbrži put do trajno glatke kože.

 2Ovo nije jamstvo radnog vijeka uređaja.

Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.


Silk·expert Pro 5 PL5387

Silk·expert Pro 5 PL5257

Silk·expert Pro 5 PL5267

Silk·expert Pro 5 PL5159
Koža glatka do12 mjeseci12 mjeseci12 mjeseci12 mjeseci
Vidljivo manje dlačica u3 tjedna3 tjedna3 tjedna3 tjedna
Broj razina intenziteta pri
normalnom nacinu rada
10101010
Senzor Skin pro (SensoAdapt™)
za očitanje nijanse kože
Očitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidnoOčitava automatski i neprekidno
Brzina tretmana potkoljenica5 minuta5 minuta5 minuta5 minuta
Broj bljesaka u minuti125125125125
Nježan način radaDADADADA
Precizna glava za bikini-zonu i liceDADADADA
Široka glava za bedra, prsa i ledaDADA
Dodatni element u kompletuMekana torbica
+ brijač Venus Extra Smooth
Mekana torbica
+ brijač Venus Extra Smooth
Mekana torbica
+ brijač Venus Extra Smooth Swirl
Mini epilator za lice
+ mekana torbica
+ brijač Venus Extra Smooth
Opis proizvoda:

Braun Silk expert Pro 5 najbolji je Braunov IPL uređaj. To nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju koja osigurava do 12 mjeseci glatke kože u udobnosti vašeg doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 3 tjedna (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Dvije postavke za nježnost osiguravaju da tretman bude ugodan, a do 125 bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

Sadržaj pakiranja:

1 × Silk·expert Pro 5 sa standardnom glavom
1 × dodatna široka glava
2 × dodatna precizna glava
1 × brijač Venus Extra Smooth Swirl
1 × mekana torbica

tinika91 at 20:08, 21/12/2022 -

Odličan proizvod. Dugo sam gledala recenzije svih najpoznatijih IPL proizvođača i na kraju sam birala između Lumea i Brauna. Odabrala sam Braun jer mi se čini praktičniji, ima puno više nastavaka, duže traje. Sviđa mi se što se lako drži u ruci. Za prve rezultate treba vemena, ali nakon što počne djelovati dovoljno je blicanje jednom mjesečno za održavanje. Svakako bi preporučila Braun svima.

uciteljicanatasa85 at 11:45, 24/12/2022 -

Idealan i potreban proizvod svakoj ženi. 🙂 Jednostavan za korištenje, idealan za sve dijelove tijela. Potrebno ga je redovito koristiti po uputama i rezultati su vidljivi ubrzo, već nakon mjesec dana. Nakon riješenih dlačica, dovoljno je jednom mjesečno blicati za održavanje glatke kože. 🙂 Nema više crvenila i iritacija, Braun IPL je idealan dar svakoj ženi. Krenite ga koristiti već danas i uživajte u ljetu s glatkom, sjajnom kožom. 🙂

anselmo2101 at 16:07, 08/03/2023 -

Mene je oduševio. Nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju koja osigurava do 6 mjeseci bez dlačica i stvarno je tako pogotovo meni sa tamnijim dlakama. Senzor Skin pro 2.0 automatski prilagođava rad uređaja nijansi moje kože i to mi je super. Meni je jako lagan i nemam problema sa održavanjem niti sa blickanjem bilo kojeg dijela tijela. Nisam požalila nikako.

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.