Brijaći aparat
Braun Series 9 PRO+ 9515s
Braun brijaći aparat s postoljem za punjenje - grafitno sivi
  • Braun Series 9 PRO+ 9515s – BRAUNOVO NAJBOLJE BRIJANJE POSTALO JE JOŠ BOLJE: Linija Series 9 PRO+ redefinira brijanje električnim brijaćim aparatom kako bi osigurala vrhunsku temeljitost, ugodnost za kožu i preciznost.
  • BEZ OBZIRA JE LI U PITANJU 1, 3 ILI 7-DNEVNA BRADA: 5 savršeno sinkroniziranih brijaćih elemenata pružaju vrhunsku učinkovotost i nježnost za kožu, čak i na najduljim i najzahtjevnijim dlačicama pri svakom potezu.
  • NENADMAŠNA PRECIZNOST ČAK I NA ZAHTJEVNIM DLAČICAMA: ProTrimmer, ojačan nehrđajućim kirurškim čelikom, pruža maksimalnu učinkovitost podrezivanja čak i na zaliscima, brkovima i ispod nosa.
  • STVOREN DA TRAJE, IZ DANA U DAN, GODINAMA: S moćnom litij-ionskom baterijom koja traje 60 minuta. Prikladan i za suho i za mokro brijanje.
  • DO 5 GODINA JAMSTVA: 100% proizveden u Njemačkoj.

Braun Series 9 PRO+ 9515s naruči na senzacionalno.hr i ekupi.hr.

Učinkovit čak i na gustoj bradi

10.000 soničnih vibracija i tehnologija AutoSense briju najgušće brade u manje poteza.

Temeljit čak i na kompliciranim mjestima

Ultra prilagodljiva brijaća glava pokretljiva za 40° s lakoćom temeljito brije i kompliciranija mjesta poput vrata i područja ispod brade.

Stvoren da traje, iz dana u dan, godinama

Brijaći aparati iz Series PRO+ su 100% proizvedeni u Njemačkoj i 100% vodootporni. Mogu se koristiti za suho i mokro brijanje, kao i s pjenom za brijanje.

Do 4 tjedna brijanja bez dodatnog punjenja

Snažna litij-ionska baterija pruža do 60 minuta brijanja.

Opis proizvoda:

Brijaći aparat Series 9 PRO+ redefinira brijanje kako bi vam pružio vrhunsku temeljitost i ugodnost za kožu. S 5 savršeno usklađenih brijaćih elemenata, uključujući oštricu ProLift, Series 9 PRO+ pruža učinkovito i nježno brijanje pri svakom potezu bez obzira je li u pitanju 1, 3 ili 7-dnevna brada.

Uživajte u nenadmašnoj preciznosti uz ProTrimmer, ojačan nehrđajućim kirurškim čelikom, koji savršeno podrezuje i najdulje dlačice, zaliske i brkove.

Uređaj je 100% proizveden u Njemačkoj i 100% vodootporan.

Možete ga koristiti i za mokro i za suho brijanje, a pokreće ga snažna litij-ionska baterija koja traje do 60-minuta.

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat
1x postolje za punjenje
1x tekstilni putni etui
1x četkica za čišćenje

Za pisanje recenzija molimo vas prijavite se ovdje.